Nič nisi dražil, jaz da 1x postanem tak đek da imam svojega šoferja.. Kaka s lang, 7er L in a8 L.. Kombi...
Kombiji ... nova AMG S klasa udobja in voznosti :-P
If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
|
Prikaži več možnosti
|
Evo mojga....
Transporter Shuttle, 2004 T5 2.5TDI, 174PS 4motion, Dolga medosna (40cm daljši kot kratki), Bilstein B14, spuščen do konca 20" Japan racing JR37 9x20 ET45, 10x20 ET45 245/45 275/40 R20 Potenza Sport Webasto, gretje sedežev, dodelana akustika ter še kaj...
Urejal Martini Racing, 19.12.2022, 10:08. “What's the use of living if you can't feel alive?” |
Prikaži več možnosti
|
![]() Drvarnice resuje dolga medosna in velika lastna masa.. blazenje velikih limuzin na zracnem je se vedno numero uno udobja. Ps: kaj mi je res vsec - tri otroke 3-6 let stare lahko sam zapnem, tako da se kar med prednjima sedezema sprehodim nazaj do druge vrste ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
js mam zračno vzmetenje zadaj, spredaj pa kw v3...kombi, jajc pač. |
Prikaži več možnosti
|
Kombi in udobje, a se vi hecate?
Dandanes folk sploh ne ve več kaj je udobje, prodajajo se samo še sekreti ki nimajo popolnoma nobene veze z ergonomijo, potem pa folk jamra da jih hrbet boli... ja itak da te boli, če se pa voziš v drvarnici, HALOOOOOOOOOOOOOOOO!!!??
Edini normalen kombi je za moje pojme tisti ki je predelana izvedenka limuzine, to so pa v glavnem ex rešilci in pogrebni avtomobili. Ker momentalno živim v bloku imam probleme s prostorom in si takega zaenkrat ne morem privoščit (kljub temu da imam garažo dolgo 5.5 metra, je še vedno prekratka in tudi če bi šel notri je problem z dovozom), bo pa sigurno enkrat prišel na vrsto in ko bom nabavljal bom kupil nekaj takega, mercedesa W124 ali pa W210. V tem avtu se voziš enako kot v osebnem, sedež si lahko nastaviš v primerno ležeč položaj, edino prtljažnik je treba malo predelat, ampak to je še najmanjši problem... evo, to je idealen potovalnik (ta v oglasu je starejši model, dve sliki spodaj sta pa od novejšega):
https://suchen.mobil...4919e88&ref=srp Sure it's rusty, but it's trusty! |
Prikaži več možnosti
|
Hvala enako ![]() Dnevna soba na kolesih, katero ti kvastrofobicna limozina ne pricara. No mogoce jo lahko RollsRoyce Phantom extended II ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jeba je, ko parkiraš ob pločniku. Pol je pa skor veselica ven pridet iz zelo nizkega avta. Se spomnim BMW enke, mater je bil vsakič čudež, da sem sploh ven prišel.
Kombi je majka. Sam spustiš se dol.....
