be60mw; če se volan ne sleče, je z dodatnimi usnjem konkretno debelejši. Verjetno, da lastnik ni tako trd, da ne bi opazil tega?
Kako rešit problem, nimam ideje. Sem sicer oblekel že veliko volanov in je to zdaj nekaj novega kar vem da bom moral bit pozoren.
Hvala, da mu jaz ne rabim razlagat, eni so res neverejetni da mislijo da se nebi tega opazilo
In pa seveda, da se ne bi prej o tem dogovorili haha.
Sem pa drugače skoraj siguren, da če bi se dalo samo čez novo usnje, te težave sedaj sploh ne bi bilo.
No sej ne rabi biti skrivnost - edini ki se mu dejansko da ukvarjat s tem, da dejansko sleče in nazaj obleče od BMWja volan je Šetina iz Črnuč. In res je izdelek narejen, da izgleda isto kot original. Sem šel prej do drugega znanega gospoda iz Vrhnike in je lepo povedal, da se niti približno ne bo ukvarjal s tem da bo prej slačil te volane, ker bi bilo preveč dela, ker so zalepljeni z namenom tako, da se jih ne preoblači.
No, če najdem kakšno rešitev javim, ampak mislim da lahko kar naročim nov volan. Ko se enkrat navadiš na DAP na avtocesti in v gužvah, ni poti nazaj :D
Cakte mal. Kaksna je tehnologija zaznavanja roke na volanu? Sem bil preprican da sila roke v eno smer (obtezitev) smer ne pa zaznavanje roke skozi usnje.
Morda se je pa pozabilo kaj priklopit, resetirat, kalibrirat?
To pa nisem siguren, bom šel še do Molka vprašat prej za sigurno. Drugače je priklopljen, ker če ga močno stistnem neha utripat, ampak seveda to ni to in je zadeva potem neuporabna. Prej je bilo pa dovolj, če je roka samo počivala na volanu, kar je seveda edini uporaben način.