Sunac... tole gre pa zdaj predaleč:
https://www.instagra...bZSeIPkF/?hl=en
|
Prikaži več možnosti
|
V tej fazi kjer smo, se mi jedrska vojna sploh ne zdi več tako slaba ideja...
Urejal kristijan123, 24.02.2023, 11:02. Bog se vozi v e39 |
Prikaži več možnosti
|
saj ne vem al bi se človek smejal ali se vprašal, na katerem planetu oz. v katerem svetu danes živim? Urejal Taucher, 24.02.2023, 11:05. |
Prikaži več možnosti
|
Ne bit tolk negativno nastrojeni. Mogoče se pa ravno vi jutri zbudite in vam zapaše obleč modibodi...pol bote pa link iskal, pa spraševal, če ma kdo shranjeno |
Prikaži več možnosti
|
Prikaži več možnosti
|
Že, meni je načeloma vseeno kaj kdo doma dela. Instagram link sem dal malo za provokacijo. Razlika med včasih in zdaj je pa ta, da sem zdaj jaz recimo kot delodajalec dolžan spoštovati nazivanje takih oseb z oznakami, kot si jih sami izberejo, kar mi je mimo. Če bo nekdo rekel da se počuti da je 25% krompir, ga bom moral klicati krompir Janez, pa še svoj tip WC-ja mu bom moral organizirat. Ko se bo tole, upam, nekoč umirilo, se bo folk tolkel po glavi podobno kot se je za kakšne koronske ukrepe. Urejal U2ros, 24.02.2023, 11:45. |
Prikaži več možnosti
|
Problem je ker z online mediji pridobivajo čedalje večjo veljavo.
Še en primer takšnega woke horse****-a:
https://www.theguard...emed-offensive
In čez xy let bo nekdo offended ker boš rekel, da je znanstveno dokazano dejstvo, da moški nimajo menstruacije (mislim, saj pogledaš ane, ne rabiš niti znanstvenikov) in boš linčan. Ko bo kaj takega v šoli si pa niti ne boš upal na glas nasprotovat temu. In potem ti bo otrok prišel iz šole z idejo, da čaka na prvo menstro. In bomo na tak način vzgojil generacijo socialnih invalidov. Urejal m-h, 24.02.2023, 11:46. |
Prikaži več možnosti
|
Bo mati narava te kikse ze postimala prej ali slej. Zakoni narave so jasni
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Čim prej zbrišite te glupe teme, ker o tem se nima kaj pisat in govort!!! |
Prikaži več možnosti
|
Daj vsaj kakšno opozorilo, predno človek klikne na link. |
Prikaži več možnosti
|
Ko sem kliknu na link sm najprej za sekundo pomislu, da ima Justin Bieber nov album
Lahko bi napisal 15 strani na to temo, ampak dam par začetnih misli, če se hoče kdo poglobit v to temo, zakaj prihaja do tega:
Recim nazadnje sem to poslušal, imate pa še kaj na to temo:
Urejal Maticb, 24.02.2023, 12:39. Silence is sometimes the best answer. |
Prikaži več možnosti
|
Bog se vozi v e39 |
Prikaži več možnosti
|
a ti si tudi mavricen? bmk al je bilo al ni tam naj bodo tevi j***** ritopiki in naj ne bombardirajo ostalih s tem kako je to normalno in IN ker ni.
Če je ravno ni zabavno...
|
Prikaži več možnosti
|
Dolfi že koplje gor... |
Prikaži več možnosti
|
Ni mu treba kopati....prihaja iz vzhoda.
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|