Skoči na vsebino

Nizozemski kmetje so zmagali! :D

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
203 odgovorov v temi
Jerry
Jerry
  • Uporabnik
  • Sporočil: 86 871
  • Avtomobil: Bee-em-wee

Dober večer. Za tiste ki so spremljali boj nizozemskih kmetov proti popolnoma nori vladni politiki, ki je poskušala uničit veliko večino kmetij v državi (na nekaterih območjih celo 95%) in kmetom vzet zemljo, imam veselo novico - kmetje so zmagali! Naš levičarski portal 24 ur, ki je v službi istih norcev, kateri želijo celemu svetu vsilit svojo zeleno agendo, je poročal o "presenetljivi" zmagi jeznih kmetov, ti so ne samo sodelovali v volitvah in prišli v parlament, ampak so osvojili rekordnih 19 odstotkov glasov, s čemer so postali največja vladna stranka - dobesedno prevzeli so oblast v državi  :eek Z udeležbo na volitvah so Nizozemci jasno pokazali da se s politiko Zelenih ne strinjajo, povedali so da ne bojo dovolili izvedbe popolnoma norega načrta iztrebljanja kmetij samo zato, ker krave prdijo in ustvarjajo dušik  :napaka To je že druga velika zmaga normalnih ljudi v Evropi, prva je bila ko so se določene države (med njimi Nemčija in Italija) uprle planu agendarjev da do leta 2035 prepovejo prodajo novih ICE avtomobilov, no tole je zdaj že drugič, ko so se Evropejci silovito uprli in agendarjem izrekli jasen NE!!!!!!! V zadnjem času je takih poskusov ogromno, izdajalci ki sedijo v evropskem parlamentu so popolnoma nori in pritiskajo na vlade z vseh koncev in na vse možne načine, ampak ljudje se ne damo! Zmaga na Nizozemskem je ogromnega pomena za prevlado zdravega razuma, je signal da se ljudje zmorejo upreti in da se BOJO uprli, ko bo potrebno! Vsak normalen človek bo po svojih najboljših močeh prispeval k boju z okupatorjem, druge besede ne morem uporabit ker gre za čisti terorizem, prepričan sem da bojo omenjenima dvema zmagama sledile še druge, to temo sem odprl zato da vemo kaj se dogaja in da se ljudje ozavestijo o stvareh, ki nam vsem skupaj predstavljajo veliko grožnjo. Čestitke k zmagi torej, veselimo se tisti ki smo spregledali, ki vemo za kaj gre in v kaj nas poskušajo prisilit, tega naj bi se zavedal vsak pristen ljubitelj avtomobilizma kot smo ga bili desetletja vajeni, ne takega kot nam ga hočejo zdaj vsilit :obrvi :obrvi :obrvi  :metalc  :metalc  :metalc  :beer  :beer  :beer

https://www.24ur.com...izozemskem.html

https://www.24ur.com...pred-zmago.html

Srce lahko včasih odkleneš tudi tako, da ključ vtakneš eno nadstropje nižje.

Prikaži več možnosti

dd1307
dd1307

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 034

Ja hvaljen Jezus. Mogoče se pa še lahko rešmo. V bruslu dejansko ni več zdravga razuma pa logike. Jagodni izbor skrajnežev s cele evrope
Prikaži več možnosti
    • Jerry, andy, Milan P in 4 ostalim je všeč

voith
voith

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 18 047
  • Avtomobil: ˘Ô≈ôﺣ

Bitka dobljena, upam da bo šlo tako tudi v naprej. Vojna je v polnem teku.
You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
Prikaži več možnosti

anita_a
anita_a
  • Uporabnik
  • Sporočil: 6 644
  • Avtomobil: kolkr gre

Zato je tako pomembno iti na volitve, tudi tiste za evropski parlament.
Prikaži več možnosti
    • Nixxon, andy, MiranK in 5 ostalim je všeč

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Ja hvaljen Jezus. Mogoče se pa še lahko rešmo. V bruslu dejansko ni več zdravga razuma pa logike. Jagodni izbor skrajnežev s cele evrope

