Moja mati je tudi imela zdaj pred kakim mescem manjsi problem s srcem. Za sedaj so zdravila resla, bomo vidli. Roka tudi ni vec kot je bla
Posledice cepljenja proti COVID-19
|
Prikaži več možnosti
|
Zakaj je tak problem strjevanja krvi pri operacijah? Jaz sem mislim da vsaj 3x dobil injekcijo proti strjevanju krvi ko so mi kile operiral. |
Prikaži več možnosti
|
Premal podatkov si dal. Vsaj to kok je stara, ce je kadilka In ce ne predebela so kljucne zadeve za srce |
Prikaži več možnosti
|
Kolega je kap leto po operaciji noge. So rekli, da je bil strdek. Drugi kolega imel zlom in operacijo.....čez kaki dve leti strdek.....
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
Verjemi da pred cepljenjem ni.mela nikoli tezav z zdravjem, po tem pa stalno nekaj. Ima 70, kadi ne vec kake 20-30let, pa tudi prej zelo malo. Predebela ni, glede na to da se skrbi za 2 nepokretna, se vedno vrtnari itd ![]() |
Prikaži več možnosti
|
haha, loool Srce lahko včasih odkleneš tudi tako, da ključ vtakneš eno nadstropje nižje. |
Prikaži več možnosti
|
jim je z veseljem spulil 2,8 mio$ |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Compact, kako pa recimo ves, da ce ne bi bila cepljena, da ne bi imela danes teh problemov
Pa ne da karkoli zagovarjam, vsak ve zase kako in kaj... |
Prikaži več možnosti
|
A to je pri nas 165 škodninskih zahtevkov zaradi posledic cepljenja? |
Prikaži več možnosti
|
Ce se stvari pojavijo takoj za tem, pred tem pa clovek zdrav kaj je lahko? Popolnoma vsi simptomi dreka v sebi. Tocno 3x letno ima nek cuden prehlad, roko v kero je bila cepljena ne dvigne vec nad glavo in sedaj je se srcek ponagajal. Hja, verjetno so klimatske spremembe, bi rekli mediji. |
Prikaži več možnosti
|
A je že kdo od vas letos imel korono? Jaz sem jo imel Februarja, mislim da že tretjič.. 1x pred cepljenjem in 2x po cepljenju. Prvič me je čisto shebala, en teden ležanja, nori glavoboli, vročina.. Drugič in tretjič pa kot ena blaga gripica..
If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
|
Prikaži več možnosti
|
To tud jst ne razumem kako vraga razmišljajo nekateri ljudje...dobesedno nič drastičnega niso spremenili v svojem življenju, vse kar so naredili je to da so dobil cepivo, in ko po cepljenju dobijo en kup čudnih težav se pa čudijo čemu zdj to? Mislm wtf no? Pol pa slišiš ljudi, veš, po cepljenju mam konstantne glavobole, meglo v možganih, sklepi me bolijo...zihr mam dolgi covid. Razumem da po eni strani tolažijo sebe da se niso narobe odločl, ampak da si tok jadan da ne upaš sam sebi priznat ko si se zajebu...nvem no, meni je to strahopetno. Urejal primitivnež, 12.09.2023, 08:04. |
Prikaži več možnosti
|
Eni je sploh še nismo mel. ![]()
A truly rich man is one whose children run into his arms when his hands are empty.
|
Prikaži več možnosti
|
Kaj je to blaga gripica? Gripa zdela vsakega kar precej.... |
Prikaži več možnosti
|
Če se ne bi testrial, sploh ne bi vedel, da je Covid. ( povišana temperatura, zadelan nos.. Naj kar tako ostane.
Pa veliko D vitamina.. Da ne bo izpadlo, da ga promoviram. Tudi zdravniki so večkrat povedali, da je potrebno vnašati dodatno D vitamin v jesnekih- zimskih mesecih. Samo vi ti članki so bili poskriti.
Bolje par šusov cepiva.. Urejal tinydiamond, 12.09.2023, 09:26. |
Prikaži več možnosti
|
No ,moja mati je ena redkih, ki se je cepla zaradi kao varnosti, predvsem do tastarih nepokretnih za katere skrbi, pa edine info, ki jih dobiva so mediji in povrh vsega je se medicinka, ki verjame v svoj poklic...no...je verjela, ker misljenje je spremenila v zadnjem letu konkretno. Ona in njej podobni se pac niso mogli drugace odzvat, ker interneta nima in ga niti noce, so navajeni porocil ipd in da ustanove kot je zdravstvo itd delajo v dobrobit cloveka. Zal je v penziji ze ene 20 let in ne ve kako so se stvari spremenile, da smo kr dalec od delanja za dobrobit cloveka |
Prikaži več možnosti
|
Moja dva starša sta oba najebala po cepljenju, strdtke in pljučno trombozo, obema so zdravniki rekli da je tega x10 več kot včasih samo težko zaključit ali je od cepljenja ali od covida. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|