Brez plačilne liste je ta debata čisto brezvezna.
Vlada Roberta Goloba in novi davki
jaz povem, učitelj na OŠ s 40 delovne, z vsemi nazivi, univ izobrazba, 2100 neto. Podatek zalanski september. Urejal cilinder, 19.02.2025, 12:50. |
Prikaži več možnosti
|
Hay!
Seveda, toliko je zapufal državo, da rabimo nove in višje davke, ker računi prihajajo in treba jih je plačat
A je to kakšna plača glede na delovno dobo in vse nazive? Lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Moja tašča enako,učitelj v OŠ. pa ni imela univ izob. Sedaj ima pa penzijo malenkost pod 1.5k. |
Prikaži več možnosti
|
No kolk mladih učiteljev je potrebnih, da plača to penzijo? |
Prikaži več možnosti
|
S plačo 2100 ne more imet 1500 pokojnine.
Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Hay!
Lahko, če jo ima po pokojnem mižu, ki je imel bistveno višjo plačo ![]() Vse te cifre nekaj na pamet brez ozadja in plačilnih list za par mesecev nazaj so samo nabijanja v prazno. Lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
JJoda spet si pameten in tvoj če če če...
Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Samo v tem primeru ima prav. Brez plačilne je brezvezna debata. |
Prikaži več možnosti
|
Hočeš rečt koliko njegovih bivših učencev? To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Kakšno plačo bi pa ti dal? |
Prikaži več možnosti
|
On itak nebi nič dal, on bi delil pa vzoru levakov, naš denar. |
Prikaži več možnosti
|
Minimalno 5000€ na mesec. |
Prikaži več možnosti
|
kot sem napisal, 40 delovne, 2100 neto plače, podatek pravilen, september 2024. |
Prikaži več možnosti
|
Hay!
Glede na delovno dobo in vse nazive in napredovanja…..če se meče po trepalnicah ne more več napredovati in glede na to da en začetnik povprečen keramičar pokasira v dveh tednih cca 3500€ bi dal takšnemu učitelju toliko za cel mesec. Ja vem, da je to krivično do učiteljev, ampak vseeno, pač skromnost Lp joda Komentar je bil na objavo voodoo c, da ne more imeti 1500€ penzije, če bi imela 2100€ plače Urejal joda, 19.02.2025, 19:17. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tako ja, jaz nisem dejal, da ima ta oseba sploh penzijo! Podal sem samo informacijo o plači učitelja.
Vem pa da je bilo lani ugodno za v penzijo, ugoden revalorizacijski faktor, pa delovna doba in število otrok pri ženskah lahko kar precej prinese v izračunu penzije. Mislim, da je tista 1.5k penzija možna ob določenih kriterijih. Urejal cilinder, 19.02.2025, 19:31. |
Prikaži več možnosti
|
Eh JJodek, tudi bralno zaznavanje ti ne gre. RRoman je napisal da ne more imet 1500 penzije na 2100 plače in ti si še celo napisal da lahko, če jo dobiva po pokojnem možu. Dobro preberi, počasi pišem ker vem, da počasi bereš in dojemaš...vem, EMŠO in grem za tabo. Če dobiva penzijo po pokojnem možu to pač ni njena penzija, temveč nekaj do česar je upravičena. Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Keramičarji ti pa gredo skoraj tako na živce kot pa JJ ? |
Prikaži več možnosti
|
Partija ima točno določen proletarski prihodek.
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|