Skoči na vsebino

Lidl, Hofer in Eurospin

* * * * * 1 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
747 odgovorov v temi
filipo
filipo

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 161
  • Avtomobil: F31

predvsem je fora merkatorja da moraš ko bebec nabirat neke pike in točke, pa koreci vsake toliko obrnejo komplet trgovino sam zato da iščeš stvari ki bi morale bit na svojem mestu... kao da te bo premamilo kaj več kupit... js grem konec tedna v hofer ali lidl (odvisno od inspiracije), nabutam za cel teden robe not in čao... nimam cajta cenkat neke pike in se igrat tale cuck shit s premetavanjem polic... diskonterji dajo najboljšo ceno ko gre in čao... naložiš, plačaš in greš živet lajf...

Prikaži več možnosti
    • fantastic five, XIN in BugsBunny uporabnikom je všeč to sporočilo

Hertz
Hertz

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 474
  • Avtomobil: FWD

https://www.news.com...fe592ff5da5890c

Savage new reality for Aussie families as grocery bills hit eye-watering levels
So here I am in the Internet Cafe with the biggest fucking nigger I've ever seen reading every word I ty
Prikaži več možnosti

Nixxon
Nixxon

Tajnik BMW avto kluba Slo

• Globalni moderator
  • Sporočil: 67 156
  • Avtomobil: sivo povprečje

isti korec je kot merkator, sam da v merkatorju plačaš še davek na neumnost :)

Hja, samo te naučijo srbohrvaščine, to je tut plus.

Hofer pa Lidl pa samo slovenščino tolčeta, vsaj v mojih koncih.

To our friends and loved ones, no longer with us.

Prikaži več možnosti
    • srcnik je všeč

krtinovec
krtinovec

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 421
  • Avtomobil: e46, g21, f39, S1000R

Srbohrvaščina je v Tušu že tudi.

I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324

Prikaži več možnosti

joda
joda

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 34 372
  • Avtomobil: BMW E30 MT1

Hay!

... res ste patetični nekateri.

Tudi jaz poleg leclerca (kjer vedno manj) večino stvari nakupim v lidlu in eurospinu. V hofer grem zgolj po kakšno malenkost alu pa če je določena stvar v akciji in jo želimo imeti ali pa če tega ne dibim drugje.

Jaz zeli selektivno kupujem v določenih trgovinah točno doličene izdelke.

Hofer v glavnem samo čips tortiljo in pa aplsko mleko lm ko je v akciji.
Včasih sem kupoval zobne paste ampak jih ne prodajajo več.
Sem pa nabavil ori njih potovalni kovček za na ketalo z polnilno baterijo za mobitel/prenosnik in super mehke odeje.
Oboje je bilo skoraj pol ceneje kot ekvivalen ali slabše v specializiranih trgivinah.

Eurospin.... tudi mene, priznam večkrat moti klientela in njeno obnašanje v trgovini, vendar sem opazil, da je tudi odvisno v kateri kupuješ.
Najbolje se počutim v tistem proti europarku in na Rudniku.

V njem kupujem v glavnem določene sladkarije pekovske izdelke, nabolje med vsemi pa imajo testenine in riž.

V lidlu pa vse ostalo :)

Itak pa vsak sam zase ve khe bo kaj kupil in po kakšni ceni.

Mi smo tačeli kupovati v lidlu, hoferju in spinu na sledeč način.
Bomo probali v lidlu kupiti fasngo, ker je bistveno cenejša kot v konzumu na hrvaškem.
Če nam bo ok bomo kupili tudi doma.

In tako smo pitem začeli kupovati izdelke, ki nam odgovarjajo v teh trgovinah.

Za lažjo predstavo.
Tekoči jogurt nebi nikoli kupil v spinu, ali recimo mleko, ker kupujem mleko izljučno alpsko od lm, tekoči jogurt pa v lidlu,(samo taradi njega se mi ne da v hofer) ampak samo tistega, ki ga polnijo lm, ker tisti, ki ga cm, ni vreden pol q.... in je prevoden in preredek....

Evo mojih 5c

lp

joda
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

magic man
magic man

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 751
  • Avtomobil: Božje vozilo in e60

Ne razumem vas, kako poden od folka?

