Kje se dobro... <3
The M3 Coupe. You’ll never look back!
Get In, Sit Down, Shut Up, Hold On! M3 goes on!! |
Prikaži več možnosti
|
Če uspem kolega nahecat, da bi se kaj razpisal na to temo, potem objavim njegov prispevek. Je že zdizajniral in izdelal dva unikatna modela primerna za v to temo, baje na trgu ni nič tako kakovostno učinkovitega Urejal Veljo, 10.01.2023, 12:53. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Tole bi še jest probal. |
Prikaži več možnosti
|
Pohvalno
Upam, da se bodo delila mnenja in izkusnje hehe. Sigurno bo manj tezavno klasificirati, kot v temi kje se dobro je |
Prikaži več možnosti
|
Se bojim da bo tule še večji kreg kot v tisti temi... Eni bi dolgega, drugi debelega tretji takega ki vedno stoji, potem pa še vsi fetišisti,...
LP Tristan01
Misliš ribjo čorbico?
LP Tristan01 |
Prikaži več možnosti
|
Bi blo treba res plačljiv forum nardit
![]()
|
Prikaži več možnosti
|
hahaha..
Ajde Tristan, kar zacni.. Noben te ne bo obsojal glede velikosti, trdnosti, cenovnega razreda
Bom dal en hint, pa naj zenska populacija = Anita potrdi... Baje so vse te igrace, ki vibrirajo slabo (po mosko) skalibrirane in zenskam pase, ko grejo baterije h koncu, ker potem je intenzivnost bolj "cloveska". PA naj bo to iztocnica, ce ste ze vsi tako zelo sramezljivi.
niso vsi za tunin krpaco, ampak ajd - s kaksnimi igrackami se je pa ze vsak srrecal, tako da kar pogumno - tudi ti hahaha |
Prikaži več možnosti
|
...saj med vrsticami ti je s tistim povedal, da ima posodico poleg |
Prikaži več možnosti
|
Če že ravno provociraš.
Tudi moje izkušnje pravijo, da ženskam bolj paše če manj trese
LP Tristan01
Ps: nekaj mi pravi, da bodo Jerrye litanije o kakovostnem olju prav kratko branje v primerjavi s to temo.
LP Tristan01 |
Prikaži več možnosti
|
Zdej, ko smo poučeni kako pomembno je mazanje “mašine” s kakovostnim oljem… ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Hmmm jaz sem navajen takih, ki imajo avtomatsko mazanje, tako da za olje ne rabim skrbeti, samo kdaj pa kdaj je med obratovanjem treba podstaviti kakšno brisačo, da naslednjo noč spimo na suhem
LP Tristan01 |
Prikaži več možnosti
|
Tole diši po generalki… ![]() Urejal Silvershadow, 10.01.2023, 15:37. |
Prikaži več možnosti
|
Diši po motorju v vrhunski formi in vozniku ki je zelo skrben. Koliko je res, pa ve sam. Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
no da ne bo samo govoričenja. Zadnjič smo sedeli s prijatelji
no tole čudo je sedaj "in" tako ali drugače.
stvar je v Sloveniji kakih 4x dražja kot na netu, ampak naj bo. Cene so seveda od prijateljic.
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
OK, kaj gre kam? ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
To tudi mene zanima.. Pa ce je to za samske prijateljice in bi ji bilo pravo orodje ob souporabi v napoto al? |
Prikaži več možnosti
|