Kaj ima veze katerega leta je bilo. Avti so razstavljeni, da se v njih usedeš, pregledaš. Kaj te ima ven metat iz razstavnega avta v City centru? Da predolgo sediš v njem?
Zakaj sem pa jaz lahko sedel v petki brez omejitve?
Tisto si spregledal, da ni imel časa vrnit klic. Klican je bil dopoldan, ni bil sposoben nazaj poklicat . Lahko bi naslednji dan, lahko bi čez 3 dni. Zakaj ima službeni telefon? Za okras? Kaj bi ti rad men povedal, da v salonu v Celju kolona kupcev za nove BMW-je, če je notri prazno?
Tisti mlajši fantje so lahko nekoč potencijalni kupci za enega od BMW-jev. To se pa nič ne pomisli, da odnos tudi vpliva v bodoče na odličitev o nakupu določene znamke?
Točno to mi je rekel, da jaz, ker sem bil v obleki, da lahko sedim notri neomejeno, oni ker so bili v jeansu pa ne? Halo. Kaj ima to zdaj veze. Razumem, če bi bili umazani, z blatno obutvijo.
Sedaj pa močno dvomim v tvoje izjave.
Da bi nekdo komu razlagala?
"Gospod vi lahko sedite tu kako dolgo želite, one druge sem pa moral odgnati"
Mlajši fantje tudi pridejo kdaj v salon in jih nihče ne odganja, če si pogledajo in se tudi primerno obnašajo. Če pa bi hodili si vsak teden čas krajšat in posedat po avtomobilih, ter da ti razštelajo vse nastavitve, pa je prav, da jih kdo opozori. Ne za to, da bi kdo bil prepotenten, ampak nek odnos pa ljudje le morajo imeti do razstavljenih vozil, katerega bo nekdo kupil.
Po eni strani pišeš, da ti je v nekaj lezel, po drugi pa da te ni poklical. Lahko, da se mu je zgodilo, da je klic spregledal. Mogoče si še enkrat poskusil?
Tudi pri A2S ti niso prodajalci ustrezali.
Vsekakor morajo bit prodajalci profesionalni, ampak tudi kupci se morajo znati obnašati. Obstajajo samo tri vrste kupcev: enostavni, zahtevni in težavnih. Tem zadnjim ne moreš nikakor ugodit, lahko si prijazen, lahko jih kličeš. Zmeraj najdejo nekaj kar ni ok....