Pa večino najbolj komentirate tisti ki priložnostno skočite po ena ali dva artikla?

Sam kupujem komplet "špecerijo" in vam povem, da enostavno moraš v vsaki trgovini nekaj kupiti. Nekaj zaradi cene, nekaj zaradi okusa, nekaj pa tudi zaradi kvalitete.

Vsaka skrbna gospodinja vam bo povedala v kateri trgovini se kaj dobi, pa da ne boste živeli v iluziji, da so v šparu same super stvari, s budget je recimo poden od kvalitete. 

:ok

Prikaži več možnosti

tone46
tone46
  • Izključen
  • Sporočil: 129
  • Avtomobil: Kia

Kruh je v Lidlu zanič, prav tako wc papir, prav tako une paradižnikove omakce njihove kao bio, prav tako kumare, ketchup, fižola oziroma vložen asortma, sadje in zelenjava tko tko, jagode kupil zadnjič, brez okusa in vodene, zanič, sladki sokovi in njihovi sokovi zanč,njihove fejk cole in fante podn, mleko tko tko, sir zanč, namazi podn, testenine podn, orodje parskside odlično za home mojstre, tudi kakšna luč, svetilka, baterije, sesalec, papirnate brisače zanč, postavitev polic in izdelkov na njih podn od podna

Prikaži več možnosti
    • asmircar1 je všeč

krtinovec
krtinovec

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 421
  • Avtomobil: e46, g21, f39, S1000R

S budget je večina podn od kvalitete. Ne pa vse. Poznam proizvajalca, ki dela s budget zelenjavo (dve vrsti) in je pakirana popolnoma enaka zelenjava kot zelenjava višje kakovosti le, da je v drugačni embalaži.

I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324

Prikaži več možnosti

Cdriver
Cdriver

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 062
  • Avtomobil: Japonski eksot

S budget je večina podn od kvalitete. Ne pa vse. Poznam proizvajalca, ki dela s budget zelenjavo (dve vrsti) in je pakirana popolnoma enaka zelenjava kot zelenjava višje kakovosti le, da je v drugačni embalaži.

Tudi pri mlecnih proizvodih je podobno.

Ne gre posplosevati, veliko izdelkov pri vseh je od Slo dobaviteljev, npr mercator, tus in lidl imata enak jogurt od LM, lidl in spar ga imata se od CM ( tega fajn premesaj Joda, zato ti je preredek ).

Pri dolocenih zadevah sploh ni razlike med trgovinsko in blagovno znamko proizvajalca, ponekod so pa ogromne. Mi na vzhodu imamo se Jager trgovine, ki imajo spet svoje specifike.

Pod crto je pa najceneje kupiti kjer ti je najblizje, ker v vec trgovin kot zavijes, vec nepotrebnih zadev bos kupil.
Prikaži več možnosti
    • bmw330cd in krtinovec uporabnikom je všeč to sporočilo

anita_a
anita_a
  • Uporabnik
  • Sporočil: 6 270
  • Avtomobil: kolkr gre

Eurospin in Hofer sta zelo kul zaradi ponudbe brezlaktoznih in brezglutenskih izdelkov. Čistila in podobno kupujem v Mercatorju, recimo Eurospinov “Stelex” nima šans proti Ajaxu, ki se ga dobi samo v Mercatorju ali Sparu.

Mercator je zadnje čase tema glede rastlinskega mleka, Alproja se ne da dobiti, medtem ko v Sparu vedno.

Treba je iti v različne trgovine, da najdeš primerno kakovost glede na ceno artikla, ki ga kupuješ. Da bi pa kupovala recimo samo v Mercatorju, pa ni variante ne časovno, ne z vidika širine asortimana, ne z vidika cene.

Dandanes ima pametni kupec za vsak artikel naštudirano, kje ga najde v smislu best buyja. S pametno izbiro in kupovanjem na zalogo 1x mesečno prihraniva 20-30 %, včasih več, včasih manj, odvisno od izmišljevanja.
Prikaži več možnosti

Cdriver
Cdriver

BMW fanatik

• Uporabnik

Seveda imas to moznost ce imas cas in vse trgovine na kupu. Ce pa nimas, pa se ravno ne splaca vozit v drug kraj, ker ima Spar 14 centov ceneje hrenovke.

