dobra optimizacija je bla sem pa ga ze kupil takšnega...
Ne verjamem, da so preko E39 avtomata na valjih izmerili toliko konjev na kolesih, ni šanse.
Ne verjamem, da so preko E39 avtomata na valjih izmerili toliko konjev na kolesih, ni šanse. |
Prikaži več možnosti
|
Joj... pa kje je on napisal da je bilo to izmerjeno na valjih?
On je pač povedal, da je že bil čipiran in da je šel (po njegovem mnenju) zelo dobro, tudi z avtomatom. Pač ocena konjev preko palca in nasmeh, ker je lepo letelo.
Napisal je tudi lepo, da ga ni on čipiral... Kako ti naj zdaj odgovori na tvoja vztrajna vprašanja okoli valjev?
Peace bro' Urejal MG, 02.03.2023, 14:00. |
Prikaži več možnosti
|
Je pač napisal 250 KM in avtomat, zato sem se spotaknil in samo napisal kar vem iz prve roke |
Prikaži več možnosti
|
Tako dobre nikoli ne pozabis. Hitro pa pozabis vse drugo, ko se presedes nazaj v E39, to pa ja ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Res je
|
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem v fazi nakupa Z4, ampak e39 ne gre stran |
Prikaži več možnosti
|
Peljem kolega v enem 2019 letnik avtu z 400 + konji...pa pravi sorry da ti moram to povedat, ampak 4.4 mi je se vedno boljsi.
In res je, there is no replacement for displacement Urejal MajoR, 02.03.2023, 16:56. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ma za duso je lahko rocni E39 s sportnim podvozjem.
528i M52TUB28 530i M54B30 Next step je potem 540i M62TUB44 In zmagovalec, kjer pa so mi sedezi res svetove slabsi proti komfortnim. M5 |
Prikaži več možnosti
|
glej David, pelji kdaj dobro tunnano 530d, pa boš videl, da tvoja ni bila najjača - resno govorim. m5 e39, pa sem vozil oz. bil sopotnik ko je prišla ven, starejši se spomnite kaj se je dogajalo pod pohorjem, kaj so takratni uvozniki zaupali v vožnjo lastnikom BMW-jev, z3m z4m, e39m5, e46m3...
lp |
Prikaži več možnosti
|
Ufff, dalec od tega, da bi bila moja najjaca, kje to pise. Sla je pa kar dobro, motor bi dal sigurno se vec od sebe, vendar avtomat pac ni dohajal.
|
Prikaži več možnosti
|