Ne vem kako zdej razmišljajo mulci, samo v mojih časih je bilo tako, da smo bili mladeniči pri 18-stih že čisto odrasli in samostojni in smo si želeli kupiti svoj avto, z svojim denarjem. In takšnega, ki si ga sami želimo! Tako si pokazal tudi domačim, da si se osamosvojil. Moj oče je bil izjemno ponosen na to.... No moj prvi avto je bil Hrošč 73 letnik, to je bilo leta 97. Da bi kdaj zahteval od fotra, da mi da za avto...ni šans. Tudi oče ni nikoli namignil, da bi mi kupil avto. S tem je pokazal, da je potrebno za določene stvari "garati" in prevzeti odgovornost....
Meni je bila tudi poanta, da nisem imel najboljšega avta in sem začel pri dnu, kar se motorizacije tiče. Prepotrebne izkušnje za naprej. Slabe bremze, anemičen motor, težko upravljanje itd... Pa sem bil še vseeno najhitrejši na cesti. Po klancu navzdol. No drugi avto je bil tri leta kasneje odličen Polo 1.6 8V. Avto za vikat!
Tko da Leon, sin ti je dovolj star, da si sam najde avto(mogoče v pogovoru oz posvetom s teboj), ki ga želi imeti za določen budget, ne pa da to ti iščen na BMW Forumu......