Vprasaj koga iz Mute, kaksno izbiro trgovin ima v svojem kraju. Ali iz Dupleka, sicer je blizu MB, ampak vseeno ti vzame cas in imas stroske da prides do tamo.

Ni cela Slo samo LJubljana
Prikaži več možnosti
    • jastreb je všeč

joda
joda

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 34 372
  • Avtomobil: BMW E30 MT1

Hay!

... meni je pistavitev polic v lidlu še najboljša in najbolj oregleda med to trojico.
Wc papir je dober samo tisti 4slojni in je tudi najdražji.
Kumare, če givorimo o kislih, kupiš tiste od droge, sadje in zelenjava so ok, ne pa vse, zato se kupuje selektivno, sladki sokovi... To jaz kupim v lidlu samo jabolko in včasih pomarančo ampak vedno samo tiste 100% ostalo niti ne gledam, fake cole in fante, pa ne vem v čem je poanta, da bi ti sploh kupil, bo kje?
Sir pa odvisno kaj kupiš....razni poceni siri in ementaler so jajc se strinjam, jaz kupujem druge.

lp

joda
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

Iztok Z.
Iztok Z.

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 26 201
  • Avtomobil: BMW x

S tem se pri nas ukvarja žena - jest ji dam samo Revolut ...

evo mojih 5c  :ok2

Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯

Prikaži več možnosti

airmike
airmike

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 865
  • Avtomobil: X3M40i, Swift Sport

Hay!
... meni je pistavitev polic v lidlu še najboljša in najbolj oregleda med to trojico.
Wc papir je dober samo tisti 4slojni in je tudi najdražji.
Kumare, če givorimo o kislih, kupiš tiste od droge, sadje in zelenjava so ok, ne pa vse, zato se kupuje selektivno, sladki sokovi... To jaz kupim v lidlu samo jabolko in včasih pomarančo ampak vedno samo tiste 100% ostalo niti ne gledam, fake cole in fante, pa ne vem v čem je poanta, da bi ti sploh kupil, bo kje?
Sir pa odvisno kaj kupiš....razni poceni siri in ementaler so jajc se strinjam, jaz kupujem druge.
lp
joda

Zakaj misliš da so kumarice od droge boljše kot od lidla? Oboje zrastejo v Turčiji :)
Make cars fun, not fast! Tatsuru Ichishima
Prikaži več možnosti

asmircar1
asmircar1

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 849
  • Avtomobil: BMW E39 3.0d

Kar se tiče sadja in zelenjave kupujeva v lidlu, zato ker tam največ hodiva, drugače je pa kvaliteta najboljša

v šparu...

Eurospin ma dobre tortelone, sveže testenine, trde jogurte, sladke stvari, svežo pakirano špinačo, krompir,

narezke, tuno v olivnem olju, priporočam tudi paradižnikove omake (moja najljubša je s tuno, žena ma pa najraje bolonese omako),

pa zmrznjen izdelk se najde kak dober, ter seveda sladoledi na palčki.

To bi pa blo to... kr dost izdelkov, vendar ker živiva v Trbovlju, greva v spina največ 1x na mesec al pa 1x na 2 mesca.

V hoferju pa kupujem tunine solate, valoviti pomfri, ketchup, sproti sadje in zelenjavo, učasih tortilja chips, ribje palčke (dejansko komplet zmrznjene izdelke majo vredu), priporočam sladoled z orehi.

V špar greva pa 1x al pa 2x na mesec po dimljen losos, ter pakirane solate, sproti vzameva še zmrznjene zelenjavne polpete sbudget (priporočam).

V lecleru majo res vse živo, vendar mi gre na jetra tista njihova kartica, čeprav če jo pravilno uporabljaš se da kar prišparat.

Najraje imam njihov topli kotiček (tunin sendvič, z lososom ali pa mornarski, čeprav tega ni več v ponudbi, tale mornarski je mel not paniran ribji file).

Urejal asmircar1, 04.04.2022, 22:30.

