https://www.zurnal24...-berlinu-434621
Po planu
Kako je prišlo do tega, saj so vendar prepovedali "jurišne" nože?
Urejal Zlobny, 31.12.2024, 18:24.
Kako je prišlo do tega, saj so vendar prepovedali "jurišne" nože? Urejal Zlobny, 31.12.2024, 18:24. Če bi država vedela, kaj je dobro zame, bi mi dala 100 jurjev. |
Prikaži več možnosti
|
Če prepovejo penise bojo še težave s posilstvi rešili.
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|
Nič ni terorizem. Vse je sprejemljivo....tile Nemci so šli v tri krasne.
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
Prikaži več možnosti
|
Glavno, da si znajo farbat lase v mavrico, bit preluknjani po celenm telesu in bit takoj užaljeni. Osnove bi MORALE/MORAJO bit učene od staršev im pa po moje obvezen predmed osnovnih znanj iz tehnike ter opravil v šolah. Aja! Ne! Ni treba. Milka je od vijolične krave.
https://www.24ur.com...ih-opravil.html Urejal krtinovec, 19.01.2025, 13:28. I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
Zato pa so mavricni, ker druzga ne znajo in ne vejo kaj bi poceli v prostem casu. Dolgcas pac. Sem poleti v Avstriji spoznal eno druzino z Londona in smo malo pokramljali...bog se te usmili, moz se nekaj volje do necesa, zena in hcere pa zdolgocaseni in volje za nic. Gres v hribe, pa se ti nic ne da in hodis kofetkat z busi...moza blo vec kot ocitno sram njenih komentarjev, sploh ko sem se jst zacel kje smo vse bli pes, s 3 malimi otroci, od tega en komaj shodu in smo se vozicek s sabo vlekli pa 4imi ruzaki...se je zena samo krizala in komentirala kako se nam da, da pa ona ni sans da v tej vrocini tolko hodi po teh hribih |
Prikaži več možnosti
|
It po lojtri je prenevarno, kot vojak delat sklece je nasilje, kot gasilc it v ogenj je nevarno, kot policist lovit lopova je nevarno... Sami snowflake-i. Sami pigzigmarji in hohštaplerji. 1964 Ford mustang 289 V8, F36 440i MPPSK |
Prikaži več možnosti
|
Nevarno za lopova...se razkanta med begom pa policist odgovarja.. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz res ne razumem tega, do danes je bil svet vedno varen in prijazen do človeka, jamski človek se je lahko nag sončil na kamnu brez da bi ga karkoli ogrožalo, sedaj pa kar naenkrat nasilje, višina, plazovi, poplave, požari, kraje, vlomi, virusi..
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|
Ja u bistvu je najboljš da si u bajti v sobi 2x2 metra se lišpaš, nosiš kiklco, čep v riti pa deviško kletko, da te slučajno kdo ne zlorabi. Pa pobarvaš se da si pol črn pol bel in s tem legalen... 1964 Ford mustang 289 V8, F36 440i MPPSK |
Prikaži več možnosti
|
Pa vegan. Ne smemo pozabit tega. To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
“You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
|
Prikaži več možnosti
|
Danes vidim dm reklamo kjer spet bajse promovirajo in vse sorte nezdravega zivljenja pujs. Zanimivo, da mocnejsi moski pa nikjer niso popularni ali zazeljeni. Peder si pa kul, samo ženske oblike moras imeti
|
Prikaži več možnosti
|
I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
Skoda, ker niso kita narisali namesto helikopterja
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Jp... zelo žalostno.
|
Prikaži več možnosti
|
Haha. Morda se bojijo ognja ker so ful woke Sej al pa pr Mclarnu a niso tud nek objavljal pred časom, da se bo zaposlovalo brze CV-ja in brez izkušenj katerkokoli "izvenstandardno" osebo sam da so WOKE? 1964 Ford mustang 289 V8, F36 440i MPPSK |
Prikaži več možnosti
|