Hay!
To sem mu že jaz povedal pa se norca dela in pametuje kako se ne da fleta v 15 minutah posesat pa 1 metra pulta kuhinje v manj kot 1 uri pomit. noro
Inox se da zlo na hitro tudi lepo spolirat do ponovnega sijaja ne glede na to kolk je star.... samo povem... Ker ful delam z inoxom....
... lahko ga posesaš in pomiješ pult tako kot praviš.... nikoli nisem rekel, da se ga ne da....
Joda, resnično me zanima, kaj naredi žena, ko pride domov iz službe in stanovanje ni očiščeno?
Skuha kosilo
Joda, kolk računaš na uro.....
stanovanja, ki se oddajajo aka abnb se po navadi računajo na enoto (vsak prostor svoja enota) za tista v katerih se pa živi pa je stvar dogovora. Za takšne ki želijo imeti očiščeno u nulo na BMW4ever način obstaja malo morje fat in servisov in v ta segment in nivo se ne spuščam.
Mi bi te najel, pa ce bi loh predavanja drzal kako kvalitetno ocistit 100m2 flet. Pa pomoje bos razprodan do penzije.
Ok mal resnosti, nase punce rabta 2 okol 30-40min za 70-80m2 apartma, pa je to ful gas in dnevno cisceno, pa se zmerej ni to “u nulo”
Prva pametna.
Pa treba je vedeti, da večina cleaner-jev dela napako, ker misli, da čisti za stranke (posebej to pride do izraza pri apartnajih ki se čistijo tudi do 2x tedensko)
Čisti zase in ne za naročnika.
Čiščenje apartmajev se v večini plača na enoto in je fiksno, razen v redkih primerih, ko so bile v apartmaju svinje in ne potrebno več dela.
In ko tisti, ki izvaja čiščenje prvič zelo dobro ali pa v nulo spuca apartma (apartma se po navadi čisti do dve uri vsaj 2x tedensko) za to porabi 5,6 ali več ur bo naslednjič porabil za tako čiščenje 1h kljub enakemu plačilu. Enota se po navadi računa od 15€ naprej.
Tako, da prvič in recimo drugič si v minusu, potem ne več.
lp
joda
Urejal joda, 21.10.2022, 11:25.