Lahko  :ok Zdaj so ljudje videli kaj se dejansko da naredit, videli smo da protesti ne pomagajo prav dosti, treba je enostavno kandidirat na volitvah in legalno in legitimno prevzet oblast, v primeru da zadeve pridejo tako daleč da je ogrožena eksistenca ljudi, kot se je to dogajalo na Nizozemskem. Ker vlado sestavlja veliko strank, ni nujno da se zbere 50% glasov, dovolj je že 20%, da pokažeš levici da se z nami ni za zajebavat. Prepričan sem da bojo Nizozemski zdaj sledile tudi druge države, povsod kjer ga bojo podobno srali s svojim agendarstvom se bo narod prebudil in pokazal, da se ne da. Zelo važno je da se nas čim več zaveda kaj se dogaja, da na to opozarjamo in da se ne zmenimo za žaljivke s katerimi nas obkladajo, nam dol visi če smo za njih "keybord warriors" in "kavč strokovnjaki". Socialni mediji igrajo veliko vlogo pri ozaveščanju ljudi, tudi na tem področju se nadvse trudijo da bi nas utišali, ampak jim ne bo uspelo, ker bo vsak tak poskus dvignil na noge še več ljudi, povzročil bes in ta se ne bo odrazil z nasiljem, pač pa bo narod odšel na volišča in tam izkazal svojo voljo. Od njih je odvisno kdaj se bo to zgodilo, sem pa prepričan da se bo slej ko prej povsod, tudi pri nas ;)

Zato je tako pomembno iti na volitve, tudi tiste za evropski parlament.

Absolutno! Meni je izredno žal da nisem šel, takrat sem se enostavno premalo zanimal za te stvari in se mi ni zdelo potrebno, ko sem videl kakšni cepci so bili izvoljeni sem se pa za glavo prijel, ampak je bilo takrat že prepozno  :blackeye Tako da naslednjič bom šel pa če se svet podre in mislim, da ne bom edini!

Prikaži več možnosti
    • mic70, dd1307 in anita_a uporabnikom je všeč to sporočilo

etore
etore

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 10 839
  • Avtomobil: M2

sej pocasi mislim da bo. italija, svedska, nizozemska, francija poka... pac ne razumejo da ena skrajnost dvigne tudi nasprotno skrajnost kar nikoli ni dobro. najbolj v P je spanija.
Če je ravno ni zabavno...
Prikaži več možnosti
    • sash in anita_a uporabnikom je všeč to sporočilo

M4-CS
M4-CS
  • Uporabnik
  • Sporočil: 3 067
  • Avtomobil: Vsakega nekaj

Sej ne vem kaj so sploh mislili, mi bomo gledali na vsak gram co2, v USA pa vsa okna enojna, gretje na elektro špiralo in ventilator, pod vrata 3 cm špranja pa se nobeden ne sekira.

Kreteni v Bruslju pa hočejo uveljavit direktivo po kateri bi morali obnovit 70% vseh stavu v EU, 90% v IT, celi svet se nam smeji. 

Prikaži več možnosti
    • Nixxon, Milan P, JaaN in 6 ostalim je všeč

voith
voith

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 18 047
  • Avtomobil: ˘Ô≈ôﺣ

Sej obnove in te fore to je vse dobrodošlo ampak z zdravim razumom in logiko, ne pa kar vse na silo na 11.

Naj stiropor znižajo al pa kameno volno za 80%, bodo vsi izolirali ko fuknjeni.

Ne pa sam posilstvo vedno.

Pa tole s tem co2, nasledn korak bo pa da nam voda škodi verjetno.

Urejal voith, 18.03.2023, 21:10.

You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
Prikaži več možnosti
    • Nixxon in sash uporabnikom je všeč to sporočilo

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Kreteni v Bruslju pa hočejo uveljavit direktivo po kateri bi morali obnovit 70% vseh stavu v EU, 90% v IT, celi svet se nam smeji. 

