Ruska invazija na Ukrajino (2022)
Madona ze dolgo ni bilo nbenga holivud igralca v ukrajini,naslednji bo pomoje tom cruise al pa cardi b,mogoce pa celo tomo ter damikos
|
Prikaži več možnosti
|
.
Urejal Fort, Včeraj, 11:32. |
Prikaži več možnosti
|
Je gornji zapis resen? Bom vzel, da je.
JLA je zelo jasno vojaško izvedla "specialne vojaške ukrepe" in dobila nalog zasesti meje. Nato so bi morali zasesti strateške točke... TO je poizkušala zadržati vojsko v vojašnicah. Nekje so to uspeli izvesti in tam je bila vojna bolj akademskega značaja. Nekje je JLA uspela priti iz vojašnic. Tam je prišlo do resnih spopadov...
Mislim, prav p*rkamizerja ... a sedaj smo še na to temo izgubili spomin?
Dokler ne boš prebral (ker očitno se tega obdobja ne spominjaš) kakšnega resnega povzetka, ti naj bo moj gornji tekst kot "šnelkurz" tega dogajanja! |
Prikaži več možnosti
|
:woohooKNJIGOVEZ:woohoo
|
Prikaži več možnosti
|
Prmejduš pa sej je dobr tipčk, da ga ni že fršlok... Kolko enih skrbi si človk nakoplje. Blagor nam enim, ko smo sirotinje in nimamo nič, pa se nam fuka za cel svet... <p><p>e46 318i, e60 520i, e46 325Ci Cabrio, e92 325Ci, S60 D5, 2004 RX-8 R, A6 3.0TDI, e46 330CiA, Suzuki Jimny, e46 323Ci, e90 M3, 1964 Ford mustang 289 V8, F11 530d...no comment Vaša ideja, naš iziv...https://kristeh.si/ |
Prikaži več možnosti
|
Iztok, res si malo bogi.
Leta 91, sem bil star 21 let in sem se veselo bojeval in med vojno, kamor nisem bil vpoklican sem se pa ponudul, pa so rekli, za zdaj ne rabimo, če bomo, javimo, zato sem v podjetju, kjer sem delal, (trgovski potnik) zagotavljal oskrbo slovenskega naroda z hrano.
Oligarh, tebi se malo meša, nikoli nisem imel nobenega posla z državo, niti posloval z nobeno državno firmo, niti nikoli dobil nobene subvencije za podjetje, razen ono za Covid, kar so vsem dali, pa še tam samo za maske in popolnoma nič drugega, tudi sofinansiranja plač NE.
Tako, da glede tega povsem utihni, kar sem naredil sem večinoma naredil sam z štartom v družinskem podjetju, ki je tudi štartalo iz NULE .
Obdavčitev stanovanj pozdravljam, saj so že sedaj noro obdavčena, NUSZ in Davek na premoženje, tako, da, kaj novega ne bo, naj pa , kar nabijejo davek, bodo pač najemnine šle gor, pa dobro je to tudi, ker bo Golobček prej odletel z eno veliko brco v rit, ker mene to ne prizadene, slišim, pa od Golobastih volivcev, kako se razburjajo, mi gre prav na smeh.
Z štromom za EV nimam problema sem samo predstavnik enega bloka in take stvari, pač moraš urejati.
Glede ostalega v Ukrajini pa ne skrbi, smo dobili vse, do zadnjega računa, kar je bilo odprto, ko je začela vojna , plačano, seveda z velikimi napori, sedaj se pa vse dela samo na avanse, tako, da naj te ne skrbi, preživeli bomo, pa se zmanjšali ali reorganizirali po potrebi.
Iztok, čudim, se, kako si tako zelo zagrenjen v življenju, včasih si bil veliko manj, pa celo življenje si bil delaven, sedaj na stara leta si se pa povsem preorientiral.
Dvomim, da je za vse tvoje boje za invalidnino , kriv tebi neljubi politik, kako bo pa pod Golobom, boš, pa kmalu spoznal.
Njegovega finančnega ministra poznam, in mi je smešno, kaj je on zagovarjal na kavah, še par mesecev nazaj in, kaj razlaga sedaj, (včeraj) , res, samo, da se čudiš in izbuljiš oči.
Ta človek ni bil nikoli Golobov, ne od strank, ki so šle z golobom, morda kUČANOV klan, prisklednikov. Torej Golob je zgleda povsem v "PI.." , da noter vleče kadre, ki niso JJ jevi, pa so na vzven recimo neopredeljeni , očitno nobeden vasj malo pameten , ne želi skočiti v Golobov golaž, ki se že ohlaja. |
Prikaži več možnosti
|
Hay!
... da te potolažim, jaz pa VEM kakšen je JJ in je še slabši od tistega ksr govorim na forumu že xy let... lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Vseen je kdo je, ker vse kar se dela pride ukaz direkt iz beog..khm bruslja.
“You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
|
Prikaži več možnosti
|
Ja, zelo so ga spoštovali v EU ... a nisu ga dirali niti štapičem ...
https://twitter.com/...150467164901378 Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯ |
Prikaži več možnosti
|
Se še kdo danes počuti podobno kot je bilo v Jugi cca 1982-87? Inflacija, iz Bruslja diktirajo, kako moramo delovati, za avto si čakal pol leta ali več, težko je bilo priti do goriva, pomankanje delovne sile (in podobno “uvažamo”), …
Deja vu …
Svoj pogled (ne po sistemu strici so nam povedali) naj podajo tisti, ki so obe obdobji doživel z vsaj delno funkcionalnostjo.. Urejal RobertH, Včeraj, 17:39. |
Prikaži več možnosti
|
Hay!
... moje mnenje je, da je v obdobju ki ga navajaš bilo mnogo bolje kot danes... keta 82 sem se vpusal v 1.ketbik srednje, keta 87 pa sem prišel jeseni iz služenja v JNA in šel oktobra na fax....ni bilo da bi občutil kakšno krizo in vsega je bilo dovolj, da ne govorim o filingu in odnosih med ljudmi... lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Robert, mi smo imeli takrat generalko in smo navajeni, ker smo se znali prilagoditi,
sedaj pa bo pol milenijcev najbrž kar pobralo ... Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯ |
Prikaži več možnosti
|
![]()
“You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
|
Prikaži več možnosti
|
Ja, pred 30 leti ste bli tud mlajši 30 let. Zdej se na hitr obrneš,pa ti kolk vn skoči.
![]()
A truly rich man is one whose children run into his arms when his hands are empty.
|
Prikaži več možnosti
|
svedska lasyltne drzavljane predaja? si siguren?
ali so drzavljani turcije?
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Torej lahko sklepamo, da so takrat faksi imeli ohlapne vpisne pogoje... S takim pisanjem bi te morali v prvem tednu osnovne poslat nazaj v vrtec.... Poslji joda5 na 1919, da zberemo za tablico, že če je domnevni telefon kamen spotike .. |
Prikaži več možnosti
|
Hay!
...vsi papirji so se takrat izpolnjevali ročno in tisti ki danes uporabljajo pri pisanju autocorrect takrat sigurno nebi bili sprejeti... lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|