BMW E39 is king for me.

Prikaži več možnosti

primitivnež
primitivnež

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 305

Kot je rekel Cdriver, fajn bi bilo prvo razčlenit kateri izdelki so isti kot od "super duper" proizvajalca, pa je samo zamenjana embalaža in je manjša marža in potem prodana drugemu trgovcu. Sem delal v Ljubljanskih mlekarnah, in vam povem da je za vse te trgovce ista roba, samo ovojnina se menja. Edino mleko za eurospin je imelo drugačno receptruro, ampak če se prav spomnim je takrat izmenovodja rekel da ne delajo več za Eurospin. Kar se tiče kisle smetanle...isti šmorn je mercatorjeva, šparova, in od LM. Menja se samo ovojnina, izdelek je povsod isti. Maslo...mercator, spar, LM, use isto sranje, menja se samo papir. Jogurti s podloženim sadjem...mu atentikos in od dukata jogurt s podloženim sadjem...isto sranje, menja se posodice in pokrovčke. Ista zgodba pri sladoledu...petrolova lučka, LM lučka, isti zadeva, zamenja se papir. Hoferjev sladoled isti kot LM, samo ugodnejša cena. Edino un premium sladoled od LM ima res boljše sestavine (v unih črnih posodicah), tam je burbonska vanilija recimo, pri navadnem sladoledu je navadna vanilija.

Skratka, v tem primeru, če ima recimo Hofer ali Lidl ugodnejšo ceno kot ostali ponudniki, vemo pa da je isti produkt noter, potem je take zadeve super kupovati v teh trgovinah. Zakaj bi plačal več marže LM, če isto zadevo od LM dobiš ugodneje drugje? Sicer sam osebno nisem fen Lidlov in Hoflerjev (mami reče trgovini Hofler xD), res pa da merkator pretirava. Dostikrat tudi imajo neke "akcije", pa potem magično nič ne zagrabi na kasi, pa te lepo še tm nategnejo, kjer misliš da boš dobil popust.

Vsaka trgovina ima neke pluse in minuse, nekaterim je važno da je blizu, drugim kvaliteta, tretjim cena. Je pa žalostno da ponavadi prva stvar kjer se spravimo šparat je hrana, medtem ko z lahkoto spijemo in popušimo za več 100 evrov mesečno, investiramo v avte in druge razvade, pr hrani bomo pa gledal na vsak cent.

Prikaži več možnosti
    • Jerry, soulfly, mic70 in 5 ostalim je všeč

Cdriver
Cdriver

BMW fanatik

• Uporabnik

Podpis pod zadnji odstavek.

Tudi vsi jogurti niso isti za blagovno ali trgovinsko znamko, pri CM imajo sadni jogurti za teg znamke manjsi delez sadja, slabse sestavine...ni zdaj to da bos zaradi uzivanja trgovinske znamke umrl, ni pa vedno enako.

Imata pa Lidl in Hofer najbolj rigorozne kontrole, to pa drzi
Prikaži več možnosti

asmircar1
asmircar1

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 849
  • Avtomobil: BMW E39 3.0d

V mercatorju že zadnjih 10 let ali več kupujem vedno njihovo olivno olje in mi je najboljše.

Sem probal že vse živo, pa mi niti en ne paše.

qImmH1M5CQsG.jpg

Ma gdo kako drugo priporočilo ?

Ponavadi olivno olje uporabljam samo ko pečem jajca ali pa surovo v tunini solati

ali pa na kako omako z makaroni.

BMW E39 is king for me.

Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik
  • Sporočil: 86 865
  • Avtomobil: Bee-em-wee

