Skoči na vsebino

2035 - možen konec prodaje novih ICE vozil

* * * - - 3 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
1305 odgovorov v temi
Compact-3
Compact-3

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 314
  • Avtomobil: Mk4 anti Greta

Splosno znano je da so osebni podatki novodobna nafta, verjetno ne kr za hec. 

Je Zlobny zelo lepo napisal. Je pa problem, ker ne pomaga lih dosti, ce se ti degooglas itd itd, ker so vsi okoli tebe nagooglani in se marsikaj do amena. Tvoj telefon ne spremlja le tebe, ampak celotno okolico, z vsemi ostalimi napravami vred.

Eni si sploh ne predstavljate kako noro detaljna nadzorna mreza je to.

Urejal Compact-3, 29.09.2023, 07:52.

Prikaži več možnosti
    • Nixxon in primitivnež uporabnikom je všeč to sporočilo

primitivnež
primitivnež

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 151
  • Avtomobil: E60 520i

Točno to, folk še vedno misle da se podatki uporabljajo za to, da nam servirajo bolj točne oglase. Lol, to bo to ja.

Naj vam malo razloži zadeve človek, ki je videl to tehnologijo v full swing in ji je hvala bogu pobegnu.

Jaz že nekaj časa trdim da nas bojo pokopali ljudje, ki so že totalno odvisni od vse te tehnologije.

Ampak po njihovo nimamo nobenih težav, saj nimamo nič za skrivat ane?

In kot pravi stric v videu, tukaj se ne gre za ego da kok sem pa jaz pomemben, da meni pa ja ne bodo kradli podatke za profiliranje.

Gre se za to, da mislim, da imamo pravico vsaj do neke mere zasebnosti, ampak vidim da se folku j*** za vse skupaj.

Prikaži več možnosti

nixx
nixx

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 632

Če bi jim naši podatki bili nezanimivi, nebi tako radi jemali naše podatke. Naše mnenje jim je zelo pomembno, če pa ne razumete zakaj potem pa tudi ok, imejte vso priročno kramo doma, vam privoščim :)

Pravit pa da ni razlike med de-googlanim telefonom in navadnim telefonom je milo rečeno neumno.

Večina ljudi ne more živet brez normie telefona ker z de-googlanim telefonom push obvestila ne delujejo, in eni samo da pomislijo da ne dobijo obvestila za vsak všeček/komentar že pomislijo na samomor.

Če bi vsak probal stock andriod brez nepotrebne krame sem prepričan da bi marsikdo ostal na njem.

dej sam dojemi, da degooglan ANDROID je še vedno google....pa ali si ti zbrisal Gmail in youtube ali ne....

Prikaži več možnosti

iKst
iKst

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 668

Točno to, folk še vedno misle da se podatki uporabljajo za to, da nam servirajo bolj točne oglase. Lol, to bo to ja.

Za kaj pa ti misliš, da gre?

Btw, kaj uporabljaš za surfanje? Imaš izklopljene cookije in javascript? Ves čas uporabljaš VPN?

wLJVSAz.jpg

Prikaži več možnosti

chado
chado

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 617
  • Avtomobil: E39 525D, E46 330i

Še vedno gospodič ni de-googlan ker je googlov OS pa vsi DNS query-ji letijo načeloma skoz akamai, google itd, tko da.....

Al ti pobirajo podatke al pa ti jih ne, vmesne zadeve ni. Bo treba it v jamo brez naprav živet

EDIT: Bo pa zdej dovolj, mislem da smo malo zašli iz teme :)

Urejal chado, 29.09.2023, 08:54.

Prikaži več možnosti

primitivnež
primitivnež

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 151
  • Avtomobil: E60 520i

Dobro, tudi če (po vaše) to deguglanje ne reši nič, imam po 4 letih še vedno dober battery life zaradi manjka 9GB gugle krame gor.

Kar je bil sploh prvi razlog da sem dal to gor, in tudi naslednji telefon bo imel ta OS, ker mi je zakon.

Edit: Smo pa res zašli iz teme, tako da dovolj.

Live free or die trying.

Urejal primitivnež, 29.09.2023, 09:15.

Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.