To lahko potrdim. 46.xxx se zacne kaj pametnega. Ne vem pa ce si opazil da veliko x3 nima Driving assistant professional temvec plus, docim G31 ga imajo skoraj vse, oz veliko vec. Govorim za 3.0d.
Glede cene: Ce je nila cena novega 77 po katalogu, dobil ga je 72, leto dni pozneje ali malo vec se prodaja za 46-50k. Je vseeno avto ugubil na vrednosti. Tezava je visoka startna cena.
Baje da ima x3 zelo dobro zvocno izolacijo narejeno, lahko to kdo potrdi?
Lahko potrdim za zvocno izolacijo.
Super avto zame, sem bolj zadovoljen kot sem mislil da bom.
Določenim na forumu gre dobro, kupujejo avte za +30k EUR, nekaterim gre še bolje in so avti lahko tudi +60k EUR. Ne vem kaj delate, ampak inflacija in 30% dvig cen vozil vas ne očitno ne moti. To je ql v "vašem" svetu, zato očitno ni želje po vrnitvi v normalno stanje.
Povprečna plača v Sloveniji vemo kakšna je. Ni opazit da bi sledila inflaciji ter ostalim prekomernim dvigom. Torej povprečen Slovenec, ki rabi nov avto razmišlja kako? Da je sedanje stanje ok? Seveda ne, zato si vsi želijo vrnitev v normalo. Če se temu reče drastičen padec pa naj bo, saj je bil tudi dvig drastičen.
Če sem pred desetimi leti odpeljal domov novega Passata za letno plačo, je sedaj to kvečejmu plastični T-Roc z malo opreme. Konkreten padec standarda recimo. Kako to zgleda pri plači, ki je pred leti komaj kupila novega Cliota ali Dacio z vožno v službo in otroke v vrtec. Kako sedaj živi ta pred leti imenovani kao srednji sloj? Ob vsesplošni draginji hrane, energnetov, prihajao še novi davki in bogsigavedi kaj še? Kaj si želi tak človek, ki ga stuacija vedno bolj stiska v kot. Ja krizo in predvsem nižje cene, a ne? Briga povprečen folk širša ekonomija , važna je samo lastna denarnica.
Euro je nenormalno izgubil. Jaz imam sreco ker sem eden izmed tistih, ki smo v koronskih casih delali vec in bolje. ( računovodstvo) pac stranke so me full rabile, dobil sem tudi vec novih, pa dvignili smo cene za procent inflacije, kar so vsi razumeli..
Ja, samo zdaj pa si predstavljaj, da bo drugo leto kriza, vsi ki so nabavli letos tako X3 se lahko znajdejo v slabšem finančnem položaju in morajo malo likvidirat nepotrebne stvari, pa se kar naenkrat znajde na trgu kup takih X3. Pač vse gre v ciklih, ne vem zakaj bi bilo tokrat kaj drugače.
Jaz imam avto placan ( ni na leasing)
Pa vedno se drzim pravila da kupim za toliko, da bi komot lahko kupil 2 taka. Ravno zaradi tega kar si napisal zgoraj.