Nova M2. Mnenja?
Emmm ku barbapapa |
Prikaži več možnosti
|
Nevem a bi se smeju al zjoku k vidm tole
![]() Res fail |
Prikaži več možnosti
|
Prikaži več možnosti
|
Svasta. Tole pa k da bi narisu en 5letnik v vrtcu. Dopuscam moznost da zradi barve
|
Prikaži več možnosti
|
V temni barvi bo top. |
Prikaži več možnosti
|
barve bodo samo 4 na voljo baje. crna, modra, rdeca in siva.
Če je ravno ni zabavno...
|
Prikaži več možnosti
|
Cena? Če bo 30k€ bi enega vzel. |
Prikaži več možnosti
|
90-100k
Če je full option m240i 80k. Urejal fury, 25.09.2022, 11:36. |
Prikaži več možnosti
|
Mah....počakajmo, da vidmo v živo “Will it be a good investment?” We shouldn’t care: the greatest cars were built for a purpose and it wasn’t to be collectible. Only time will tell but I envy the lucky buyers who just get in and drive it without fussing about mileage or stone chips: they’re the people you want to sit next to at dinner! |
Prikaži več možnosti
|
Spredi kul , zadi katastrofa.
|
Prikaži več možnosti
|
Buahahhha ta se norca dela iz vas kupcev
|
Prikaži več možnosti
|
Avto pred svojim časom..čez 15let bo imel WAU efekt.
Kakšen bo motor?(kakšne linke,slike,podatke....) Urejal blackberet, 25.09.2022, 11:55. |
Prikaži več možnosti
|
Motor bo enak kot v M3/4, S58. cca. 420hp ter na voljo bosta ročni in avtomatski menjalnik. Ne bo pa na voljo AWD kot pri M3/4, zgolj RWD. Urejal DJ Falco, 25.09.2022, 11:58. When life speeds by... downshift. |
Prikaži več možnosti
|
Hvala bogu, da sem ratal star z prihodom G serije Urejal Taucher, 25.09.2022, 12:07. cars engine: D4, R4, R6, B6, AD, C3 V8 and 911air... time is money, so I spent it on a watch |
Prikaži več možnosti
|
Mislim da so slike iz slabih kotov, zato res zgleda čudno.
Drugače pa vsaj nekaj mi je všeč - da niso več vse serije iste, da je dejansko razlika med 2,3,4 itd. Silence is sometimes the best answer. |
Prikaži več možnosti
|
Motor je serijsko?
|
Prikaži več možnosti
|
Na tem ovinku je še marsikdo takole šel , tisti s ferrarijem ga je pa res skoraj naslonil.
|
Prikaži več možnosti
|
Niti ne, je ogaben tudei z drugih kotov, vsaj meni. Ce ste klincali ledvice na M3/4, so pa te se 5x grse, ceprav normalne velikosti. Meni res deluje oblikovno avto za nekega otrocka, zal. Lastniki trenutnih m2....cuvate jih |
Prikaži več možnosti
|