Rusko-Ukrajinska vojna 2022-2023
Joda me spominja na Nicky Crane-a
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Smešn, ne? Drevesno svastiko sred hoste posajeno nekje 1930 je treba podret, dejanskim nacistom je treba pa tanke pa municijo, rakete poslat.
Pa razum če moreš to logiko. Urejal voith, 19.03.2023, 11:08.
“You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
|
Prikaži več možnosti
|
Hay!
... a si mal v temo brcnil, al se pa namenoma delaš norca....imaš kar nekaj nazzijev na forumu, ji so mu podobni tako in drugače...ne pa da mene orimeraj, ki obsojam nacizem lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Nisem teme brcnil.. pa tudi norca se ne delam, samo spomnil sem se nanj, ker on je bil tak zaprisežen "negay" ![]() |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Nebi se čudil če bi mu tetovirali kar oni.
“You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
|
Prikaži več možnosti
|
Hay!
... jaz nisem v tej grupi in nimam problemov z tem, jih je pa po pisanju sodeč, kar nekaj takšnih na forumu.... morda bodo tudi oni priznali takrat kot on ![]() lp joda Urejal joda, 19.03.2023, 16:33. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Brez dolaza ke lahko tudi Putinov necak... Glede US drona se nekaj. Baje da so ga obleteli cca. 20 krat da bi se obrnil, ampak ocitno jenkiji niso jebali sistema. Rusija je ta del cone oznacila kot prepoved letenja, to so americani vedeli. Isti ta dron lahko nosi do 2000kg oborozitve, mislim da je bil celo oborozen. V koncni fazi je toliko napreden, bil je baje samo 60km stran od Sevastopolja, sigurno je posiljal kaksne pomembne podatke naprej.
Kupio bmw umro od gladi.
|
Prikaži več možnosti
|
No shit Sherlock. Valjda ni iskal oceanografskih boj.
|
Prikaži več možnosti
|
Ja sem mislil da je pa na mirovni misiji in nosi pomoc ljudem v Sirijo. Aja pardon, oni so tam samo zaradi crpanja nafte..
Kupio bmw umro od gladi.
|
Prikaži več možnosti
|
Tam droni FORTE 10,11 in 12 letajo vsak drugi dan v 32 ur trajajočih patrolah že skoraj eno leto. Ob zahodni meji UKR pa vsakodnevno ameriški in angleški leteči radarji Sentry, AWACS, ipd., ki jih Flightradar niti ne kaže ... da o satelitih niti ne govorimo ...
Čudno, da jih do sedaj niso motili ...
Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯ |
Prikaži več možnosti
|
Lahko da so rabili distrakcijo za kaj drugega. Vedno ko se nekaj zgodi je še nekaj v ozadju.
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|
Enkrat je pac dovolj.. Da si ne bodo prevec umisljali da lahko serjejo po celem svetu brez kakrsnihkoli posledic .
Kupio bmw umro od gladi.
|
Prikaži več možnosti
|
Pa misliš, da ameri sedaj jokajo za en dron? Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯ |
Prikaži več možnosti
|
Verjetno res ne... Sam ta skret baje stane 300 mio... noro..
Kupio bmw umro od gladi.
|
Prikaži več možnosti
|
Hi,
Hrvaski admiral o vojni v UA po enem letu in drugih geostrateskih pogledih na svet… Pojasni tudi kako je prislo do padca drona…. Lp
"... nisem vedel, da lahko to avto naredi..."
|
Prikaži več možnosti
|
Though the ICC was modeled after the US-backed “tribunals” for Yugoslavia and Rwanda, Washington withdrew from it in 2002 and passed a law authorizing “all means necessary and appropriate” – including military force – to release any American, or national of an allied country, should they be detained by the court. |
Prikaži več možnosti
|
Polish Ambassador to France Jan Emeryk Rościszewski: "Either Ukraine will defend its independence today, or we will be forced to enter into this conflict." https://twitter.com/...480793655201794 |
Prikaži več možnosti
|
Prikaži več možnosti
|