Če bo vse to moral počet, bo žena želela sesxat vsak dan, on pa le 2x na teden
Kje se dobro... <3
|
Prikaži več možnosti
|
Da odgovorim na anketo: jaz bi tudi vsak dan in to se mi ne zdi prepogosto.
Drugače ima pa Jerch prav, poskusiš naredit tako, da bo žena bolj spočita in večkrat pri volji za kaj takega, ko je dela z dojenčkom je res tako, da pogosto ni energije še za posteljno zabavo in bi rad samo mir ko enkrat otrok zaspi. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Kako so pa 100 let nazaj imali po 10-15 otrok, cel dan na njivi, v štali, v gozdu brez traktorjev, orodja, pomivalnih strojev, sesalcev, gretja.. ali so bili takrat ljudje na nivoju supermana ali so danes razvajene primadone s kupom namišljenih težav?
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|
Ne takrat ni bilo kontracepcije nikakršne in vsakič ko je bila akcija je vsekal pravi naboj, uboge ženske |
Prikaži več možnosti
|
Kar tolaži se če ne dobiš pogosteje...
Ampak honestly (honeymooners izvzeti), kar je več kot 1x tedensko, je kar dobra statistika |
Prikaži več možnosti
|
Se hecam, postorim precej v gospodinjstvu , kljub izjemno stresni službi...ampak preposto vprašanje da bo vsem razumljivo, če se vam ljubi napisat...primer
sex je 3x na teden, želja 6-7x |
Prikaži več možnosti
|
hahha... ni bil to moj namen, samo ce bos pol od tega naredil, verjami da bo vsaj 50% veckrat odgovor DA, ne pa - da galav boli, pa zmatrana, pa ...
x2
ps: tudi jst bi lahko se izboljsal, vemo pri cem Urejal Jerch_, 07.02.2023, 11:13. |
Prikaži več možnosti
|
Novi naslov teme, "Kje se dobro seksa"? |
Prikaži več možnosti
|
cas je, da sledis novemu naslovu in se drzis teme hahaha
Da ne bom offtopic: na majhnem gumenjaku (4-5m), pozno popoldan na lep soncen dan v dalmaciji, sidran na zahodni strani otokov ob zmernem maestralu in dokaj razkopanem morju (beri chopy waves), na pramcu seveda. Ce je dolzina (colna seveda) prava in ritem valov tudi, se da dobro <3 |
Prikaži več možnosti
|
Sveti duh in razna brezmadežna spočetja. Urejal BMW4everafter, 07.02.2023, 13:52. 1964 Ford mustang 289 V8, 2010 F11 530d |
Prikaži več možnosti
|
Samo Jerch je odgovoril koliko dejansko seksa in kolikokrat želi sex na teden, ostali pa filozofirate po svoje. A je to težko povedat, a je taka zasebna tajna |
Prikaži več možnosti
|
Kaj je to sex? Resnica o globalnem segrevanju: https://demokracija....r-matjaza-lice/ |
Prikaži več možnosti
|
Jst pravim da sexas, ko imas zeljo, oz. jo imata oba, sicer ni to to, je bolj praznjenje jajc, kar lahko tudi sam resis Midva z mojo ful razlicno. Je obdobje kot tudi 2x na dan in je obdobje ko 1x na 2 tedna. Zgodilo se je tudi da 2 meseca nisva, jebi ga. Pri 3eh malih otrocih in 44 letu pride obdobje ko enostavno ni energije in posledicno niti volje, vcasih pri meni, vcasih pri njej |
Prikaži več možnosti
|
Zdej si bistvo povedal.. Izkljucno odgovor kolikokrat skriva marsikaj: -skrb za majhnega ali vec otrok -skrb za kaksen vecji projekt (ala gradnja hise) -prevzem odogovorne in zapletene funkcije (zaposlitev) -dejavnosti (sport, ..) -posledicno utrujenost -stress
Tako da, ce bi vprasanje formuliral - kolikokrat na dopustu na polpenzionu brez otrok |
Prikaži več možnosti
|
Ko je že drug naslov...
Vsepovsod se dobro... Ni ovir. Najbolj adrenalinsko je pa v javnosti. Kino recimo ![]()
|
Prikaži več možnosti
|
V gondoli je boljše |
Prikaži več možnosti
|
Tam pa še nisem ![]()
|
Prikaži več možnosti
|
samo verjetno tistih starih jajckih, ko so vozli na Pohorje vcasih |
Prikaži več možnosti
|
Poznam eno ki že sedem mesecov nista, skupaj sta 12 let.
Kaj je le narobe. Hehe
The M3 Coupe. You’ll never look back!
Get In, Sit Down, Shut Up, Hold On! M3 goes on!! |
Prikaži več možnosti
|