WOKE Horse****
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Nevem kako lahko taki idioti, kot je ta ženska prosto hodijo med nami. To je direkt za v psihiatrično bolnico.
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ker se jim pusti. V Rusiji se to ne more dogajat. Pa na KItajskem ipd.. |
Prikaži več možnosti
|
Dokler so politiki dobro podkupljeni da to pustijo, se bo to nadaljevalo...... pa preko teh društev na izi kanalizirajo naš denar v svoje žepe.
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
Kaj dogaja...baje ste imeli včeraj v Mariboru parado ponosa.
|
Prikaži več možnosti
|
Migranti bojo vse to kar te moti zrihtal ko prevzamejo evropo, nič več drugače usmerjenih,pa roke bojo sekal lopovom, pa če se boš klanjal alahu boš lahko imel pet žena Samo delat boš moral pa še bolj ker migranti pač niso sem prišli da bojo delal |
Prikaži več možnosti
|
Ne vem no, ta iranec ki je moj sodelavec je ravno zaradi tega pobegnil iz Irana. Drugače pa spije pir z nami, je klobase za malco, bivšo je nagnal ker ni htela delat itd... Malo nekarakteristično oz kontra temu kaj pišete
![]() Kar se pa protesta tiče, vidim da jih je bilo 300. V Mariboru z okolico je 140k ljudi. Torej 0.2% drži v šahu ostale? To da so samo enega pretepli j v bistvu žalostno. Urejal airmike, 17.09.2023, 11:11.
Make cars fun, not fast! Tatsuru Ichishima
|
Prikaži več možnosti
|
Hehe, komentiranje seveda izkljuceno, sicer bi ploskali tem, ki so jih premlatli.
To bi mogli vsi na protest proti tem bolnikom!!! Sakonja, kaj bodo sosedi rekli, ce ne bomo strpni do bolnikov migrantov itd itd https://www.24ur.com...-aktivista.html Urejal Compact-3, 17.09.2023, 12:58. |
Prikaži več možnosti
|
najlažje je druge gledat, kako opravljajo umazano delo. Če bi tako rad pretepal pedre, zakaj se jim nisi pridružil.
Saj veste, da so Golobovi fašisti ustanovili Ministrstvo za soliradnost, katerega vodi peder. Naciji so imeli Gestapo. To je podobno.
https://www.gov.si/d...simon-maljevac/
Po glavi se mi poraja film V - For Vendeta...
V redu. Tudi tebi. Zakaj se vas ni zbralo 100, ki bi se opremili s čeladami, maskami, ščitniki, ščiti in palicami in ste šli nalomit najprej te pedrajse, nato pa še zraven policaje. Urejal tinydiamond, 17.09.2023, 13:27. |
Prikaži več možnosti
|
Ker nisem vedu za to in pac zivim na drugem delu slo.
Ko bo kaj takega na obali, pa si bom kupu une majcke z deznikom, ki varuje otroke pred mavricnimi in jih sel malo jebat. Pa jst proti pedrom nimam nic, imam sodelavxa pedra in je prav ok decko, imam pa proti tem paradam spranih glav. Ker ce si normalen peder te boli k**** se kazat okoli, ker si peder zase, ne za druge. Sam to so pac mentalni invalidi, ki ne vejo kaj bi sami s sabo v lajfu in pol se grejo te kultne skupnosti in jocejo kako so bogi in noben jih ne sljivi 5% ter tako iscejo pozornost, ker jo edino tako dobijo. Pac, enako kot feministke itd, ki iscejo neko namislneno pravico, ker te imajo enake kot jst, vec jim pa tudi ne pripada...to je vse folk, ki jim je par kokosk zbezalo z glave. Urejal Compact-3, 17.09.2023, 13:43. |
Prikaži več možnosti
|
Meni je zanimivo, sem doma blizu Idrije in nisem nikoli zasledil da bi mentalne bolnike iz psihiatrične bolnice vozili okoli. Meni se to zdi diskriminacija. Zakaj institucionirani bolniki ne smejo na ulice, ostali pa lahko?
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|
I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
Te pacijenti bodo itak nakonc samomore delal, ko jim 5 minut slave in pozornosti odnese Kaj bolj aktualnega.
Koga pa realno briga da se basejo s hormoni in rezejo lulcke stran. Lanski sneg… |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|