že kdo pogreša putina? hahaha; http://p39.xobor.com...no-dru-ino.html
In točno to se dogaja.
“You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
|
Prikaži več možnosti
|
Ja, je bilo ampak so bili zaprti na koncu zaloške v ljubljani, norišnica polje se je vcasih reklo, pa v begnah, idriji... |
Prikaži več možnosti
|
A dej nehi no. Tega je blo vedno preveč. Sploh v visjih slojih. Tam je dekadenca sploh dobrodošla.
|
Prikaži več možnosti
|
To da nekdo prodaja menstruacijske hlačke za moške sploh ni problem, sej prodajajo tudi dude pa plenice za odrasle za "baby roleplay".
Problem je ko se začnejo kakšni zakoni spreminjat v to smer oz. gre v ekstreme. Npr. predlog zakona, da je diskriminiacija in te lahko kaznujejo če uporabiš napačen zaimek za nekoga. Torej vidiš nekoga, ki je očtino moški, ampak se počuti kot ženska, in ker rečeš "gospod", namesto "gospa", te prijavi.
Sliši se smešno ampak kar je v ZDA pride eventualno k nam
Stara klasika Urejal Maticb, 24.02.2023, 15:49. Silence is sometimes the best answer. |
Prikaži več možnosti
|
To se ne dogaja. "I just bought Tesla stock, using a Tesla while driving a Tesla. Try doing that in your Prius"
|
Prikaži več možnosti
|
Fucking stupid retard MAN
Če je ravno ni zabavno...
|
Prikaži več možnosti
|
Si mislil napisati "Fuckin stupid retard ma'am"?
Sicer je pa zanimivo kake snežinkice so nekateri. Doživijo skoraj živčni zlom zaradi slike na netu
Pa še nekaj mi ne gre v glavo. Danes celotna oglaševalska industrija bazija na precej natančnem ciljanju na podlagi preteklih iskanj, obiskov spletnih strani, interesov itd. Postavlja se vprašanje, kako točno je OP našel tale oglas "I just bought Tesla stock, using a Tesla while driving a Tesla. Try doing that in your Prius"
|
Prikaži več možnosti
|
e fantje moji.. kaj pa je danes normalno? - da se prepira kateri politik manj krade in kateri je manj skode naredil - da v fitnesu ni vec mladca ki nebi sejkal - da mamo celo poletje prazna igrisca - da se nekoga, ki je mlad in zdrav izloci iz druzbe in sluzbe, ker se ne cepi za prehladom - da veleorganizacije (ala WHO) izgubijo vso kredibilnost a se jih uradno se naprej spostuje kot nekateri spostujejo Meko in Medino - da se povelicuje posameznika ali organizacijo, ceravno se ve, da ni zgled v pravilnem postenem svetu, ampak primer izmikanja, hvatnja krivin - da se najde posameznika oz organizacijo z roko v medu na najvisji ravni (evropska komisija) in se sistem ne spremeni niti se procesi ne spremenijo
hja, ce to gor gladko poteka, brez da bi kdo znorel... Potem je cudno, da na to temo pa reagirate kot vzigalna vrvica na ogenj |
Prikaži več možnosti
|
Super, kaj je naslednje? Oče je rodil zdravo deklico, mati si želi še enega otroka, zato je šla v lekarno po viagro. To je svoboda, to smo izvolili. Čestitke vsem, ki ste prispevali glas!
Urejal MiranK, 24.02.2023, 17:22. |
Prikaži več možnosti
|
Lej, še vedno veljajo naravni zakoni in preko biologije ni mogoče, ne glede na to kako se nekateri postavljajo na glavo.
