Jaz sem vse to dobil na faksu, takoj v prvem letniku.
Delno pa tudi doma, ne točno v takem smislu (zaničevanja), ampak v smislu, da so me naučili odgovornosti in pripravili za življenje, da znam poskrbet zase.
Sicer si dal dober point, se strinjam, ampak spet mislim, da je to naloga staršev, da te naučijo, ne vojske.
Faks je pa druga zadeva katero bi omejil in posledično naredil plačljivo. Ker imamo totalno preveč kvazi inzinirjev in diplomirancev, magistrov,… ki to niso ne po IQ-ju ne po sposobnosti, ne po ničemer… in potem mislijo, da jim ni treba delat in hvatajo krivine. In takih je vsako leto več.
Če bi bilo lepo plačljivo, bi država subvencjonirala VSE tiste, ki imajo resnično potencjal in izstopajo od vrstnikov, ostali pač grejo, če si pahko sami financirajo (kar bo tudi solidne rezultate ker tega ne bodo smatrali kot nekaj “samoumevnega” in se bodo dejansko učili in navadili saj drugače denarnica trpi…).
Tisti ki pač ni perspektiven ostane razred nižje in dela… jbg.
Ni tu nobene diskriminacije…
Pa ne zdaj rečt, da se s tem omejuje uspeh, rast in finančno stanje človeka, ker to ni res… tisti, ki je pameten in sposoben bo bil miljonar tudi brez kakršnekoli visoke izobrazbe. Tisti, ki je pa živ gomolj, bo pa siromak tudi, če je kvazi doktorat sfušal… To je pač fact…
Pa na metelkovi bi se malo zreducirala tista sekta lghdtv in ostalih samooklicanih umetnikov ter brezdelnikov in delomrznežev….
Win - win situacija
Urejal BMW4everafter, 05.06.2023, 14:53.