Skoči na vsebino

Audi A6 C8

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
337 odgovorov v temi
stonesour
stonesour

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 230
  • Avtomobil: avto

zdj pa iščem zimske gume s feltnami za C8

Prikaži več možnosti

snowlotus
snowlotus
  • Uporabnik
  • Sporočil: 368
  • Avtomobil: A6 50 TDI & A4 3.0 TDI

In kako veš ko kupuješ za katero verzijo gre? A je razlika v CO2 specifikaciji ali v... Verjetno niso vsi od 1.1.2020 slabi, vsi narejeni do 31.12.2019 pa dobri? Verjetno se zadeva menja nekje vmes?

Ravno gledam, vsi tako 2019 in npr. 2021 ki so 40TDI se gibljejo od 124-127gCO2. Torej kako vedeti kaj kupuješ?

Kode motorja so druge. Trenutno vem samo na pamet da je 50 TDI DDVB, 45 TDI DDVE, 40 TDI DFBA.

To so pred modifikacijo, potem je 45/50 TDI motor z oznako DMGx, 40 TDI pa DTPA.
Prikaži več možnosti
    • fantastic five je všeč

AvtoFun
AvtoFun

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 160
  • Avtomobil: BMW & Audi

Kode motorja so druge. Trenutno vem samo na pamet da je 50 TDI DDVB, 45 TDI DDVE, 40 TDI DFBA.

To so pred modifikacijo, potem je 45/50 TDI motor z oznako DMGx, 40 TDI pa DTPA.

Hvala za to koristno informacijo! 

Prikaži več možnosti
    • snowlotus je všeč

MIHOLD
MIHOLD

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 13 512

Ga tudi imam, pa bolj poredko prav pride. Ker itak praktično noben ne ve, da ga imam, razen jaz, in pač vsi klasično zapirajo.

Ja, potem pa zaprejo vrata, pa softclose naredi svoje, pa folk misli, da ni prav zaprl, pa jih se enkrat odpre in zaloputne :-D cisto vedno, ko se kdo nov vsede tako noter , to naredi , dokler mu ne poves za kaj se gre.
Prikaži več možnosti

Nixxon
Nixxon

Tajnik BMW avto kluba Slo

• Globalni moderator
  • Sporočil: 65 331
  • Avtomobil: sivo povprečje

Zato jim je treba odpirat pa zapirat vrata, kao si gentleman, v resnici te pa samo za avto skrbi. :ok2 

To our friends and loved ones, no longer with us.

Prikaži več možnosti

stonesour
stonesour

BMW fanatik

• Uporabnik

zdravo,

zanima me ali se da gledati videoposnetke ali pa npr: you tube, Netflix... na Audi C8.

Prikaži več možnosti

Bavarec fan
Bavarec fan

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 11 445
  • Avtomobil: e86 3.0 si

zdravo,

zanima me ali se da gledati videoposnetke ali pa npr: you tube, Netflix... na Audi C8.

Jaz sem imel MTL na kodiranju, pa mi je omenil da se lahko sprogramira da predvaja videe med vožnjo. Da se ker ima android avto/carplay preko kabla.. Jaz tega nimam sprogramiranega ker mi je totalna oslarija, tudi android avto ne uporabljam.. 

audi.jpg

https://www.mtl.si/s...a6-a7-2018.html

If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
Prikaži več možnosti

BMW4everafter
BMW4everafter

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 14 823
  • Avtomobil: B58 MPPSK

Soft close pride prav, ko otrok spi v avtu, pa je treba mal podaljšat :) Drugega namena nima pomojem. :-D

Soft close je super zadeva... Samo babo navadit, da ne lupa vrat kot pri golf dvojki je pa tud utopija... 

1964 Ford mustang 289 V8, F36 440i MPPSK 

Prikaži več možnosti
    • Bavarec fan je všeč

Bavarec fan
Bavarec fan

BMW fanatik

• Uporabnik

Soft close je super zadeva... Samo babo navadit, da ne lupa vrat kot pri golf dvojki je pa tud utopija... 

Ne gre, po skoraj 2 mesecih ne gre... 

If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
Prikaži več možnosti
    • veloce je všeč

dnjehen
dnjehen
  • Uporabnik
  • Sporočil: 3 533
  • Avtomobil: Fiesta ST

tudi android avto ne uporabljam.. 

