Vrhunske slike in razlaga! Pripomnil bi mogoče samo to da so gyoze po naše žlikrofi.
Ja! Cisto pozabil na zlikrofe! Ja, zelo podobna stvar, mogoce malce vecji.
Kaj vama je najboljše v ameriki od fast food verig? (Sonic drive in, Wendys, Burger king, Dairy Qeen, White castle, Dunkin Donuts, Dominos, Dennys? )
Cisto odkrito ne vem kdaj sem nazadnje jedel v fast food stacuni. Sem pa probal Wendys, dunking in dominos. Najslabsa hrana kar sem jo kadarkoli jedel :D Moram omenit da se tu zaradi nekega razloga lahko (tudi fast food stacune) zelo razlikujejo glede na lokacijo. Recimo sem probal KFC v SF, sred malega saigona (ghetto), pa sploh ni blo piscancu podobno. Zelo redko da mecem hrano stran, sam tole pa ni bilo uzitno sploh. Moker pohan piscanec, vonj po kislem, cisti horror :D Drugic pa sem v Vegasu probal, pa ni bilo tako zelo slabo .. pogojno uzitno. Dunkin je PORAZ proti vsakem donut shopu s kitajskimi lastniki. Kava pa je itak totalna cmiga zazgana.
In'n'out sva sla vec kot enkrat recimo. Je super, pa vsega skupaj imajo mislim da 5 stvari za narocit. To mi je vsec.
Torchy's sva probala parkrat tu v texasu, je blo ok dokler nisem pristal na wcju dva dni - od takrat pa ni blo vec nazaj :D
Urejal boosey, 25.09.2023, 23:02.