Jaz sem že prej lahko zaklenil. V kolikor so bila ena vrata odprta, je pač zaklenil tista, ki so bila zaprta.
Vpoklic 0013500300
Whenever you think your life, you job or anything else is pointless, just remember, there's a bloke in Germany putting indicators on BMW's
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tudi moj je bil danes deležen updatea. Sicer ga še nisem prevzel je bilo pa narejeno v dobri uri.
Lp, Samo Urejal nightmare, 03.10.2022, 09:29. |
Prikaži več možnosti
|
Kaj pa carplay pa ostalo?
|
Prikaži več možnosti
|
No pri meni so vse nastavitve, kodiranja itd ostala nespremenjena.
Lp, Samo |
Prikaži več možnosti
|
Meni so naložili NBT EVO Y verzijo. Carplay kupljen od forumaša je bil povožen, na novo verzijo SW se ne da naložiti preko USB. Forumaš je dal sicer dobro ponudbo za Carplay preko OBD, vendar ker nimam kabla, bi moral do njega na drugi konec države, kar je skupaj s potjo mogoče še dražje kot pa nakup trajne aktivacije v Connected Drive Shopu, kjer je cena Euro 300,00. Kupil sem to. Imam full screen Carplay in zaradi mene lahko naredjo nadgradenj NBT EVO programske opreme kolikor hočejo, pa bo za vedno legalen. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz imam jutri termin da mi to zrihtajo. Po moje bo vse ok.
|
Prikaži več možnosti
|
Sam sem F15 lahko zaklenil, z odprtimi vrati, alarm in signal z žmigavci je pa prišel, ko sem kasneje zaprl še ta odprta vrata , ki so se po zaprtju tudi sama zaklenila in pobliskala za alarm in žmigavce.... |
Prikaži več možnosti
|
Kje pa se da preverit katero verzijo so naložili v avto? Malo mi je hecno, da je pri meni ostalo vse nespremenjeno.
Lp, Samo |
Prikaži več možnosti
|
Tukaj preveriš katero vrsto multimedije imaš: https://www.bimmer-t...0-idrive-update
Potem pa v navigaciji pri verziji SW preveriš še katero verzije mikrokode imaš naloženo.
|
Prikaži več možnosti
|
Jst sem se odpelu iz servisa. Sedeze sem moral na novo nastavit v memory. Ostalo pa se nisem gledu.
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Zanimivo NBTEvo verzije od A do F (tvoja je E) naj bi imele serije 1,2,3,4 modelno leto 2016. Lahko da se motim, vendar mi izgleda kot da se iDrive update ni naredil. |
Prikaži več možnosti
|
Sm preveril. Ker je bil avto updejtan letos januarja določeni moduli sploh niso bili nadgrajeni. Pri tebi lahko, da je verzija Y ker imaš ID 5 ali 6. Sam imam NBTevo ID4.
Lp, Samo |
Prikaži več možnosti
|
Ima kdo čipanega od vas ki ste ga updejtal? Ali posodobijo samo ECU ali vse komponente?
|
Prikaži več možnosti
|
Sam ga nimam, so me pa vprašali ali je čipan, odklenjena navi,.... Ker naj bi vse povozilo.
Lp, Samo |
Prikaži več možnosti
|
Potem pa se ne splača tega updata opraviti |
Prikaži več možnosti
|
Ja no.... Če bo avto res uspešno javil ko bo prišlo do morebitnega vžiga saj v sesalnem kolektorju mislim, da je vredno.
Lp, Samo |
Prikaži več možnosti
|
Danes peljal avto na update, ki pa po prevzemu ni bil mogoč. Razlog je, da imam naknadno vgrejen digitalen števec in vzvratno kamero. So rekli da je sistem zaznal nepravilnost in se ni izvedel. Podpisal, da sem seznanjen in to je bilo to.
lp Urejal jury, 11.10.2022, 18:31. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Sem imel brezplačne update samo do lani. Ali je sedaj že kakšna opcija, da lahko sam skonfiguriram kodo? Lp, Samo |
Prikaži več možnosti
|