Kdaj? 7.5.2022 ob 12.00 do 0.00
Kje? Ljubljana Resort hotel & camp
Uf na zadnje sem bil tukaj z Jerry, Anito in xdiver Še vedno lepše videti maske na naših ustih, kot pa maska na novih BMW-jih |
Prikaži več možnosti
|
Pridemo, pridemo. Mogoce se celo.z vetto in wranglerjem. @kristjan glej da me najdes hehe.
|
Prikaži več možnosti
|
Upam da te bom prej slišal kot videl hahah. Zmenjeno stari,jaz dam za prvi pir ![]() Bog se vozi v e39 |
Prikaži več možnosti
|
Pridem skupaj z gospo Fancy |
Prikaži več možnosti
|
Aleš bo kokto pil Freude am Fahren - |
Prikaži več možnosti
|
Majku milo, tisti vikend je VSE. Road show z BMW motocikli v Grosuplju, srečanje neuradne sekcije slovenskih motoristk, tole in sigurno še kaj. |
Prikaži več možnosti
|
80-a/90-a tudi... pa kje so našli ravno ta datum, kot da je to edini dan v letu za srečanja, adijo pamet IF YOU LIKE MY COMMENT PRESS THE SUBSCRIBE BUTTON BELOW! THANK YOU! MUCHAS GRAZIAS! SALAMAT! 謝謝你! ขอขอบคุณ! اشكرك! |
Prikaži več možnosti
|
Ne se sekirat sej bo itak dež |
Prikaži več možnosti
|
lol IF YOU LIKE MY COMMENT PRESS THE SUBSCRIBE BUTTON BELOW! THANK YOU! MUCHAS GRAZIAS! SALAMAT! 謝謝你! ขอขอบคุณ! اشكرك! |
Prikaži več možnosti
|
Ta datum je tako, ali je 30 stopinj ali pa mraz. Vem, ker imam par dni kasneje rd.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jaz imam pa en piknik nekje na notranjskem/primorskem, tako da tudi ne morem prit |
Prikaži več možnosti
|
Mislim da bo odpovedano in prestavljeno na drug datum....
Urejal blackberet, 03.05.2022, 13:06. |
Prikaži več možnosti
|
Ker je:
Nov datum 14.05.2022
Kdor bi rad podprl event bodo kot vsako leto navoljo majčke PISTON RIOT 2022 Tudi TOMBOLA bo: Urejal blackberet, 07.05.2022, 09:57. |
Prikaži več možnosti
|
Zakaj? Vreme ali kaj drugega?
Urejal antasi, 10.05.2022, 09:26. |
Prikaži več možnosti
|
Vreme ja..ker če je dež bi bilo vse zrito z cemur pa prostorodajalci nebi bili zadovoljni. Prepovedano je tudi smojenje gum.(jih pa zato na HR na Trash'n'Burn ;-)) Urejal blackberet, 10.05.2022, 09:33. |
Prikaži več možnosti
|