Muslimani.
No no, tudi sveto pismo prepoveduje uživanje svinjine, če smo že pri tem.
David, nisi razumel posta.
Uživajte!
No no, tudi sveto pismo prepoveduje uživanje svinjine, če smo že pri tem.
David, nisi razumel posta.
Uživajte! |
Prikaži več možnosti
|
Nisem mislil nič slabega... |
Prikaži več možnosti
|
Hci od sestre je necakinja ![]() |
Prikaži več možnosti
|
sam tist bend lan je biu pa kr neki, k je samo en poslušu k je bil pod substancami in otroci. če misliš to letos ponovit, ti že zdj povem, da je potrata denarja. rajš zvočnike zrihti pa naj se muska sama vrti |
Prikaži več možnosti
|
Razumel, brez skrbi ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Vidim da je že na FB vseeno zadeva. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Ps benda letos ne bo. Ker lani so zamujali 2h preden so začeli igrat...
Če je ravno ni zabavno...
|
Prikaži več možnosti
|
Možno.....jaz sem strojnik oz kovinar, se ne spoznam na družbeno-socjalne zadeve haha A pol sem jaz stric? Urejal BMW4everafter, 30.05.2023, 15:04. 1964 Ford mustang 289 V8, F36 440i MPPSK |
Prikaži več možnosti
|
Pohvale organizatorju za trud.
Če je pa komu 25 EUR preveč, pa boljše da sploh nima BMW, ker s tem samo znižuje ugled znamki. Verjamem, da bodo siti predstavniki vseh veroizpovedi, sicer pa sploh ni poanta v tem, da se tehta, koliko dekagramov je nekdo pojedel, važno je druženje.
Do sedaj sem bil na prav vseh Etoretovih piknikih in moram priznati, da so dobri (on in žlahta), da se jim da s tem ukvarjat. Tudi sam sem soorganizator dogodkov in lahko iz prve roke povem, kakšen napor je to.
Lep pozdrav, Tomaž Urejal AVTONOSTALGIJA 80 & 90, 30.05.2023, 16:19. |
Prikaži več možnosti
|
Se vidimo
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Niti slučajno ne smeš biti na izgubi Etore, raje povej in doniramo kak cekin več za ohranjanje BMW SLO scene FR, MR, AWD! RR |
Prikaži več možnosti
|
Ne sej je ok v smislu bomo zmogli 50-70 ljudi če smo jih 250. Pač cena je na moji safe strani tako pač sem se odločil ker banka popolare pa res nisem. Če bo ostalo 50-100€ bo pač ostalo jbg
|
Prikaži več možnosti
|
Tolk kot si dnarja dubu, za tolk greš nabavit stvari pa je.
Tukaj, glede na to kako je napisano sem mislil da si ti pisal: https://www.facebook...189463208533847 ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
a ja to pa ne morem nic uplivat. ker mi nismo in ne bomo ustvarili dogodka na FB. tako da ste lahko brez panike...
|
Prikaži več možnosti
|
Se lahko udeležijo piknika tudi osebe katere ne vozijo BMW ? Se lahko udeleži tudi gospa Fancy ?
Drugače pa vse pohvale organizatorju |
Prikaži več možnosti
|
thnx Potrdim udeležbo oziramo plačam v naslednjem tednu |
Prikaži več možnosti
|