Skoči na vsebino

2003 E85 Z4 3.0i

* * * * - 2 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
109 odgovorov v temi
blackberet
blackberet

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 12 194
  • Avtomobil: BMW

Pa ja nisi šel na švedsko iskat potopljen avto?

To so ga očitno ravno še z fenom sušili ko si ga ti prišel iskat.... :

-luč zalita

-motor za streho zalit

-tuljava zalita

-AUC senzor zalit

-dežni senzor zalit
-špegli zaliti

-od Stuttgarta do SLO zalivalo cilinder,bo spraskan motor potrebno zamenjati z tistim od e39.

-podvozje tokrat netrese ampak plava

- kaj šele bo

Malo te treba podražiti  :ok2

BTW katera je ta Švedska avtooglasna stran ker jaz ne najdem nič tako cenejših avtov kot v DE,cene so od 8k€+ ,če pa so res tako poceni tam avti si ga šel iskati za 5k€,ker drugače moraš biti nor da greš tak avto kateri ni specifika iskat tako daleč Čestitke za pogum z nepoznanim avtom iti na tako pot vsaj to bo zgodba za stara leta  :ok2

Zakaj nisi vzel zrihtanega tako kot je treba od forumaša z katerim st abila zmenjena pa še če se prav spomnim ima N52 motor kar je spet "drugi" svet.

Urejal blackberet, 18.03.2023, 17:38.

:bmw V8  :bmw

Prikaži več možnosti
    • BMW4everafter in BMW_V10 uporabnikom je všeč to sporočilo

BMW4everafter
BMW4everafter

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 13 076
  • Avtomobil: F11 530d

Sem hotel isto vprašat pa sem se ugriznil in zbrisal preden sem kliknik "objavi". 

1964 Ford mustang 289 V8, 2010 F11 530d

Prikaži več možnosti
    • Nos je všeč

m-h
m-h

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 304
  • Avtomobil: bmw

Če ni skrivnost, koliko se vrtijo cene na Švedskem glede na DE?

Prikaži več možnosti

Boris-84
Boris-84

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 158
  • Avtomobil: E91 320d LCI ///M-sport

Tole res ne zgleda kot smiselen nakup, upam da je bila vsaj cena diskontna. Bi pa lahko pomislil name in me kontaktiral, bi ti lahko veliko pomagal pri izbiri/ogledu/nakupu.

@blackberet www.autouncle.se je portal, ki zdruzuje oglase z vseh vecjih svedskih avto oglasnikov.

@m-h : cene so tam od 13k EUR naprej, samo izbire ni ravno veliko.

Urejal Boris-84, 18.03.2023, 18:15.

Prikaži več možnosti

x-driver
x-driver

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 24 480
  • Avtomobil: e39 530iA, APN4

Tam okoli 13k so cene na Švedskem. V Nemčiji so bili 15-20k, malo slabši dol do 11k.

Forumašev je 2003 letnik in M54 motor. Pa ni (še) na voljo.

Na bytbil.com sem ga našel.

Boris, nate se pa res nisem spomnil :skrbast
Prikaži več možnosti

m-h
m-h

Začetnik

• Uporabnik

V Nemčiji so že 15-20k? Jezus kristus kam so šle cene. Še par let nazaj so bile e85 po dobrih 10k pa še to je bilo že kar precej. Očitno gre za model, ki bo na dolgi rok pridobival...

Sam sem leta 2015 prodal 2005 letnik z4 za cca 9k, pa sem prodajal več kot pol leta, kupca sta bila v tem času pa 2. Pa je bila ohranjenost precej boljša glede na zapisano za tvojega, je pa res da je bil samo 2.2i.

Urejal m-h, 18.03.2023, 19:17.

Prikaži več možnosti

x-driver
x-driver

BMW fanatik

• Uporabnik

Hja, leta tudi naredijo svoje, pa se stvari kvarijo :skrbast
Prikaži več možnosti

m-h
m-h

Začetnik

• Uporabnik

Jasno, avto je konec koncev star 20 let. Vsaj dolgčas ne bo pri rihtanju, to je pol zabave.

Prikaži več možnosti

Zelenc
Zelenc
  • Uporabnik
  • Sporočil: 2 341
  • Avtomobil: Z4

Tam okoli 13k so cene na Švedskem. V Nemčiji so bili 15-20k, malo slabši dol do 11k.
Forumašev je 2003 letnik in M54 motor. Pa ni (še) na voljo.
Na bytbil.com sem ga našel.
Boris, nate se pa res nisem spomnil :skrbast

Uf potem so cene v poštenem vzponu, se mi še ne izplača mojega 2005, za 10000€ dati na trg. :)
Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik
  • Sporočil: 79 725
  • Avtomobil: 530iA, 330Ci, 635CSI

Uf potem so cene v poštenem vzponu, se mi še ne izplača mojega 2005, za 10000€ dati na trg. :)

Tule te moram pa opozorit da če ga misliš prodat ga raje ponudi na trgu zdaj, cene bojo v kratkem padle. Recesija se vedno začne v tujini, Kitajska je bila tokrat prva in je že pošteno pod vodo, v USA so tri banke cugrunt in četrta diha na škrge, v Švici bojo eno "dokapitalizirali", cene avtomobilov že padajo, trgovci so založeni z njimi do konca, pa so bili še en mesec nazaj parkingi prazni. Vse to in še več so znanilci prihajajoče recesije, avtomobili so pri tem prvi na udaru, tako da moj nasvet tistim ki imate namen prodat, naredite to zdaj. Z nepremičninami se ne mudi tako zelo ker bojo cene počasneje padale, pleh je pa druga stvar, tu se ponudba zabaše v momentu in to se je že zgodilo, tu ni nobenega dvoma, vrh je dosežen in od tu gre samo še navzdol.

