take stvari se na koncu zgodijo primarno zaradi pasivnosti in ignorance povprečnega folka...
Bi se kar strinjal ja.
Bi se kar strinjal ja. |
Prikaži več možnosti
|
Azov bataljon ma 1000 ljudi...pa jim vseeno uspe branit mauriupol pred rusi, pobijat civiliste povsod kjer se rusi umaknejo, posiljat rakete na zelezniske in se streljat civile na checkpointih.
In vse to v drzavi ki je velika za pol evrope. 1k ljudi nardi vse to... Upam da boste pocas logiko zaceli uporabljat pa ugotovili da so azovci tako majhen del ukrajine, da niso nek faktor.
|
Prikaži več možnosti
|
Drugače striktno po definiciji se looting med vojno smatra kot vojni zločin in marsikje po svetu bi se končalo z metkom oziroma zaporom. Urejal greddy, 09.04.2022, 06:32. |
Prikaži več možnosti
|
To so uhvatili cigane ki so kradli. Denacifikacija poteka po planih https://www.reddit.c...tm_source=share
|
Prikaži več možnosti
|
Ma dej pober se… haha tvoji komenti so koristni ful… vsako jutro ko preberem prvi tvoj komentar me fajn srat prime. Zvecer isto. Se mi ni treba napenjat, kar samo vn leti. Ce mi je malo slabo pa mi se kozlanje olajšaš. Hvala ker si.
Dokler jim zahod daje denar in orozje je isto kot da so tam. Ce jim ne bi, bi podlegli ze po par dneh…
Ne z enim ne z drugim…. Z varekino je opran cel… na zunaj pa s kolofonijo…. 1964 Ford mustang 289 V8, 2010 F11 530d |
Prikaži več možnosti
|
Na, mal obračajte AN 225 Mryo. Mogoče lahko rep porabijo za dokončat drugi primerek.
https://www.facebook...442165479169402
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Samo on je lahko tako ozkogleden, da na forumu lepi trupla padlih ljudi. Ukrajinci so znani po temu, ja. Najraje takrat, ko streljajo v hrbet (civiliste). Primitivci. Tomo, svastika je doma na steni ali že plapola zunaj? Tvoji naciji iz Mariopula so še živi ali so že v plank pozi? Urejal kn3z007, 09.04.2022, 09:59. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Dejstvo je, da nihce nima neizpodbitnih dokazov, da bi lahko trdil da je za poboj v Buchi odgovorna izkljucno ena ali druga stran. Obstajajo indici, tako z ene kot z druge strani, ce pa pogledamo spodnjo casovnico dogodkov, pa marsikaj smrdi oz. ne klapa :
|
Prikaži več možnosti
|
A samo jaz, kdo je pa objavil tisto sliko mrtve zenske s svastiko, ki naj bi jo ukrajinci ubili v mauriupolu... Pa se je pol izkazalo da je slika iz rusije kot posledica nasilja med tolpami. Ne ne visi svastika nikoli ni. Pa pri tebi srp in kladivo? Zekopljes jarke za nasprotnike? Aja sm pozabil, vi preferirate kraska brezna. Zaebkrat so se kar zivi moni naaciji iz mauriupola, ceprav so ze 4 tedne obkoljeni s strani najmocnejse in najpravicnejse ruske vojske. Samo zdej se boste mogli odlocit a so nacisti v mauriupolu, al so v buci kjer pobija, ali v irpinilu, al v berdjansku, al posiljajo rakete na kramtorsk. Ker 900 ljudi ne morr vsega tega pocet. Razen ce so razkropljeni po celi ukrajini pa zdej v bistvu 7 azovcev ze 4 tedne brani mauriupol...
|
Prikaži več možnosti
|
Day 44 Summary
So here I am in the Internet Cafe with the biggest fucking nigger I've ever seen reading every word I ty
|
Prikaži več možnosti
|
Kupio bmw umro od gladi.
|
Prikaži več možnosti
|
Dosadni so že s to ukraino, mene skrbi vojna v burkina faso in tudi vas bi morala. Ker bombe, civilisti, nacisti, židi etc etc.
![]() Urejal voith, 09.04.2022, 12:49.
“You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
|
Prikaži več možnosti
|
Lohk kdo soremeni naslov v ruska posebna operacija v Ukrajini...preden kdo konca v gulagu za 15 let.
|
Prikaži več možnosti
|
Tamle je že tako drek zmešan, da sploh ne vem, v čem je poanta vsega tega sranja.
Mi lahko kdo z vidika nevtralnega v parih stavkih razloži kaj sploh hoče ena in druga stran. Rusi sigurno niso napadli, ker jim je dolgčas.... Ukrajinci so gotovo s čem zdražili Ruse.... Ko berem članke, mešajo zraven Amerikance, pa NATO, pa EU, Kitajce...tako da si sploh ne morem ustvariti jasne slike o tem, ker zadeve nisem podrobno spremljal od začetka. |
Prikaži več možnosti
|
cilj je tole; https://twitter.com/...648190174597122
naj te ne zavedejo red/blue igrice, glej raje kakšen vpliv ima to na tvoje življenje direktno... no, saj bomo kmalu videli... Urejal filipo, 09.04.2022, 13:49. |
Prikaži več možnosti
|
900 ljudi? A to je tistih 8%, katere je Yevhen Karas omenjal? Podatke iz riti vleces? Celoten Mariupol je pod kontrolo Ruskih sil, z izjemo zadnjega pribezalisca Azovcev, to je pristanisce/zelezarna Azov, pa se tam so jim steti dnevi, ce ne ze ure. |
Prikaži več možnosti
|