Ne vem niti kaj napisat, kaj šele kje začet
Na kratko je bilo super, za mano je torej prvi resnejši dirkaški event z motorjem. Z avtomobilom ga skoraj ne morem primerjat. Tudi zato ker avto bolj obvladam kot motor. Drugo dejstvo pa je, da je motor le toliko bolj fizično obremenjujoč in seveda tudi mnogo bolj nevaren.
Stem povezano je zame kot nekega amaterja ta event bil skoraj preveč. Na toliko stvari moraš mislit potem pa še telovadiš na motociklu, da te res izčrpa. Nekako celo vzame ven del zabave in zgleda že kot šiht
definitivno eventi z avtomobilom torej niso primerljivi. Sploh ko primerjamo enak buđet. Koliko fali 954RR, do novega panigale V4R, primerljivo bi moral vozit saj M4 da je nek primerljiv nivo dirkanja. Skratka je res visoka zahtevnost vožnje z motorjem po pisti.
Za las sem pred eventom vspel zamenjat prednje tresoče diske in ob enem gor nataknil Dunlop 212, neka pol-dirkalna pnevmatika. Dve zadevi ki sta skupaj težki lepega jurčka ampak je bilo oboje nujno. Gume sem mislil da bi ble tudi mitas OK pa sem po par krogih videl, da s temi ni primerjave.
Odvozil sem 32 hitrih krogov, vse skupaj torej 42 na pisti, porabil manj kot poln rezervoar goriva. Sem pa po parih napakah tudi prej končal vožnjo. Odvozil sem pet seans pa je bila še ena in nato 2 dirki, kar pa sem že prej mislil preskočit. Ker se poznam in bi ga znal srat
malo mi je žal, po drugi strani za prvič je bila prioriteta da pripeljem domov cel motor. Čeprav nisem dosegel nobenega dobrega časa, sem videl, da mi koncentracija pada in je blo boljše da zaključim.
Tako je bil najboljši čas 1:55
vem da sem sam sposoben več, motor še dosti več. Je pa tko, da imam motor šele 3 tedn in sem naredil zgolj dve vožnji z njim po cesti tko, da se še ne poznava
je pa sedaj po premlevanju še toliko večja želja da bi šel še letos spet na pisto in spravil čas konkretno dol.
Drugače kot sem že zgoraj opisal sem potem najel kombi in še brat si je vzel dopust. Tko da sem mel nekoga, da mi meri tlake pa prinese vodo
pa kombi je peljal tja in nazaj, da sem jaz še malo počival. Oba bolj nisva za te instagrame in imam tako slik bolj malo. Kamerce sem imel tko, da bom probal v nekem doglednem času kaj zeditirat in vršt na youtube.
Mal mimo sem razmišljal tudi o primerjavi Lindauring in Grobnik (vem smo govorili da to ne sme v isti stavek
). No skratka, sem "dognal" nekak tako: male "progice" so za učenje vožnje motocikla medtem ko prave "proge" so za učenje dirkalne linije. Če torej obvladaš motor boš lahko hiter na tamalih pa vseeno počasen na tavelikih. Medtem ko lahko si z neobvladanjem motorja vseeno lahko hiter na pisti boš pa počasen na tamalih. Do neke mere torej človek potrebuje oboje. Na pisi pač ni "časa" učit se polagat motor, na malih pa ni prostora učit se linijo.
Par slik.. Mi ko gremo se mal pripravimo

Nekdo mi je zasedel No.34 sem si moral dat še sedemko spredaj..

Čakamo na štart oz. izhod na stezo

Sem že mislil da je Anita, ko je blo daleč zadaj neki rdečga, no pol ko me je prehitela sm vedu dani, pa še zagledu sm se in zgubu linijo..

Nalepke povsot
seveda sm nardil tudi majice za oba, kot je v navadi ko organiziram kake gokarde
drugače pa je na tej sliki že rahlo viden "cold-tear" po mojem poznavanju, in sem jo tud mal čutil da drsi.. sem pa tu tudi odnehal.
To je to.
Za naprej, ima isti organizator v septembru panonio. Ta je malo bolj daleč in se bi splačalo kje prespat ali celo bit gor skozi cel event - oba dneva. Definitivno ne bom hodil sam, tudi na grobnik ne, izjemoma če najdem ugodnejšo varianto, kako prikolico pa dober event itd.
Urejal e-masteR-39, 14.07.2022, 14:18.