Po drugi strani sem pa spoznal ogromno ljubiteljev (avto in home theater scena), pri katerih nisem dobil občutka, da si ne bi vzeli časa zase. Kako bi se sicer ukvarjali s temi čudovitimi (in časovno zamudnimi!) hobiji. Ampak ja - nimam tako realnega vpogleda kot nekdo, ki dejansko živi tam.
USA roadtrip je tudi na mojem bucket listu (treba poiskati extra couple, ker je potem vse dosti ceneje, hehe). Sicer so zlati časi Amerike po mojem mnenju bili pred 20, 30 leti.
Sam sem opazil razlike med "lačnimi" in "preskrbljenimi". Folk, ki ni rojen v lagodje dela do onemoglosti, ker so ZDA ena izmed redkih držav kjer se ljudje še vedno lahko (relativno gledano seveda) pomikajo po socio-ekonomski lestvici, v kolikor so pripravljeni delati. Med tem ko folk, ki je rojen v bolj premožne družine uživa več prostega časa.
Roadtrip sem takoj za. Sam povej kdaj in kje in kam gremo =D Prideva oba! =D
Boosey - sicer ne vem, ce nisem nenamerno :-) tudi jaz sprozil tole temo v debati o Corvettah. Slucajno sem tam ob tvojem odgovoru pogledal tvoje slike stevcev od vette ter nato v profili kraj Usa.
Kakor koli ze - hvala ti za tole temo. Nisem sploh vedel, da imamo soformasa cez luzo.
Vprasanj je ogromno in se pridejo hehe. Slike so fantasticne (sploh s vetto hehe).
Vsa cast in pohvale za tak pogum vama obema. Meni je nepredstavljiv tak preskok. Verjetno pomaga tudi, ce si mlad pa v tistem casu brez otrok.
Trenutno mi pade sam par vprasanj na pamet. Ali sta ITjevca tudi vidva oziroma kaj delata? Matra me seveda kak info o corvetti( pa drugih dolgocasnih avtih hehe) ter seveda keep it coming roadtrips.
Se enkrat hvala in lp.
Ne boš verjel, ampak tema o tvoji C3 je bila kaplja čez rob hehe
Oba sva v ITju, ja. Jaz kot produktni manager /dizajner, žena pa vodja raziskav.
Bom poiskal par slik iz nedavnega "cars & coffee" srečanja v Austinu.
Super tema. Mene pa zanimajo stroški (% glede na plačo) bivanja in pa, če lahko kaj privarčujeta - koliko letno?
https://www.bmwslo.c...i/#entry3415659 - par odgovorov višje