S forumasem sva bila zainteresirana za 2022 V300d, imeli so pet identicnih avtov, cena vsakega je bila 80520 eur (66k+ddv). Jaz sem gledal v torek, je bilo se pet avtov, on naslednji ponedeljek, je bil se samo en. To je bilo v drugi polovici novembra.
Se mi pa zdi, da vse med 10-25k eur stoji zadnja dva meseca in se ne premakne.
lpm
Dobro saj to veš zakaj in kdo to kupuje konec leta
Imel ogledan avto večje vrednosti vse štimalo samo še na dvigalo bi moral iti na pooblaščeni servis,da še tam pregledajo in dajo zeleno luč.(brez da gre avto na dvigalo ga ne kupim pa lahko je skoraj nov kot je bil tale). Pravi prodajalec ni problema 1.000€ avansa pa lahko odpelješ. Pravim OK, potem pa le vprašam in če z avtom kaj ni OK? Pravi ja nič celoten avanas ostane nam. V trenutku je izgubil praktično prodan avto. Niti toliko niso bili, da bi jim bilo interes prodati avto in oni pripeljali avto na servis, vzemi nekaj 100€,200€ma jurja ti pa samo za lep pogled nebom puščal.
So se pa "pohvalili" kako je en kar pustil tistega jurja avansa. Malo sem premišljal zakaj bi ga kdo kar "pustil". Seveda ga ni pustil, vsaj dve možnsoti so dal je jurja avansa da je peljal avto pregledati nakar je ugotovil da ni OK, druga možnost je da je peljal avto na pregled vse OK potem pa leasinga ni dobil.
Malo sem preverjal za štos in ugotovil, da leasing ponujajo z 10-11% OM, potrošniški kredit po 6% OM. Ampak to itak ni važno koliko se preplača,ker kupcu je važno samo koliko je obrokec na mesec.
S forumasem sva bila zainteresirana za 2022 V300d, imeli so pet identicnih avtov, cena vsakega je bila 80520 eur (66k+ddv). Jaz sem gledal v torek, je bilo se pet avtov, on naslednji ponedeljek, je bil se samo en. To je bilo v drugi polovici novembra.
Se mi pa zdi, da vse med 10-25k eur stoji zadnja dva meseca in se ne premakne.
lpm
Ko gledašš cene avtomobilov se ti še nepremičnine zdijo ugodne.
Urejal blackberet, 08.12.2022, 19:35.