Uradno: Serija 5 (G60)
Dragi moji, plazma in 4 kolesa. To ti je današnji avto, če se mu sploh tako lahko še reče. Morda bolj potujoča televizija. Jaz mislim, da smo avtomobilistični entuziasti ostali ujeti v času, katerega skrajna točka se konča v letu 2020.
Kar se tiče pa G60 in novih modelov BMW, se mi pa zdi da so totalno izgubili svojo integriteto. Bočna linija in hofmeister kink, tole je za v smeti. |
Prikaži več možnosti
|
Če bo to tak, a zagotovo je da bo, potem poraz. Zunanjost brezveze, notranjost itak pričakovano, tehnopark in brez dizajna.
Zadnji novi model BMW-ja - zajeban. Urejal Z4M, 24.05.2023, 12:05. |
Prikaži več možnosti
|
Lep, lep...
Ne da sem zdaj pameten itd... Da se razumemo, g30 fl, bmw 8 gc... Sta mi super avtomobila.. Pri g30 me sicer moti ker jih nenormalno na cesti, hkrati pa prihaja njihov čas korinite ko bodo vse 520d imele m5 look al pa m performance nalepke. Serija 8 pa mi je predraga, drugače pa brez pripomb to je to zunaj in znotraj.. Narjen bi rekel Bizovičar.
Zakaj sem vzel A7, da se razumemo mmi-touch, stronic ne vem nisem ljubitelj.. Ampak, avto mi je všeč, res vsakič ko grem stran od njega ga pogledam. Pač sem mnenja da izgleda dobro, tudi tole kar bo prišlo v prihodnosti pri dekovcih , sicer bo eko ev oriented, ter nekih vesoljskih oblik, ma še vedno bo skladno in športno elegantno. Bmw, ma ne vem.. Vem samo da v zadnjih 3 letih niso predstavili nič lepega, še g20 so s fl pogršali, sploh notranjost, da o nekih ravnih linij v odbijačih ne govorim... Pač ne pašejo...
Je pa dejstvo, avto se bo po moje super peljal, motorji bodo top, materiali v notranjosti pa tudi.. Samo lep ni, mogoče bo všeč kakšnemu IT geeku, pa še tisti bo raje vzel teslo ker je bolj ql. Bmw bi moral po moje bolj staviti na klasiko, ne pa na neko abstraktno oblikovanje ter ploskanje dveh pedrov s šali okrog vratu sredi poletja in obutimi prozornimi batarjemi.
Leon, hja zanimiva trditev s strani nekoga ki zbira 911 hrošče, pač da je oblika nepomembna.. Lotus Emira v6 mt je top avto, pa ti je verjetno dražja carrera T bolj interesantna od angleža. Verjamem pa da ti je začelo dol viset za te civilne/potniške/daily sekrete ki stanejo do 100 jurjev in da ti je vseeno za njih kako izgledajo. Ker si preprosto prišel do te točke, da so ti zanimivi samo avtomobili ki so 90% raje nedosegljivi. Zdaj če bi imel imel samo en avtomobil, pa da si malo mahnjen na pleh, verjemi da ti ne bilo vseeno kako izgleda avto.
If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
G30 LCI je brutalno lep avto... Pred LCI na daleč zgleda kot F10,... mi ne potegne... LCI G30 je pa vrhunska zadeva
Pa na temu novemu tista linija spodnjega dela stranskih šip zadaj pri vratih je tud čist NE-BMW-jevska.. Kljuke vrat so tudi neprebavljive...kot na ladi nivi... Zadnji post s slikami... No comment... Urejal BMW4everafter, 24.05.2023, 13:12. 1964 Ford mustang 289 V8, 2010 F11 530d |
Prikaži več možnosti
|
If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
|
Prikaži več možnosti
|
Bo treba v živo videt... |
Prikaži več možnosti
|
Spredaj se nekako, s strani in zadaj pa obup... Deluje, kot da so iz HB modela naredili sedan verzijo, bočna linija pod šipo gre navzgor, linija po sredi bokase pa na prtljažniku navzdol obrne. Oboje skupaj naredi nedefinirano obliko, kot en nizkocenovni korejc zgleda. Urejal dylan_dog, 24.05.2023, 13:17. |
Prikaži več možnosti
|
Moja žena je imela G31 in je bil res dober in lep avto ter dobri materiali, sedaj bodo pa sigurno v luči veganstva in novodobnih fint podturali nikakve materiale, beri plastiko in umetno usnje po dražji ceni. Od zunaj pa zgleda podobno kot 7 er, ožji in višji, mene ne prepriča. |
Prikaži več možnosti
|
Vsem lastnikov e39 in e60 bo cena s tem modelom še dodatno poskočila. WIN WIN Še vedno lepše videti maske na naših ustih, kot pa maska na novih BMW-jih |
Prikaži več možnosti
|
Ne bo... rezultat je brez vezen. |
Prikaži več možnosti
|
Začetna cena bo pa kolko, 70 jurjev? |
Prikaži več možnosti
|
V Britaniji bo dobrih 8 jurjev dražja od zdajšnjega podn modela. Bo pa serijsko imela M paket, bencinca 2.0 s štrom boostom na nekih 208hp...
|
Prikaži več možnosti
|
M paket bo serijski in sploh ne boš mogel kupiti brez?
|
Prikaži več možnosti
|
Ja v Britaniji bo serijski, pri nas bo mogoče kaka TAS IDA edition... Ne vem nimam pojma, odkar sem pri konfiguratorju g30 LCI 518d uspel izbrati opcijo prednjih sedežev iz M5... Sem si rekel narobe svet, jaz bi celo prepovedal opcijo M paketa za osnovne motorizacije..
|
Prikaži več možnosti
|
Ozdaja ok, moderen, odspredaj pa je meni totalno mimo. Primerno obliko sprednjega konca definitvno nacrtujejo za FL model, kot vedno. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Razen spredaj (sprejemljivo), ni nič kaj preveč lep. Sploh pa razočara notranjost s tem velikim ekranom... Tu je novi Mercedes E lepši.
ps. a kdo ve, če je v planu tudi BMW serije 6 Gran Turismo (npr. G32 -> G62)? |
Prikaži več možnosti
|
Veganza usnje, mesečna naročnina za odklenjeno opremo, igrce na ekranu...haha. Zgleda pa g30 lci naenkrat zastarel proti temu novemu dizajnu. V črni barvi še nekak bo |
Prikaži več možnosti
|
2 cm je nižja G60 od G32... Avto je skonstruiran da ima prostor za baterije v podnu, kar pa pomeni da se tudi sedi višje kot pa pri G30. Bo pa tanova 5ka skoraj 5 cm višja od trenutne G30.. Saj sem vam rekel ko sem videl v živo novo 7er, mene je skoraj kap kako visok avto je to.. Za predstavo, nova 7er je enako visoka kot prva generacija X1 e84.
|
Prikaži več možnosti
|
LCI bo sigurno imela dvojne luci spredaj kot ostali vecji modeli… cakamo se touringa, sigurno bo grd
![]() |
Prikaži več možnosti
|