Resnica o globalnem segrevanju: https://demokracija....r-matjaza-lice/

Prikaži več možnosti
    • _peters_ in Zelenc uporabnikom je všeč to sporočilo

Davidf1
Davidf1

BMW Račna Team

• Uporabnik
  • Sporočil: 28 231
  • Avtomobil: Alfa 159 TBi Ti

Japan Racing ima trenutno -20% na Style JR42.
Prikaži več možnosti

Zelenc
Zelenc
  • Uporabnik

Tule te moram pa opozorit da če ga misliš prodat ga raje ponudi na trgu zdaj, cene bojo v kratkem padle. Recesija se vedno začne v tujini, Kitajska je bila tokrat prva in je že pošteno pod vodo, v USA so tri banke cugrunt in četrta diha na škrge, v Švici bojo eno "dokapitalizirali", cene avtomobilov že padajo, trgovci so založeni z njimi do konca, pa so bili še en mesec nazaj parkingi prazni. Vse to in še več so znanilci prihajajoče recesije, avtomobili so pri tem prvi na udaru, tako da moj nasvet tistim ki imate namen prodat, naredite to zdaj. Z nepremičninami se ne mudi tako zelo ker bojo cene počasneje padale, pleh je pa druga stvar, tu se ponudba zabaše v momentu in to se je že zgodilo, tu ni nobenega dvoma, vrh je dosežen in od tu gre samo še navzdol.

Hvala za namig, bomo videli, že kar čakam dneve brez strehe in zvoku 3.0 Šestaka. :)
Prikaži več možnosti
    • krtinovec in Andr3jM uporabnikom je všeč to sporočilo

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Hvala za namig, bomo videli, že kar čakam dneve brez strehe in zvoku 3.0 Šestaka. :)

Jaz tudi in ni šanse da bi mojega prodal, recesija gor ali dol  :laugh Oziroma če bi ga že prodal bi potem spet drugega nabavil, brez kabrioleta ne gre ko se enkrat navadiš na njega  :ok2

Prikaži več možnosti
    • krtinovec in Zelenc uporabnikom je všeč to sporočilo

Davidf1
Davidf1

BMW Račna Team

• Uporabnik
  • Sporočil: 28 231
  • Avtomobil: Alfa 159 TBi Ti

Jaz komot brez :)

Poleti je kr drama na soncu in usnje.
Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Jaz komot brez :)

Poleti je kr drama na soncu in usnje.

Si že imel kdaj kabrioleta? Daleč od tega da je drama, v resnici je ravno obratno. Notranjost se konkretno manj segreje na soncu ker platnena streha absorbira neprimerno manj vročine kot pleh, čez sedeže daš pa brisačo ko avto stoji in je problem rešen. Seveda se ni pametno vozit brez strehe po največji vročini, jaz dam streho dol zvečer ko sonce zaide, čez dan se pa vozim z zaprto streho in klimo. Kabriolet je edini avto ki ga lahko pustim na soncu pa se ne skuham ko se usedem notri, meni to pomeni ogromno.

Prikaži več možnosti

x-driver
x-driver

BMW fanatik

• Uporabnik

Kake imate pa kaj poznavalci izkušnje z bež usnjem na soncu in njegovo obrabo?
Prikaži več možnosti

-DIN-
-DIN-

Staro uporabniško ime: boogie

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 767
  • Avtomobil: VW

Zunaj je oblika res kul, kupe mi je osebno se najbolj petarda, ampak notranjost.....wtf je s stevci? Neka pocenska varjanta zgleda vse skp :( 

Prikaži več možnosti

Zelenc
Zelenc
  • Uporabnik

Si že imel kdaj kabrioleta? Daleč od tega da je drama, v resnici je ravno obratno. Notranjost se konkretno manj segreje na soncu ker platnena streha absorbira neprimerno manj vročine kot pleh, čez sedeže daš pa brisačo ko avto stoji in je problem rešen. Seveda se ni pametno vozit brez strehe po največji vročini, jaz dam streho dol zvečer ko sonce zaide, čez dan se pa vozim z zaprto streho in klimo. Kabriolet je edini avto ki ga lahko pustim na soncu pa se ne skuham ko se usedem notri, meni to pomeni ogromno.

Klima kabrio šotor res hitro ohladi. :)
Prikaži več možnosti

x-driver
x-driver

BMW fanatik

• Uporabnik

Zunaj je oblika res kul, kupe mi je osebno se najbolj petarda, ampak notranjost.....wtf je s stevci? Neka pocenska varjanta zgleda vse skp :(

Števci so iz X3 pobrani. Se pa strinjam, da bi lahko lepše naredili. Pa malo znižali kot postavitve, ker na dno sploh ne vidiš.
Prikaži več možnosti

MIHOLD
MIHOLD

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 13 402

Ne ne, stevci v X3 so iz Z4 pobrani :) je z4 prej ugledal svet kot x3
Prikaži več možnosti
    • BMW Deutschland je všeč

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.