Ker misija Mars je da bodo socialna stanovanja gor naredil, al da bodo ta bogati se mal špilal marsovce?
če hočeš, da se gor socialna stanovanja gradijo se morjo prvo bogati mal marsovce gor špilat..tko to gre
če hočeš, da se gor socialna stanovanja gradijo se morjo prvo bogati mal marsovce gor špilat..tko to gre |
Prikaži več možnosti
|
Ja, samo smešna mi je dikcija "Musk nima časa delat igrače za bogate, ker dela igrače za bogate". To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Rimac je doštudiral poslovni management. Musk je po izobrazbi fizik in ekonomist, zna pa tudi programirat. Na začetku SpaceXa je bil Musk tudi glavni raketni inženir, lahko sam preveriš, če mi ne verjameš.
Oba obvladata svoje področja v nulo. Je pa Rimac malo boljši prodajalec, Musk pa malo boljši inženir. Lahko na netu enako najdeš videe kjer Musk do potankosti razlaga in razume popolnoma vse tehnične detajle, pa naj bo to od Tesle ali od Raptor motorja za Starship.
Je pa Rimac začel dosti bogatejši kot Musk. In meni je to zelo pohvalno, ker so zelo redki ljude, ki so s podedovanim tranzicijskim denarjem naredili karkoli produktivnega, kaj šele uspešno visokotehnološko podjetje. |
Prikaži več možnosti
|
Ja, in poslali ga bodo na Nur, in bo pometel z vsem kar obstaja in se vozi po cestah. |
Prikaži več možnosti
|
saj to jo se f90m5 z pol majn konji in 2x vec dometa.
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
|
Prikaži več možnosti
|
Bolj slabo pometa, če se ti še vedno voziš na nafto. Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
Nisem pol ujel katere barve je bugati od tinydiamonda?
“You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
|
Prikaži več možnosti
|
Sem ti napisal, da Bugattija nikoli ne bi imel. |
Prikaži več možnosti
|
Preveč nas je |
Prikaži več možnosti
|
Itak da ne.
Ne, ni nas preveč. To je sam propaganda, v resnici je ravno obratno.
Urejal voith, 10.10.2023, 15:48.
“You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
|
Prikaži več možnosti
|
Kar naj tam gor ostanejo potem.
|
Prikaži več možnosti
|
Vecina zemlje je dejansko cist prazne.
|
Prikaži več možnosti
|
Za to obstajajo dobri razlogi :D |
Prikaži več možnosti
|
Kakšni? Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
Lej. ne bi ga imel. Imel bi pa Bentleya. Tudi Ferrarija ne bi imel. Zakaj je tako težko razumet, da mi določene znamke niso všeč in me odbijajo. Imel bi recimo e34 M5 . |
Prikaži več možnosti
|
evo, en namig
|
Prikaži več možnosti
|
Saj ravno v temu je fora, da je ogromno zemlje neposeljene, pa so tam pogoji za bivanje naravnost idealni, ne da je puščava in pesek. Ogromno. Ampak nimam nič proti, če ostane tako. Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
Saj to veste da nismo edini prebivalci Zemlje, ne? Pol se pa joka ker se volkovi in medvedi sprehajajo blizu vasi. To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|