imamo moralen sistem in nekako smisel življenja še vedno baziran na krščanstvu.
Ni res.
Matic, preveč JP-ja bereš in poslušaš.
Priporočam ogled:
Ni res.
Matic, preveč JP-ja bereš in poslušaš.
Priporočam ogled: "I just bought Tesla stock, using a Tesla while driving a Tesla. Try doing that in your Prius"
|
Prikaži več možnosti
|
Seveda govori bedarije včasih (climate change je tema za sebe), tudi smešno je, da je sam bil odvisen od tablet, samo v tem kar sem gor napisal se pa strinjam z njim Urejal Maticb, 24.02.2023, 23:04. Silence is sometimes the best answer. |
Prikaži več možnosti
|
don't blame a clown for acting like a clown ask yourself why you keep going to the circus |
Prikaži več možnosti
|
spremljamo? sej dans ti že skoraj iz hladilnika skočijo tej pedogeji |
Prikaži več možnosti
|
Ta Cody je šele cringe comedy, če pa to lahko poslušaš 2.30min morš bit pa odporen. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz osebno nimam nič proti tem LGBT foram, sam naj jin ne vsiljujejo v šole in med nas. Naj se držijo po svoje in druge naj pustijo pri miru. Ampak ne, to se ne da.....
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
Tko nekak. Treba je to uzakonit. Pa da se stvari ne oglasuje skozi medije. V ameriki je slo to predalec. |
Prikaži več možnosti
|
Sej iz tega pridejo pol razne psihične bolezni. Niso neumni Kitajci in Rusi da to prepovedujejo.
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
V ameriki je kup otrok ki dela ali naredi samomor, ker jim stalno govorijo da je ok da ne vejo ker spol bi mel. To je zlo hudo za mulca.
Jst stekam da se sm pa ke kdo rodi v napacnem telesu, ampak drugo je oa konse zacne to reklamirat in pri 12ih operirat otroka za profit. Pol so.pa problemi. Jst mam doma tradicionalno vzgojo. Ve se kaksna je moška vloga in kaksna je zenska vloga v druzini. |
Prikaži več možnosti
|
Razsvetli me prosim
Jat tega po xx letih kar sva poročena še vedno ne vem |
Prikaži več možnosti
|
Pri vzgoji otrok ima moski mal drugacno vlogo kot zenska. Pac mati bo vedno varno zatocisce, fotr pa na momente "policaj" ki vztraja da se dolocene stvari ne smejo dogajat.
Mogoce mamo malo manj empatije. A Sploh do sina, ki hoče včasih s silo kaj doseci pri svoji mlajsi sestri. Tam mam zelo nizko toleranco. Zena to bolj na mehko hendla, jaz bolj na trdo. Otrok ne tepem. Ustavim nezeljeno obnasanje predno bi mi tema na oci padla. Urejal damirkos1, 25.02.2023, 10:00. |
Prikaži več možnosti
|
Tu se strinjam s tabo, si povedal tak kot je P.S.: Kdaj se vidimo v Premanturi v Fra Kat-u? ![]() Ko BMW-jev R6 in V10 zarohni, se vse naenkrat lepše zdi! (bencinski, se razume!) |
Prikaži več možnosti
|
Hahha.. Letos bom 4 tedne v istri poleti, tako da 2 neaktiven in 2 aktiven ![]() |
Prikaži več možnosti
|
2 od najbolj pogostih razlogov za samomore med mladimi v USA sta "bullying" in zavračanje s strani družbe. Oboje je direktna posledica netolerantne družbe, še posebej netolerantne do vseh, ki ne pašejo v tradicionalne definicije, ki jih postavlja krščanstvo. "I just bought Tesla stock, using a Tesla while driving a Tesla. Try doing that in your Prius"
|
Prikaži več možnosti
|
Ce zacnes ti mulcu pri 12ih spreminjat spol in ga sopat s hormoni je rezultat tega popolnoma jasen. Ker je nekdo reku da je to normalno. Ni normalno to delat pri teh letih. Naj pocaka do 18, do takrat pa naj se oblaci in strize kot mu paše.
|
Prikaži več možnosti
|
Malo številk, da ne bomo na pamet: https://www.reuters....ransyouth-data/
V letu 2021 je dobrih 4000 otrok med 6 in 17 letom začelo s hormonskimi terapijami. Manj kot 300 jih je šlo čez dejanske operacije. V državi s 330 milijoni prebivalcev in 3.7 milijona rojstev letno so te številke izjemno majhne.
Lahko pogooglaš še kakšen je odstotek otrok rojenih z moškimi in ženskimi spolnimi organi, pa boš videl, da je velika večina hormonskih terapij in operacij namenjena tem robnim primerom. Da ne bo kdo res mislil, da na lepe oči mulcem spreminjajo spol po tekočem traku. "I just bought Tesla stock, using a Tesla while driving a Tesla. Try doing that in your Prius"
|
Prikaži več možnosti
|
Tole je pa tak cringe da mi ni uspel 10 sekund gledat |
Prikaži več možnosti
|
Ja, verjamem, da je cringe. Ni to ljubezen na kmetiji, je treba malo poslušat kaj človek govori. "I just bought Tesla stock, using a Tesla while driving a Tesla. Try doing that in your Prius"
|
Prikaži več možnosti
|
Ja to lahko gre v obe smeri, tudi Petersona je vzel samo izseke malo izven konteksta ponekod - čeprav valda nisem celega gledal, ker je 3 ure, gledal sem ene ~20 minut po odsekih in se ponekod strinjam z njim. Nikoli ni dobro samo eno stran poslušat.
Russell Brand mi je bolj zanimiv za poslušat, če že Urejal Maticb, 25.02.2023, 15:42. Silence is sometimes the best answer. |
Prikaži več možnosti
|
Kot da te kdo vpraša kakšno vzgojo imaš ti doma. Ministrstvo za šolstvo dobi denar da ozavešča o LGBT možnostih. In da navodila ravnateljem in učiteljicam da v učni načrt dajo LGBT snov. Otroci se morajo učiti o tem. Narediti seminarske naloge,... Tebe kot starša ne bo nihče nič vprašal kaj si misliš o temu. Tudi obvestili te ne bodo o temu. Kdo pa financira te projekte iz ozadja pa ne vem. |
Prikaži več možnosti
|