Zjoki se
Vlada Roberta Goloba in novi davki
|
Prikaži več možnosti
|
Se popolnoma strinjam z Etoretom, spet iščete mesto za spopad...
HUSTLER FOR LIFE!!! |
Prikaži več možnosti
|
Hay!
Boš moral malo bolj natančno brati. Tisti, ki ni levičar je desničar, nekaj vmes ali pa nič od tega. Tisti, ki je proti trenutni vladi in želi čim prej volitve je janšist. Ker roko na srce je vlada lahko leva, levosredinska ali pa janšistična. Druge opcije pri nas žal ni. In če si za čimprejšnje nove volitve si tako lahko samo janšist, ker druge opcije ni, sorry. Kdo je šiptar je bilo v kolumnah in reportažah že večkrat objavljeno, ne vem zakaj imaš probleme z tem, nisem si jaz tega izmislil. In če nekdo ves čas laže o meni, ga z največjo lahkoto in brez slabe vesti označim in imenujem za LAŽNJIVCA, kar dejansko tudi je. Po navadi se spomnim, če komu napišem, da je peder…..tako, da me malo spomni, kdaj sem ti to napisal. Če sem ti že si bil verjetno tečen do amena in si mi moral res utrujati v 3krasne, in mi je dvignilo pisker, da sem ti to napisal,( verjetno kaj v tem smislu kot par postov višje, ko si trdil, da sem dobival podpioro) in sem te dal na Mute, pa si še kar tresel, se pa tega ne spomnim. Lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jaz bi raje videl vislice, kot volitve. Bi pa bil JJ boljša izbira od trenutne garniture, pa če se na trepalnice postaviš. Pa spada tudi on na vislice, sicer nismo naredili nič.
|
Prikaži več možnosti
|
Hay!
Jaz bi rad videl starega na oblasti, da popuca z vsemi lopovi in kriminalci…. Lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Joda, žal si zelo kratkega uma, sam si priznal, kaj vse dobivaš za hčere, sedaj pa zanikaš. Za mene si ravno ti Šiptaroš, postavi se pred ogledalo. Na temu forumu samo ti opletaš z šiptarji in nihče drug, g. Jelinčiča pa na temu forumu ni, samo on piše na povsem drugem nivoju. Za tebe je vsak lažnjivec, ki ne razmišlja točno tako, kot so tvoje mokre sanje! Če si povsem nesposoben v življenju in se tolažiš s tem, da so vsi podjetniki ali uspešneži lažnjivci potem ti res ni pomoči . Časi te parazitske vlade in parazitov, kot si ti se iztekajo, sedaj celo ti paraziti sami razmišljajo, da je morda bolje, da so volitve čim prej, preden še več ljudstva spozna, kako zajedalsko, parazitsko vlado imamo. O bedniku Tomzetu, pa je škoda izgubljati besede in o njegovi resnici.
Ja koga pa ti misliš Kučana ali Kidriča ? |
Prikaži več možnosti
|
Joda je siptar,jst sm pa cigo,saj tako pravs….bednik |
Prikaži več možnosti
|
Hay!
Ma pusti ga saj vidiš da laže takoj ko odpre usta. V bistvu vidim, da je revež in če nebi bil tako zloben in pokvarjen bi se mi morda še smilil. Najprej sem JAZ na podpori ne vem koliko let, sedaj dobivam dobivam ne vem kaj vse za hčere kar drugi ne, Putin mi plačuje mastne honorarje, sedaj samo še čakam, da zvem, da sem na plačilni listi vlade in dobivam plačo ministra in pokojnino za posebne zasluge na področju kulture. A sem kaj pozabil? Bolano res. Lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Prvo sm bil kriv za pandemijo ker nism bil cepljen,potem sm bul Rusofil,zdej sm pa ze cigo….zelo me je prizadelo to |
Prikaži več možnosti
|
Tomze jokaj, od mene glede cepljenja nisi nikoli dobil nobenega očitka!
|
Prikaži več možnosti
|
Idite na počitnice, ste jih vsi potrebni. |
Prikaži več možnosti
|
Jutri |
Prikaži več možnosti
|
Čim prej Venezuela, levičarski raj vabi, ti bo joda razložil in kar tam ostani, raj na zemlji ! https://youtube.com/...gSSrurok9uPDyXn |
Prikaži več možnosti
|
Kakor so poročali naši mediji, se je pogreba v Vatikanu udeležil tudi Donald Trump in žena (prva dama) Melania Trump.
Ampak obenem sem opazil, da se je pogreba udeležila tudi VIP SLO delegacija: - Nataša Pirc Musar + njen mož (podjetnik) - Robert Golob + njegova spremljevalka
Očitno nismo prehiteli Švice, tudi USA prehitevamo... vsaj po udeležbi na dogodkih, ki jih plačujemo davkoplačevalci. BTW, kakor jaz razumem, tole ni udeležitev pogreba, tole je vsaj za 50% (naših) udeleženih instagram izlet.
Če se motim, bom vesel, če mi kdo poda tolmačenje. |
Prikaži več možnosti
|
Sej teb nc ne pase kle |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Rad bi vprašal kdaj se vrnejo? Rim je lepo mesto, vecerja v La Pergoli… pozabiš celoda si vegetarjanec. |
Prikaži več možnosti
|