Kupim rabljeno lahko avtomobilsko prikolico. Ali novo - kje?
Hvala.
Kupim rabljeno lahko avtomobilsko prikolico. Ali novo - kje?
Hvala. |
Prikaži več možnosti
|
Tega je dosti oglasov na avtonetu in bolhi lp
|
Prikaži več možnosti
|
Nova: INPOS, Merkur, itd.,...
|
Prikaži več možnosti
|
Dobro razmisli, nove so nekje jurja, rabljene pa par 100eur manj tako da če moraš na rabljeni menjat gume pa se kako malenkost je hitro dražja kot nova.
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|
To se kupi novo. Za pod jurja lahko dobiš vse stranice za odpret, kip nakladalno površino, …
https://www.prikolic...p?r=1&width=414 Samo ne biti sodoben* s prodajalcem. *kupec ima vedno prav, gliham, rad bi to, ono…, tam lahko dobim ceneje…. Urejal RobertH, 02.06.2023, 13:22. https://youtu.be/WPMMNvYTEyI shorturl.at/biQW0 |
Prikaži več možnosti
|
Bauhaus.
|
Prikaži več možnosti
|
Da ne zamre tema, če se komu valja kakšna slabše ohranjena, uničena prikolica bi rabil za en projekt, papirjev ne ne rabim, lahko je samo aksa z uležajenimi kolesi ter rudo z priklopom, ostalo je lahko gnilo ali obtolčeno. Cena max 100eur ker bom vse razrezal in izdelal svoj perpetuum mobile.
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|
To bi se pri meni našlo. Jaz bi bil pa 100 eur bližje novi. |
Prikaži več možnosti
|
Imas zs. |
Prikaži več možnosti
|
Imam tudi jaz. Sem jo normalno uporabljal, dokler nisem bil tako len, da nisem niti el.priklopa priklopil in se mi je pri vleki po tleh polomil. Papirjev ni, gume sem namontiral najnovejše kar sem našel od rabljenih, stare zgolj 10let.
80€. |
Prikaži več možnosti
|
js mam eno al celo dve, eno tako ko isces, in pa en lepo malo retro, sam k nova , pisi zs ce te zanima, za uno tapoceni je lih za tvoj budget |
Prikaži več možnosti
|
Tole prodaja moj oče.
Letnik 1994. Kupljena TPV Novo mesto. Jo je pa skozi vzdrževal (ima račune) (nov podn, nove gume, zavore...) Zraven je tudi cerada. Urejal klemn007, 06.10.2023, 07:30.
Mi o volku, volk iz gozda.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Skoraj pozabil napisat, sem dobil 2 prikolici, ena je že v delih da montiram gor en stroj, druga je pa s papirji, alu poden tako da bo za drva in kamenje vozit. Hvala vsem za ponudbe.
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|