Vlada Roberta Goloba in novi davki
Tudi to bo še prišlo do nas |
Prikaži več možnosti
|
Glih za intermezzo. Slovaška rtv ima ob 5.5 miljona prebivalca okrog 700 zaposlenih. Slovenska rtv ob 2eh miljonih 2200. |
Prikaži več možnosti
|
In potem se zgražamo na bivše Jugoslovanske davke in carine na uvožena vozila. Tam si vsaj vedel, da se s tem kao ščiti domača industrija. Eko davek je pa čista kraja pri belem dnevu in čistem zraku. Isti qurac pljačkanje naroda na suho. Samo drug prašek za pranje možganov se uporablja.... |
Prikaži več možnosti
|
Sej pri nas je blo isto z DMV-jem, pa so vse zverine bile registrirane na Slovaškem,....
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
Hehe, če bi jaz živel v bloku, bi vsi sosedje noreli. Bi hitro kaksnega gašperčka postavil, pa dimnik čez okno ven ![]() Drva po gozdovih kar po tleh ležijo, ker se jih nobenemu ne da pospravit...
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Heh. In ravno včeraj sem bral en paničen članek na politicu, da RN (Le Penova) še kar vodi v anketah, kljub vsemu, kar so naredili proti njim, še predsednika vlade so zamenjali z nekim lupetajzom, ki ropota kot skrajni desničar, ampak RN kar melje dalje... skratka neverjetno, nemogoče in noben ne ve vzroka. Če bi država vedela, kaj je dobro zame, bi mi dala 100 jurjev. |
Prikaži več možnosti
|
Francozi se zbujajo ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Nič se ne prebujajo, samo mrzlično iščejo alternativo zdaj, ko je že padlo po njih. Ko je prepozno. Preverili itak ne bodo, kaj volijo. Na drugi strani spektra je pa spastik Melenchon (z malo nižjim procentom) za one, ki imajo raje pravljice o pravičnosti, ki bo vse rešila. Urejal Zlobny, 25.04.2024, 18:45. Če bi država vedela, kaj je dobro zame, bi mi dala 100 jurjev. |
Prikaži več možnosti
|
Na konc bo itak en mix v evropi, ker bo preplavljena z afriko in vzhodom..... Je fino, k ni vec mej
![]() |
Prikaži več možnosti
|
tole je en zadnjič na glas povedal na twitterju... |
Prikaži več možnosti
|
Zadeva je šla predaleč, vojna je neizbežna, ker je to tudi cilj globalistov. Tako da je vse lepo splanirano, samo čaka se na kritično maso, ta trenutek niti ni več tako daleč. Italija, Francija, Švedska, Danska, itd.., črni prevladujejo , Švedska je v večjih mestih kapitulirala, spopadi ki jih povzročajo migranti se odvijajo na ulicah, policija ne more nič, ljudje umirajo dnevno ampak o tem se molči. Naslednja je Danska, preplavljena, Francija enako, Nemčija enako, če še komu ni jasno, res nima sreče z razmišljanjem. Baje sem rusofil |
Prikaži več možnosti
|
jep, uvozi tretji svet, postani tretji svet... folk si še zmer domišlja da je normalnost nekaj normalnega... pa smo med epidemijo gripe videli kako hitro se lahko stvari obrnejo... računat na to da bo policija zagotavljala varnost, red in mir je iluzija... ko bo ratio enkrat 3:1 (ali več) napram varuhom JMR, takrat se bo začela veselica... |
Prikaži več možnosti
|
To je res svoboda v vsem svoje sijaju...
https://www.24ur.com...stane-kava.html
Migranti se ves čas vozijo brezplačno, za naše otroke pa sodišče in kazenski pregon. Bravo vlada in izjemna svoboda. Baje sem rusofil |
Prikaži več možnosti
|
Veš kdo je plačal prevoze z vlaki čez Slovenijo? Unicef, torej denar ki si ga dal za ubore revčke, je šel za to, da so te klošarje vozili sem “What's the use of living if you can't feel alive?” |
Prikaži več možnosti
|
A veš, da nikdar v življenju nisem doniral nič takim organizacijam kot je npr. Unicef...., to so kriminalne združbe, ki se financirajo s sočutjem dobrih ljudi. Ja, da te prevarajo ni potrebno biti debil, dovolj je da si dober in pošten. Baje sem rusofil |
Prikaži več možnosti
|
Res je bedno, da migrantov ne vzgajajo z ukrepi sodisca, slovencke pa z veseljem. Slovencek bo rajs goltal svinjarijo, migranti se pa lahko uprejo....
In ko bo vojna, se bo spet mali clovek, ki ze tako nima dost, bojeval za svoj koscek zemlje na tem svetu, bogatuni, ki si polnejo zepe z bogastvom, bodo pa prvi stegnili v varne kraje, in ziveli v novem okolju, ker majo denar, se zmeraj pa modrovali, kaj je treba narest... |
Prikaži več možnosti
|
Migranti vstopajo na mestni avtobus pri zadnjih vratih, ne plačajo....pa se ne zgodi nič. Slovenska deklica pa gre na sodišče..., res živimo v čudoviti državi, ki jo vodijo kriminalci in težki psihopati. Baje sem rusofil |
Prikaži več možnosti
|