Nakup Lexusa IS 250 za sina
Dejansko gre hitrej in bolj enostavno kot sem si mislil…
|
Prikaži več možnosti
|
Pa glede na to kak hiter se dobi odmera za DMV bo konec drugega tedna že na LJ tablicah.
|
Prikaži več možnosti
|
Ja izvozne tablice veljajo 15 dni tko da moram kar pohitet
|
Prikaži več možnosti
|
Drgac za DMV ti v Postojni v enem dnevu uredijo
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Bom tja dal sej gre itak elektronsko na edavke
|
Prikaži več možnosti
|
Ja zdej gre DMV hitro, ko ni cen za preverjat. Po starem sistemu se je čakalo pa po nekaj tednov... |
Prikaži več možnosti
|
V čem je fora Postojne, da so tako hitro konec, meni so tudi rekli, samo v Postojno daj. |
Prikaži več možnosti
|
v tem, da nekdo dejansko ažurno opravlja svoj posel. |
Prikaži več možnosti
|
Meni so tudo v enem dnevu v Postojni, cepec pa placal za 30 dnevme preizkusne:D
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ja, nobenega razloga ni, da traja dlje kot en dan na katerem koli uradi. sam v program vpise co2 kn sprinta odlocbo. |
Prikaži več možnosti
|
Se za gume povem, zmenili smo se za zimske sam so zajebali oziroma ni blo na zalogi tip mi je pa pozabil javit. Tko da sva sla z letnimi dol, sva mela sreco z vremenom. Se pa zdele ze montirajo nove gume pri spanu, sem kar se 16col feltne zel zraven in 205 55 16 gume tko da bo zdej mir za neki cajta. Pa ko je bil avto na dvigalu smo se olje hkrati zamenjal na brzino… Je pa zanimiva specifikacija za olje v servisni, spet neki za glodat. ![]() Osnovno priporocilo je 20w-50 ali 15w-40? |
Prikaži več možnosti
|
Kaj se neumnega delaš, saj imaš v tabeli ki si jo prilepil lepo napisano, za katere temperature je katero olje? Ti bom napisal isto kot sem že nekomu, RTFM! Resnica o globalnem segrevanju: https://demokracija....r-matjaza-lice/ |
Prikaži več možnosti
|
Ja Leon. Ne nam jezit Jerrya
|
Prikaži več možnosti
|
Ja do -10 je 15w40. Tore sam eskimo rabijo 5-30 :-)
|
Prikaži več možnosti
|
Brez skrbi, zaradi mene lahko olje za v solato nalije notri, pa ne bom popizdil niti 5% toliko, kot ti popizdevaš v temi o Ukrajini
Itak, ma v bistvu zakaj bi sploh rabil olje, najboljše da notri naliješ vodo, v USA so delali poskuse in so ugotovili, da motor na vodo čisto dobro laufa, ne rabiš se takoj metat v stroške Resnica o globalnem segrevanju: https://demokracija....r-matjaza-lice/ |
Prikaži več možnosti
|
Caki 5k km, bom menjal na x6 olje pa bos meu odlicen motul olje z 13k km prevozenih
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ti se hecaš, en moj znanec je pa v svoje oldtimerje res dajal rabljeno olje, z izgovorom da itak ne naredi dosti km... ga je lepo precedil skozi robec, pa je bilo za par let še čisto OK, baje Resnica o globalnem segrevanju: https://demokracija....r-matjaza-lice/ |
Prikaži več možnosti
|
Saj ni edini. Poznam enega težkega motorista, ki že cel lajf prakticira z istrosenim oljem. Za 2x na leto za mal navijati obrate pred hišo, je čisto ok.
neJEZImo Save |
Prikaži več možnosti
|
Olje smo zamenjali danes, 5w30, 6 litrov, 6o eur pri Španu, tko da je zdej mir za par let Sam mal vas provociram, to je res najcenej pri vzdrževanju avta, ,manj kot en tank goriva pride menjava olja.
Pa lexus ne pušča olja nimaš kej menjat tesnil, ni to standarden avto... |
Prikaži več možnosti
|
"Standarden" bo ko boš iskal odbijač, luč, blatnik, prednjo šipo itd .Res super za prvi avto za mulca. |
Prikaži več možnosti
|