Men je Carplay / Android Auto vrhunska zadeva kadar rabiš navigacijo. Nastaviš na telefonu stokrat lažje pa maš potem prek google maps (al pa waze in ti še radarje kaže). Bi raje vzel avto z Carplayem in brez navigacije kot obratno. Za ostalo je pa tut avtov interface dovolj dober in me ne čudi da ne uporabljaš :)

Prikaži več možnosti

BMW4everafter
BMW4everafter

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 14 823
  • Avtomobil: B58 MPPSK

Ne gre, po skoraj 2 mesecih ne gre... 

Pri meni po 2 al 3 letih tudi še vedno ne gre... Se ne da. 

1964 Ford mustang 289 V8, F36 440i MPPSK 

Prikaži več možnosti
    • Bavarec fan je všeč

Bavarec fan
Bavarec fan

BMW fanatik

• Uporabnik

Men je Carplay / Android Auto vrhunska zadeva kadar rabiš navigacijo. Nastaviš na telefonu stokrat lažje pa maš potem prek google maps (al pa waze in ti še radarje kaže). Bi raje vzel avto z Carplayem in brez navigacije kot obratno. Za ostalo je pa tut avtov interface dovolj dober in me ne čudi da ne uporabljaš :)

Evo tu uporabljam android, za google maps.. Samo je spet jeba, navigacijo prikazuje samo v centralnem displeju, ne gre npr. v merilnikih in da bi zraven sodeloval headup.. 

Moral bi podaljšat naročnino za audijeve google mape in remote control, samo je skoraj 200€ na leto.. To pa mi je ful preveč, pač ni mi vredno tega denarja... 

Prikaži več možnosti

leonT
leonT

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 33 511

Moja je pa glih kontra, vedno premal zapre ko gre ven ali not, to je se bolj tecno ker mas skoz opozorilo za odprta vrata pa pol moram zam zapirat ker ze gre iz avta in se pol jest j**** s tem
Prikaži več možnosti
    • MajoR je všeč

stonesour
stonesour

BMW fanatik

• Uporabnik

Evo tu uporabljam android, za google maps.. Samo je spet jeba, navigacijo prikazuje samo v centralnem displeju, ne gre npr. v merilnikih in da bi zraven sodeloval headup.. 

Moral bi podaljšat naročnino za audijeve google mape in remote control, samo je skoraj 200€ na leto.. To pa mi je ful preveč, pač ni mi vredno tega denarja... 

tudi jst morm kupt licenco. Tko kot si napisal 200EUR je preveč glede na to, da imamo zastojn Googlemaps.

Če ne dokupiš licence ali ta navigacija pravilno prikazuje in se updejta? Ker dostikrat ko prižgem avto vidim, da pri navigaciji napiše posodabljam. Morm še govorne ukaze probat ker v slovenščini ne delajo. 

Prikaži več možnosti

simply
simply

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 302
  • Avtomobil: BMW

Moja je pa glih kontra, vedno premal zapre ko gre ven ali not, to je se bolj tecno ker mas skoz opozorilo za odprta vrata pa pol moram zam zapirat ker ze gre iz avta in se pol jest j**** s tem

Sva že dva.

Prikaži več možnosti

veloce
veloce

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 49 153
  • Avtomobil: Alfa 159 TI

Pol mam jaz srečo, da zna lepo zapirat vrata. Bolj je problem pri mulariji. En dan bo šajbo ven zafasalo.....

ARHITEKT
Prikaži več možnosti
    • magic man je všeč

jjjernej
jjjernej

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 141

To ker ste bili prej revezi, so vajeni delat in imajo močne roke. Lej leona.
Prikaži več možnosti

stonesour
stonesour

BMW fanatik

• Uporabnik

rad bi dal krom letvice in ostalo v črno. Klical sem par ljudi pa so mi rekli, da je preveč detajlov in preveč cajta. Pozna kdo koga, ki se ukvarja s tem.

Prikaži več možnosti

Bavarec fan
Bavarec fan

BMW fanatik

• Uporabnik

Level Studio iz Celja vem da dela na polno chrom delete.. Ni pa to poceni špas, 300-500€

Urejal Bavarec fan, 03.08.2023, 16:32.

Prikaži več možnosti

veloce
veloce

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 49 153
  • Avtomobil: Alfa 159 TI

Jaz sem načrtno iskal shadow line. Kroma ne prenesem okrog oken. 

Naredi kot ti je Bavarec fan napisal.

ARHITEKT
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.