Jaz kupujem skoraj izključno v merkatorju, interšparu in leklerku. V tem vrstnem redu. V merkator grem praktično vsak dan (po novem razen nedelje, grrrr :mad ), ker imajo najboljšo mesnico in ribarnico. Oziroma pardon, še boljši sta v leklerku, ampak je na drugem koncu mesta in se mi ne da vozit tako daleč do štacune. Če bi imel pred nosom leklerk, bi kupoval samo tam. Seveda mesa ne kupim vsak dan, zato pa vedno pogledam če imajo takega, ki meni ustreza. Že lep čas namreč vsak večer za večerjo jem juho in zadnje čase sem pogruntal da najboljši okus juhi da svinjsko meso. Tako da vsakič ko grem v merkator najprej pogledam, če imajo kak primeren kos svinjine za v juho. Ostalo nabavljam po potrebi, konzumiram ogromno jušnih kroglic ampak izključno samo tiste iz sončničnega olja, cenejših na bazi palmovega olja se v mirnem času ne dotaknem, te sem po sili razmer goltal samo v času vojne (beri: korone). Take jušne kroglice kot jih jaz hočem imajo samo in izključno v merkatorju in v interšparu, pa še to samo v tavelikih trgovskih centrih. V merkatorju imajo tudi dobre rogljičke z marmelado za zajtrk, te obožuje moja žena, ampak to imajo tudi v tamalih merkatorjih, tako da včasih kupim tam. Mali si včasih zaželi kos pice, ta je pa v merkator centru šiška zanič, zato se zapeljem do cityparka v btc, ali pa do supernove na rudniku. Kosila sicer že od konca vojne naprej ne jem več doma, ko smo še doma kuhali sem pa nabavljal orade (zase) in brancine (za ženo) v merkatorju. Smešna mi je ribarnica v cityparku, ribe so tako posušene in rahitične kot da so z drugega planeta, v primerjavi z merkatorjevimi so kot okostnjaki. Ne vem kje ti modeli nabavljajo ribe, izgleda kot da jim dostavljalec pripelje tisto kar ostane po razvozu na dnu kamiona, lol. En čas sem za večerjo skoraj vsak dan pojedel skledo pohanih rakcev (kozic), te sem nabavljal izključno v ribarnici v merkatorju. To so tisti roza barve, cenejši, verjetno gojeni. Sem probal tudi tiste temnejše, ki so verjetno naravni, za Jercha dam roko v ogenj da bi plezal na Triglav za njih če bi bilo treba in jih švercal v rezervni gumi od svojega podloškarja čez mejo če drugače nebi šlo, no za moje pojme je okus identičen onim malo manjšim, samo da so še enkrat dražji, sorry. Saj ne da bi škrtaril pri hrani, se mi pa zdi butasto plačat enkrat več, da dobim nekaj, kar je za 10% večje in ima mogoče za 5% boljši okus  :napaka Rakce sem potem itak nehal množično tamanit ker so holesterolska bomba, rakci so v morski hrani isto kot je pujs med mesom, noro nasitni in mastni. Ko jih poješ eno skledo kar čutiš kako se ti mašijo žile, še huje kot mcdonalds, lol. No, jaz sem tudi to preživel in sem se jih nasitil. Potem sva z ženo pogruntala, da imajo dobre rakce v leklerku, še boljše pa v tajski trgovini v Plavi Laguni za Bežigradom. Tam imajo včasih olupljene, tisti so daleč najboljši, so kot Rolls Royce v primerjavi z drugimi znamkami  :mljask To so edini zmrznjeni rakci kjer ne čutiš da ješ zmrznjeno hrano, isti okus so imeli namreč tudi popolnoma sveži v Maleziji in na Filipinih. Kot verjetno že veste jaz seveda nisem ljubitelj zmrznjene hrane, ampak j*** ga, živih rakcev v Ljubljani ne moreš dobit, ne glede na to koliko si pripravljen plačat. Dobiš pa rakovice. Te nabavljamo v leklerku, letos jih sicer še nismo, pridejo pa na krožnik verjetno že konec tedna, ta ali naslednji. To je vernetno tudi edina živa žival, ki so dobiš v naših trgovinah, poleg jastoga seveda. Tega smo kupili samo enkrat in sicer v merkator centru, tam plavajo v akvariju. Moj mali je bil navdušen in me je prosil toliko časa, dokler mu nisem ustregel. Ko ga je trgovka ujela v akvariju, je bil ves navdušen. Potem ga je zapakirala v škatlo iz stiropora (ne tamalega ampak jastoga, lol), zraven je dobil moker papir da ni dehidriral, ampak se nam je vseeno kar zasmilil. V tistem momentu je mali spoznal da je mogoče naredil napako ker si ga je zaželel, saj je bilo jasno da ga bo pred kosilom potrebno ubit. Prosil nas je če ga lahko obdrži kot domačo žival, pa žena ni bila preveč navdušena. Ker so Azijci vešči kuhanja rakov, je revež hitro končal v parni kopeli, midva s tamalim sva pa zraven bolj žalostno gledala in upala da ni preveč trpel, preden je zaspal. Pri jastogu je dokaj enostavno prepoznat kdaj je zadeva kuhana, ko spremeni barvo iz rožnate v rjavo je ready za na krožnik. Okus ni bil nič posebnega če mene vprašaš, če bi jih dobil po 10 eur za kos bi jih sicer z veseljem jedel vsak dan (ko se nekoč preselimo na Filipine, jih verjetno tudi bom), 80 eur pa ne odtehta kulinaričnih užitkov ki si jih ob takem obroku deležen, pa še tamal je bil potem žalosten, ko smo mu skuhali ljubljenčka. No če nič drugega, me zdaj vsaj ne vleče več za rokav ko gremo mimo akvarija češ ati kupi mi jastoga, ampak jih raje samo gleda. Očitno je v njem nekaj vegetarijanca, j*** ga, čeprav kaj dosti dvomim, saj smo tako Slovenci kot tudi Filipinci strastni mesojedci - no, vsaj midva z mojo sva  :)

