Skoči na vsebino

INPA program na E60 LCI

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
9 odgovorov v temi
zack69
zack69

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 233
  • Avtomobil: e60 520d LCI

Pozdravljeni

Zanima me, katera verzija programa INPA se uporablja na E60 LCI , N47 motor ?  Nekje sem zasledil, da naj bi dobro delalo samo z DIS verzijo, ampak nisem ziher... ker se z programom INPA normalno povežem gor, vendar za diagnostiko motorja, ne najdem mojega modela motorja ( N47 )  in tako posledično ne vidim parametrov, ki se dogajajo v samem motorju  ...  pa dozdeva se mi tudi, da ne morem do vseh ostalih modulov dostopati....  

Nekaj sem že probal delati z ISTA + programom, ampak me zeza sama  komunikacija med računalnikom in pa OBD vmesnikom ....  možno je tudi da nimam pravega D-CAN kabla ....  

Any idea ?

lp

Darko

Prikaži več možnosti

BMW_V10
BMW_V10

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 049
  • Avtomobil: E46 316i, E60 530iA FL

K+Dcan kabel imaš? Tisti s stikalcem gor ?
Prikaži več možnosti

zack69
zack69

Novinec

• Uporabnik

K+Dcan kabel imaš? Tisti s stikalcem gor ?

Mam, ja,,, 

Prikaži več možnosti

bojan.u
bojan.u

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 986
  • Avtomobil: BMW 5 GT

To imaš eno staro verzijo inpe...

Prikaži več možnosti

zack69
zack69

Novinec

• Uporabnik

To imaš eno staro verzijo inpe...

He he he, se strinjam z tabo  :metalc  :metalc  :metalc ... zato sem pa vprašal, če kdo dela z  tem, da mi pove, katero verzijo uporablja, da mu zadeva dela...   :-D  :-D  :-D ...  zdaj trenutno ne vem, katero verzijo imam...moram pogledat ..

Urejal zack69, 23.03.2023, 21:36.

Prikaži več možnosti

zack69
zack69

Novinec

• Uporabnik

Nihče ne uporablja tovrstnega programa ?? .... Madona, sem mislil, da je to bolj razširjeno  :)

Prikaži več možnosti

BMW_V10
BMW_V10

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 049
  • Avtomobil: E46 316i, E60 530iA FL

Veš da nisem nikoli niti imel za mar katero verzijo imam? Vsake toliko časa ko menjam PC pač naložim najnovejšo kar najdem pa vedno dela vse brez težav. :)
Prikaži več možnosti

zack69
zack69

Novinec

• Uporabnik

Veš da nisem nikoli niti imel za mar katero verzijo imam? Vsake toliko časa ko menjam PC pač naložim najnovejšo kar najdem pa vedno dela vse brez težav. :)

Saj jaz do sedaj tudi nisem, in mi je vse delalo...sedaj pa nekako ne morem najti verzije, ki bi pri e60 podpirala dde za motor n47  ... upam da najdem pravo verzijo ....   :metalc

Prikaži več možnosti

pinke212
pinke212

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 135
  • Avtomobil: e60 535d

Meni dela inpa na 2009 X5 brez problema z k+dcan kablom. Tudi ISTA+ sem lahko delal z k+dcan kablom, ampak je tako počasno delo, da je nevzdržno. E60 2004 full scan je rabil konkretno dolgo. Dela vglavnem oboje preko kabla, ampak za ISTO bi jaz raje vzel enet kabel. Če kerga kaj zanima, sem vse nalagal sam. Tudi Datene updatal.
Prikaži več možnosti

zack69
zack69

Novinec

• Uporabnik

Ojla

Sej meni je delala Inpa, samo nisem mogel komplet dostopati do motornega računalnika, ker nisem imel opcije izbire DDE 7  za motor n47  ....  sedaj sem nekako uspel dobiti eno verzijo Inpe z oznako CS v3.60 , ver 5.00  ....  sedaj imam možnost za e60, da izberem n47 motor  ...  sicer trenutno nimam časa potestirati, da bi videl če dobro deluje .......  ISTA+ pa imam naloženo na drugem prenosniku, pa me nekaj tudi zeza, samo se nisem čisto poglobil v to, ker mogoče bo res potrebno imeti enet kabel...ali pa vsaj kak vmesnik ....  no, bom sedaj prvo probal to verzijo Inpe, pa bom potem videl kako naprej 

lp

Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.