Kombiji ... nova AMG S klasa udobja in voznosti :-P
Evo, da poročam malo izkušnje iz poti po Dalmaciji z mojo škatlico.
Obnese se super in sem zadovoljen, da nismo šli z BMW-jem, ker smo noter natlačili stvari. Pa plaža je zraven hotela in vi zavij parkinga. Tako da smo imeli ležalnike in marelo takoj pri roki vsak dan. Malo skladišče na kolesih hehe.
Pelje se fenomenalno in gre tudi konkretno dobro. Kar fajn je imeti mal več moči na lagerju. Poraba cca 7.6 litra s tem, da sem ga gonu tudi 160 po AC. Skoz na prehitevalnem. Zdej sicer ne vem, kjer so radarji. Upam, da ne bo kakega presenečenja po pošti.
Razen za domov smo šli na Sinj ven, ker se je AC zagustila in je vse stalo. A je vsako leto tako v tem času???
Mater sem mislu, da tele Jadranke ne bo nikol konec.
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
Alfa 159 TI?
|
Prikaži več možnosti
|
Lansko leto šli z njo, sam je bilo vse na zadnjih sedežih in v prtljažniku. Nabito poln avto. Kombi je zakon za take podvige. Drugo leto, če ne bo nafta po "15 eur/ liter" greva isto s kombijem.
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
@Underdog: kaj si v Mb slučajno? En identičen kombi se po Radvanju pelje
Ko BMW-jev R6 in V10 zarohni, se vse naenkrat lepše zdi! (bencinski, se razume!) |
Prikaži več možnosti
|
https://www.jutarnji...njenja-15364300
https://www.jutarnji...njenja-15364300 Urejal Jerch_, 14.08.2023, 10:30. |
Prikaži več možnosti
|
Mogoče bo pa Porscheju ratalo z električnim Caymanom ...
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Naj iz 6cyl ICE iztisnejo 600hp in hybrid samo kot boost in v imenu ekologije uporabljajo, brez tezkih baterij pa bi bil volk sit in koza cela.. Urejal Jerch_, 14.08.2023, 18:48. |
Prikaži več možnosti
|
Sej to ma ferrari 296, 640 konjev v6 3.0 in 160 konjev elektrike.
|
Prikaži več možnosti
|
Ja in ima baterija plus elektro sklop koliko? 130kg oz 150.. Star C63 z 8cyl ima pa 500kg manj kot 4cyl hybrid skrpucalo. Ferrari je to uredil kot se zgre. |
Prikaži več možnosti
|
Na insta sem zasledil, da MB razvija 6cly motor, ki naj bi zadostoval euro7 normam, katerega bi uporabili za 63 AMG modele.
podpis
|
Prikaži več možnosti
|
ja v kombijih tak kot narekuje naslov teme najbrž ne. |
Prikaži več možnosti
|