Evo, toliko na kratko kar se tiče naših trgovinsko-nakupovalnih navad. Cen jaz ponavadi ne gledam oziroma bom rekel da jih raje ne gledam, saj ko vidim koliko kaj stane me lahko še fršlok  :jok  :laugh Hrana je za moje pojme osnovna človekova potreba in tu se ne špara, mi pa tudi nismo v Monaku ali v Parizu, da bi šel v štacuno in mimogrede zapravil vijolico za vrečko hrane... merkator je res za par 10% dražji od ostalih štacun, je pa hrana za moje pojme pri nas še vedno poceni (v primerjavi z zahodnim svetom) in odlične kvalitete, tako da je moje mnenje da bi bil bedak če tega nebi izkoristil in bi namesto tega štel cente in hodil po štacunah tipa lidl/hofer/eurospin in podobno. Če nič drugega se v merkatorju tudi za denarnico ne bojim da bi mi jo kdo sunil, kar pa za tri prej naštete ravno ne morem trdit, ne da mi ni všeč tamkajšen folk, enostavno moj tošel se ne počuti varnega v njihovi družbi  :ok2

Srce lahko včasih odkleneš tudi tako, da ključ vtakneš eno nadstropje nižje.

Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik
  • Sporočil: 86 865
  • Avtomobil: Bee-em-wee

V mercatorju že zadnjih 10 let ali več kupujem vedno njihovo olivno olje in mi je najboljše.

Sem probal že vse živo, pa mi niti en ne paše.

Ma gdo kako drugo priporočilo ?

Ponavadi olivno olje uporabljam samo ko pečem jajca ali pa surovo v tunini solati

ali pa na kako omako z makaroni.

Olivno olje je povsod po trgovinah šrot, jaz še nisem naletel na dobrega, pa sem probal vse, od najcenejšega do najdražjega. Dobro olivno olje se dobi v Istri pri domačinih, pridelujejo ga tudi Slovenci, še dosti boljše mi je pa tisto od Hrvatov, ki ga v sezoni dobiš na štantih ob cesti tik za mejo. Vzemi kako flašo takega kjer notri plavajo olive, se ti bo odprl nov svet. Moja žena je žal na olive alergična in jih ne sme niti videti, kaj šele poskusiti, sva bila pa oba nora nanje preden je izvedela od česa prihajajo njene hude alergije, j*** ga. Tako da za naju to olje ni več (jaz se ga iz solidarnosti do nje ne pritaknem, ga pa roko na srce tudi ne pogrešam, saj mi je bučno še boljše od olivnega), vi pa le uživajte.

Srce lahko včasih odkleneš tudi tako, da ključ vtakneš eno nadstropje nižje.

Prikaži več možnosti
    • Nixxon je všeč

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.