Tole mi zgleda kar ok, je pa seveda spet okus posameznika Kupi kar bo tebi všeč
FOX izpušni sistemi
|
Prikaži več možnosti
|
Sej zato sprašujem, ker me zanima tudi vaše mnenje. Vzel sem drug model MB, ker ima edini slike za vse tri opcije.
![]() 1. OPCIJA
![]() 2. OPCIJA
![]() 3. OPCIJA
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Men je na teh Mercedesih všeč samo original. Vse ostalo zaradi dizajna odbijača (ker je blenda izpuha del odbijača) zgleda precej češko. Če bi se dalo bi vzel brez zaključkov pa da se poveže v original.
Ampak važno da je tebi všeč, sej je tvoj avto |
Prikaži več možnosti
|
Točno tako. Avto plačaš z lastnim denarjem in lahko z njim delaš kar ti paše. Vsa subjektivna mnenja so zgolj to - subjektivna. Tukaj na forumu opažam malo preveč "snobovstva" oziroma, kot da kje piše oziroma je zapovedano kaj se lahko z avtomobilom dela. Tudi meni veliko stvari ni všeč na avtomobilih, pa kaj. Če hočejo ljudje imet fejk plastiko na avtu naj jo imajo Urejal chado, 23.03.2023, 11:31. |
Prikaži več možnosti
|
V tem primeru noben od teh ni slab, osebno bi šel na dvojnega okroglega, drugo varjanto. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Kot rečeno, prejšnji lastnik je menjal spodnji del plastike in posledično zaključki auspuha niso več del plastike, ampak so našvasani na rore in visijo pod plastiko.
Se pravi moram izbrat eno izmed zgornjih opcij zaključkov. |
Prikaži več možnosti
|
Meni pa se najbolje izgleda prva, pravokotna, ker je najbolj podobna originalu. Tvojo opcijo bi pa verjetno res izbral pri AMG line varjanti....samo on nima AMG. Prvi je bolj classic, drugi bolj sporten Urejal Compact-3, 23.03.2023, 15:19. |
Prikaži več možnosti
|
Ne vemo kakšen je dejanski difuzor, tako da ne veš kako se določena oblika vidi napram obliki difuzorja. Dober primer je druga slika modrega CLAja zgoraj, ko so rahlo trapezni zaključki, ampak imajo rahlo drugačno linijo kot odbijač in izgleda kot neka naknadna misel. Zato moj predlog o dvojnih okroglih, tistih bolj debelih, ker so res najbolj klasično športni in pašejo pomoje na vse difuzorje (razen pri Abarth 500ki). ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Najbolj pašeta dva honda style rora na vsaki strani, fi vsaj 120mm. Te majhni so za skiroje.
|
Prikaži več možnosti
|