Dejstvo je, da nihce nima neizpodbitnih dokazov, da bi lahko trdil da je za poboj v Buchi odgovorna izkljucno ena ali druga stran. Obstajajo indici, tako z ene kot z druge strani, ce pa pogledamo spodnjo casovnico dogodkov, pa marsikaj smrdi oz. ne klapa :
Opranec, teči v Rusijo, tam, je tako lepo , demokracija na višku........
Vidite vi opranci samo, kar hočete, ko v Buchi, Irpinu, Berdnjanki in še kje rusi naredijo vsaj 1000 vojnih zločinov, je seveda to velik DVOM in samo DOMNEVE, čeprav, celo ruski neodvisni mediji potrdijo, da so rusi to naredili, če pa naletite na video, kjer Ukrajinci enega rusa 5 minut pred smrtjo ustrelijo so pa to neizpodbitna DEJSTVA in ja v vojni DELAJO ZLOČINE SAMO UKRAJINCI ?????
DO BEOGRADA NI DALEČ, OD TAM, PA LAHKO POLETITE, DO AGRESORSKE, MIRNE CIVILIZIRANE VAM LJUBE DEMOKRATIČNE russije !!!
DOSADAN si ti, a ti mamica pištolo drži, nad glavo, DA moraš SPREMLJATI ZA TEBE TAKO DOSADNO TEMO ali kako ?
Hay!
... evo včeraj sem si še enkrat natančnonpogledal pisnetke in piročanja iz železniške postaje...
Zaključek... lahko nekaj časa manipuluraš vekiko ljudi, ne moreš pa ves čas manipulirat vse ljudi (ok janševiki lri nas so izuzeti, ker so posebna podvrsta)
lp
joda
Joda po tvojem so jih itak UA, ki pa jih tam žal ni bilo, in sedaj bodo vsi prasci sveta trdili, da so Rusi to naredili oziroma je raketa od tam iz rusije priletela, po mojem, so bili, kaki nazzi ukrajinci inflirtirani med ruske sile in so to naredili.....
Ampak resnična najboljša novica danes, pa je, da naj se nehamo z avti na okoli voziti, ker s tem škodimo pUTINU, ker ne bo penezev dobil....
Ta mi je pa ena bolj smešnih v tej "specialni operaciji" no po Belorusko pa vojni., po mojem pa napadu na neodvisno državo.