Janša gor al dol... ampak dejstvo je, da bilo katera vlada bi takrat bila, bi bili ukrepi enaki ali pa še hujši. Pa še podpirali bi jih.
Tako kot s to vlado, če bi Janša fural mandat kot Golob, bi bicikli že pregoreval v ljubljani...
Pa nisem pripadnik janše...ampak čistega vina si pa lahko nalijemo...
Noben ne more tega rečt, kaj bi bilo, če bi bila druga vlada. In jebo vas bicikli, jaz sploh ne bi vedel za njih, če ne bi mediji in forum toliko pisali o njih. Oni bi lahko kolesarili še 10 let pa ne bi nič spremenili, toliko so bili vredni njihovi "protesti".
Dejstva, ki mene zanimajo in se ne bi smela nikoli več zgoditi so:
- če nisi bil cepljen, so te omejevali.
- sami se teh omejitev niso držali, potem so pa pričakovali od nas spoštovanje njih in njihovih omejitev.
- nekje od marca 2020 do avgusta 2020 sem se držal ukrepov, hodil domov in šel direkt v kopalnico, vso obleko v pranje, pod tuš in šele potem do moje (ki je bila takrat noseča oz. kasneje tudi rodila), ker dejansko nismo vedeli kako in kaj glede virusa.
- potem pa so počasi začeli izgubljati vso kredibilnost.
- zaplinjena Ljubljana je bila pretiravanje in prekoračitev policijskih pooblastil.
- zdravstvo je šlo takrat dokončno v k****, odnosi so se spremenili, danes smo dejansko samo še številka.