To bo pa tretji scenarij kjer bo narod popizdil do plafona, predstavljaj si razpršene gradnje ki so tipične za našo državo, 20% bajt še fasade nima, folk je na kruhu in žgancih, zdaj se naj pa zapufajo za 25 let, da bojo svoje bajte iz leta dva pa tri spravili na izolacijski razred C :hihi Jaz pravim hvala bogu da so v Bruslju taki IDIOTI, da si izmišljujejo take debilizme ki jih je fizično in finančno nemogoče uresničit, če bi delali s pametjo bi bilo za nas dosti slabše, tako pa njihove agende cepajo ena za drugo in bolj kot cepajo, bolj narod spoznava kako je vse skupaj ena sama velika zarota in kdo stoji za tem. Preveč reklame so si naredili, ljudje se običajno ne zmenijo za nič okoli sebe dokler jim dobesedno nekaj ne pade na glavo, no tokrat jim je padlo in še bo padalo, tako da se ni za bat da ne bo na koncu večina spregledala ;)

Prikaži več možnosti
    • Ma3x je všeč

voodoo child
voodoo child

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 811
  • Avtomobil: California

Če EU gre 100% na zeleno energijo in 100% na EV, ostalih 7 milijard ne j*** žive sile, tako da vsa mentaliteta "bolj papeški od papeža"  je totalna pušiona, ampak važno da ta pravih top 500 zasluži na tej trapariji.

Prikaži več možnosti
    • BISSON in Ma3x uporabnikom je všeč to sporočilo

M4-CS
M4-CS
  • Uporabnik
  • Sporočil: 3 067
  • Avtomobil: Vsakega nekaj

To bo pa tretji scenarij kjer bo narod popizdil do plafona, predstavljaj si razpršene gradnje ki so tipične za našo državo, 20% bajt še fasade nima, folk je na kruhu in žgancih, zdaj se naj pa zapufajo za 25 let, da bojo svoje bajte iz leta dva pa tri spravili na izolacijski razred C :hihi Jaz pravim hvala bogu da so v Bruslju taki IDIOTI, da si izmišljujejo take debilizme ki jih je fizično in finančno nemogoče uresničit, če bi delali s pametjo bi bilo za nas dosti slabše, tako pa njihove agende cepajo ena za drugo in bolj kot cepajo, bolj narod spoznava kako je vse skupaj ena sama velika zarota in kdo stoji za tem. Preveč reklame so si naredili, ljudje se običajno ne zmenijo za nič okoli sebe dokler jim dobesedno nekaj ne pade na glavo, no tokrat jim je padlo in še bo padalo, tako da se ni za bat da ne bo na koncu večina spregledala ;)

Dokler protestirajo kolesarji,lbgt, nvoji in Nika je še vse ok, z kmeti in delovnim ljudstvom pa ni šale.
Prikaži več možnosti
    • jakeccc, Milan P, gepl in 3 ostalim je všeč

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Sej obnove in te fore to je vse dobrodošlo ampak z zdravim razumom in logiko, ne pa kar vse na silo na 11.

Tako je  :ok Na vodo so se sicer tudi že spravili, sem že pozabil kaj točno je bilo, za začetek mislim da so popisali vse vodne izvire ki so v privat lasti, nadaljevanje sledi, ne bo nam treba dolgo čakat, ampak tudi tam bojo popušili, ker ljudje vode NE DAMO! Slovenci imamo srečo ker je naša država zelo bogata z vodnimi viri, tu smo v veliki prednosti pred določenimi tujimi državami, no pa saj je takih področij še kar nekaj, tako da jaz sem kljub vsemu optimist, kljub vsemu dreku ki ga zlivajo na nas že dolga leta in kljub napovedim kaj vse se še pripravlja, taki dogodki kot je bil ta tazadnji z Nizozemske nam dajejo zagon, da ne obupamo ;)

Dokler protestirajo kolesarji,lbgt, nvoji in Nika je še vse ok, z kmeti in delovnim ljudstvom pa ni šale.

Tako je!

Prikaži več možnosti
    • voith je všeč

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Če EU gre 100% na zeleno energijo in 100% na EV, ostalih 7 milijard ne j*** žive sile, tako da vsa mentaliteta "bolj papeški od papeža"  je totalna pušiona, ampak važno da ta pravih top 500 zasluži na tej trapariji.