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
Jerry, tja not se europalette ne dobis, kaj sele 3eh otrok pa smucke, 3 sanke, 60 litrov hladilno skrinjo, orodje in zgleda prtljaznik se prazen ![]() Glede udobja sem p napisal.. udobje je v 2+ tone limo na komplet zracnem. Kombi je udoben po poziciji volana in s tem, da lahk ovso prtljago zmeces not kot da gres s tovornim avionom ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Mogoče zate, zame ne. Edina jeba kar se mene tiče pri pogrebnem zna bit nosilnost, a zna kdo iz nemške prometne razbrat, koliko tale krava prazna tehta? Največja dovoljena masa je 2220 kg, to sem dešifriral, kje pa je podatek koliko vaga prazen? Sure it's rusty, but it's trusty! |
Prikaži več možnosti
|
Ford Turneo, potniški, ta dolg, bolj za en drek vožnja in udobje plus prešvoh kadar je polno naložen . |
Prikaži več možnosti
|
Po pravici povedano nisem meril medosne razdalje. Me je pa avtomobil navdušil z uporabnostjo in okretnostjo. Ravno dovolj nizek, da greš BP tudi v centru v garažno hišo, ravno prav dolg, da še vedno parkiraš v boks kjer je treba, obenem pa velikooooo prostora. Druga zanimivost je tudi, da 2.0 TDI s 150 konji v navezi z DSG in 4x4 tudi na AC tekoče sledi prometu tam do nekje 150 ali 160km/h. Poraba zmerna, rezervoar ogromen, sedenje dovolj udobno, da tudi po 3 dneh na sejmu na poti do doma nisem trpel zaradi slabe ergonomije. Tako da po cca. 1.500 prevoženih kilometrih v takem kombiju mirno trdim, da bi z njim lahko živel vsak dan. Ni najhitrejši na AC, ni dinamičen med ovinki, je pa nenaporen na dolgih poteh in prijazen uporabi tudi v mestu glede na mere. Velik plus pa je tudi v tem, da niti moja žena ne zmore napolniti prtljažnika s kramo za počitnice.
Brutalna je le nabavna cena...
LP Tristan01 |
Prikaži več možnosti
|
Kombiji so kante. Štekam, če maš tri otroke, ali pa uporabljaš za šiht in združuješ. Sicer je pa SUV udobnejši, varčnejši, z boljšimi motorji, boljšo opremo, materiali, izolacijo, sedeži... Ko rabiš, pa rentaš za 30€ na dan.
Js ponavljam, najboljša združitev uporabnega prostora, performance vozila, udobja in konec koncev tovornega vozila in poračuna DDV je novi Raptor. Fox vzmetenje, se pelje neprimerljivo lepše kot bilokateri kombi na svetu in lepše od večine osebnih, 3.0 400 konjev, 5s do 100, zadaj pa z zaprtjem kesona dobiš 2.5 kubika placa. S poračunom DDVja prideš pa na normalno ceno za te specse. Urejal neicheq, 19.12.2022, 10:57. |
Prikaži več možnosti
|
KOlk pa imate kaj povprečne porabe na kombijih? Jaz 7.5 litra zaenkrat in cca 80% relacije.
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
Ja ja, transporter je. Je pa kar predelan. V osnovi od DE nemske civilne zascite oz ekvivalenta, kupljen prakticno nov, 4x4 z reduktorjem (kar je redkost). Slabost je definitivno zracniki, vse ostalo je sestra resila - ozvocenje in pa izolacija ter pregrado za drugo vrsto sedezev se dodala in zadaj tipsko orodjarno. Oz to je njen uredil ![]() Isto kot s svojim S5 ![]() Lazem, v mestu manj spije kombi, pa na relaciji, ce si ga na esay vzamem tudi hahaha. |
Prikaži več možnosti
|
Evo js sm tk zrihto,da spajim vse not recimo na škijarijo,pa da lahko tamala2 še spita
Bog daj 25 stopinj in bencina poln kesl.....
|
Prikaži več možnosti
|
Jaz imam potniške kombajne zelo rad, nekaj časa sem ga bil primoran uporabljat dnevno, zdaj mi je pa zlezel pod kožo. |
Prikaži več možnosti
|
Dolga voznja,sem sel prejsni teden,naredil z 60l 900km. Je pa res da sem ga drzal na tempomatu na 2500rpm,to je cca 110km/h Doma pa okol 8 Urejal beemwe39, 19.12.2022, 11:24.
Bog daj 25 stopinj in bencina poln kesl.....
|
Prikaži več možnosti
|
Skozi leta sodeč po tvojih postih moreš bit nekje isto let kot jaz, bo treba vežbat malo :D
Ne teme o kombijih zasrat z raptorjem, ni to isti segment. |
Prikaži več možnosti
|
se menta 2 kombija v garažni hiši pa čakata na raptorja ki se je zataknil na polžu. |
Prikaži več možnosti
|
Naš pije 8 - 8,5l , pa vsi do sedaj so pili približno isto |
Prikaži več možnosti
|