Oče nikakor ne more roditi deklice. Oče lahko kvečjemu rodi zdravega otroka, ta pa se potem sam odloči kako se bo identificiral/a/5/XX/??$% "I just bought Tesla stock, using a Tesla while driving a Tesla. Try doing that in your Prius"
|
Prikaži več možnosti
|
To se slisi kot: politik je posten, politik nasprotnega tabora si zeli sodelovati z njim v dobri praksi in gre k neodvisnemu strokovnjaku po nasvet
Zdej nevem kaj je bolj zalostno ali veselo - da se ne prvo ne drugo ne bo nikoli zgodilo |
Prikaži več možnosti
|
Čist na vsakem koraku, sam mal je treba pogledat okol sebe in se vprašat... zakaj? https://mobile.twitt...160963860725760 |
Prikaži več možnosti
|
Meni je tukaj še bolj kot implikacije na sodobnost zanimiva sama povezava med pojmi levo in desno v okultnem in političnem. Po standardni razlagi politična delitev levo-desno izhaja iz obdobja franscoske revolucije in kdo je (naključno?) sedel na kateri strani parlamenta (rojalisti desnoin liberalci desno). Pri čemer je vsebina politik,ki jih zagovarjajo zelo podobna pomenu pojmov levo in desno v okultnem. Nisem pa še zasledil, da bi kdo pisal o tej povezavi.
Tudi drugače se mi zmeraj bolj zdi zanimiva povezava med politiko in ritualnim oz okultnim. Družboslovje me je zmeraj zanimalo, sem tudi to študiral, ampak so vse razlage temeljile na racionalnosti ali nekih vrednotah. Pri čemer pa veliko političnih mehanizmov dobi več smisla, če se na njih ne gleda kot na neko tehnično proceduro, ampak kot na ritual. Dober primer so volitve, učinek je precej mizeren in večina strank je sledi isti agendi, zato deluje nesmiselno, zakaj toliko jeze nad abstinenci in pomena volite. Kar pa dobi smisel, če na volitve ne gledamo kot na postopek za izbor vladajočih, ampak kot na ritual za njihovo legitimizacijo, ki ima podobno vlogo kot kronanje kralja. |
Prikaži več možnosti
|
Kolega mi je poslal link Pa na jetra mi gre, k se ta faking balansiranje ras plasira v vse kar gledam po TV. Od She-Thor do black Ariele.
|
Prikaži več možnosti
|
In pol pride Tom Cruise in jih zjebe z enim klasičnim Top Gun nadaljevanjem
Silence is sometimes the best answer. |
Prikaži več možnosti
|
Kaj smo leta 87, da si prisiljen gledati 3 programe? "I just bought Tesla stock, using a Tesla while driving a Tesla. Try doing that in your Prius"
|
Prikaži več možnosti
|
The people that oppose gay marriage are either dumb or secretly worried that cocks are delicious. J.R.
Tako nekako velja tudi za ljudi ki preveč spremljajo LGBT in podobne, pa kje imate čas da se sekirate še za te nesrečne ne usojene lulke. A nimate služb, otrok,bab,ljubic, hobijev, igric ....še te bogci vam ne daj spat. |
Prikaži več možnosti
|
Saj se ne gre za to da se mi ukvarjamo s tem cele dneve. Prej sem napisal quote Nietzscheja "God is dead", zakaj? Ker je zadaj zamenjava neke zahodne strukture, ki, hočeš ali nočeš, bazira na religiji (krščanstvu). In tudi mi tukaj, ki ne prakticiramo krščanstva ali smo ateisti, imamo moralen sistem in nekako smisel življenja še vedno baziran na krščanstvu.
Problem Woke-izma je filozofski, ker je kot neka svoja religija, ampak religija, ki nima nobenega reedeming faktorja in zna vse ljudi v generaciji, ki sledijo tej religiji zafurat za vsaj nekaj let, preden se spametujejo, če sploh. Woke-izem je nek čuden narcisistični konstrukt "jaz sem XY, počutim se kot YX in vsi me boste sprejeli, ČE NE BOM PA JEZN". To je kot neka izjava otroka v vrtcu, ki še ni živel v dejanskem odraslem svetu.
To da so geji pa lejzbike, pa da si eni k**** odrežejo in oblečejo v žensko je dejansko irelevantno, dokler se ne propagira tega - pa tudi glede transspolnosti - imaš raziskave, ki nakazujejo da če otroke, ki kažejo transpolna nagnjenja, samo pustiš na miru (jim nudiš podporo in normalno vzgojo), jih je 9/10 kasneje samo pač gej/lejzbika, tisti 1/10 se pa še pa kasneje identificria kot trans.
Zato ni ravno vse tako nedolžno, kot se zdi. Treba je prikazat tudi drugo stran in to približat Gen Z generaciji. Urejal Maticb, 24.02.2023, 22:31. Silence is sometimes the best answer. |
Prikaži več možnosti
|