To gre lahko samo v njihovih sanjah, realno gledano več kot 30% EV in tam nekje do 40% sončnih elektrarn za nas ni izvedljivo, ni zdaj in ne bo niti čez 20 let, mogoče čez 50, pa še takrat dvomim. Pa saj to vejo tudi sami, cilj jim je samo prestrašit folk, namerno izzivajo pojav ki se mu v strokovnem žargonu reče MASOVNA HISTERIJA, to je psihološka igra ki je znana že desetletja, na to temo so bili v preteklosti posneti številni filmi, v modernem času pa jo vedno bolj uporabljajo s ciljem podreditve in manipulacije množic za dosego njihovih bolnih ciljev. Še najbolj nazorno se je to videlo v času korone, ta poskus jim je uspel do neslutenih razsežnosti, globalno segrevanje je pa drugi tak poskus ki sicer počasneje uspeva, ampak prav tako lahko vidimo kako zmanipuliran narod nori in zahteva tisto, kar so si oni zgoraj zamislili. No kot rečeno, do neke točke to še gre, potem se pa ustavi, kot se je to zgodilo na Nizozemskem.

Kar se zaslužkov tiče pa itak, sami sebe in svoje promovirajo, kradejo povsod kjer morejo da financirajo svoje nore ideje in tehnologijo, ki naj bi to omogočila. Ampak tudi to se bo nekega dne končalo.

Prikaži več možnosti
    • Ma3x je všeč

Zelenc
Zelenc
  • Uporabnik
  • Sporočil: 3 678
  • Avtomobil: MTB

Čestitke za pomembno zmago in korak v pravo smer. :)
Prikaži več možnosti
    • voith in primitivnež uporabnikom je všeč to sporočilo

veloce
veloce

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 52 120
  • Avtomobil: Kombi

Mislim da je razpad evropske unije edina logična in prava zadeva, ki nas lahko reši teh norcev, ki so vodeni s strani ZDA. Če ne razpad, pa večja samostojnost posameznih držav. Tam v Bruslju so res samo še popolni norci. Sej se vidi, kakšni nastopajo.....ala naša SD Fajonka. Uničevalci vsega logičnega in normalnega.

ARHITEKT
Prikaži več možnosti

filipo
filipo

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 413
  • Avtomobil: F31

Če jih je poln gobec ekologije naj se država enostavno odpove DDV-ju za vse ekobioenergetskozelene stvari... sam to pa ne, ane... :)

Prikaži več možnosti
    • voith je všeč

anita_a
anita_a
  • Uporabnik
  • Sporočil: 6 644
  • Avtomobil: kolkr gre

Lahko  :okAbsolutno! Meni je izredno žal da nisem šel, takrat sem se enostavno premalo zanimal za te stvari in se mi ni zdelo potrebno, ko sem videl kakšni cepci so bili izvoljeni sem se pa za glavo prijel, ampak je bilo takrat že prepozno  :blackeye Tako da naslednjič bom šel pa če se svet podre in mislim, da ne bom edini!

Definitivno smo evropske volitve vsi podcenjevali. Poglej volilno udeležbo, ki je sramotna.

Zdaj smo dobili nekaj velikega direktno v šup**. No, do naslednjič … vsekakor za nas tule gor pred naslednjimi volitvami za eu odprem temo, če je ne bo kdo prej.
Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

vsekakor za nas tule gor pred naslednjimi volitvami za eu odprem temo, če je ne bo kdo prej.

Le daj, naslednjič ne smemo zajebat!

Prikaži več možnosti
    • anita_a je všeč

chado
chado

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 781
  • Avtomobil: 4kolesa+volan

Pri nas bi pa ljudje rekli ko bi kmetje protestirali: “Naj gredo raje nazaj delat brezdelneži” itd. Klasika. 

Sicer pa odlična novica!

Prikaži več možnosti

blasfemik
blasfemik
  • Uporabnik
  • Sporočil: 125
  • Avtomobil: VW

Glede na stopnjo zarukanosti, nazadnjaštva, sovraštva in nestrpnosti do drugačnih, bi bilo bolje, da ne volite.

Oče, mož, OKM, AFOL, tehnofil

Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.