aja pa tist prah k je blo govora o njem...pomoje je pa še najboljša varijanta, če res dela...

LP,

jaz bi ti predlagal pregrinjalo...vsaj za silo, da ti ne spraskajo avto, ker zame je že en ris več kot preveč....s pištolami in raznimi sredstvi pa raje ne poskušaj...
![]() aja pa tist prah k je blo govora o njem...pomoje je pa še najboljša varijanta, če res dela... ![]() LP, ![]()
"the coupe has all the power of the Z3 roadster...and none of the thrill of the wind over your bald spot.The M coupe is nothing if not unique"
|
Prikaži več možnosti
|
Skoraj vsak dan,če imam čas operem avto.Zjutraj,ko pa grem v službo pa vidim na mojem BMW-ju stopinje od mačke
![]() ![]()
Dr.DREJAR
|
Prikaži več možnosti
|
Prava reč, tistih par odtisov na avtu. Meni ga maček potaca vsakič ko ga operem! Sprehodi se po celem avtu, čez šipo, in pusti tak "individual" vzorček. Nisem ga pa nikoli preganjal niti ošteval, in ni mi pustil niti praskice!
Ni treba živali brcati in pobijati zaradi enega kupa pleha! ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Moj predlog...preizkušen in mirodajen.Kot že vemo se mačka boji vode. Napravi si šlauf s šprico(poštolo na koncu) in čakaj da se mačka mirno uleže na tvoj avto.Nato pa sproži curek vode proti njej.Moraš jo pa presenetit.In tista nikol več ne bo prišla na avto.Strah pred vodo
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ni treba živali brcati in pobijati zaradi enega kupa pleha![/quote]
To se strinjam in tudi nikoli nisem udaril bilokatere živali,vendar me razjezi.
Dr.DREJAR
|
Prikaži več možnosti
|
Naslednji, ki bo butnil moj avto na parkplacu, mu bom odsekal nogo.
Če se res tako bojite za svoje avtomobile se najde kaka ljudska rešitev ne pa mučenje. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Hvala za koristne nasvete, sam se mi zdi, da je tale od MIHOLD še najboljši. Saj sosed ne bo imel nič proti, če bo maček moker. ![]() Garažo res imam, vendar je rob previsok za moje M podvozje in "zaruži", pa še garaža je bolj kratka ![]() Zaenkrat imam v garaži parkirane otroške vozičke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BMW - UŽITEK V VOŽNJI! BMW - Bob Marley & the Wailers Be My Wife |
Prikaži več možnosti
|
![]() A moram spet jest najti resitev.Macka ko zalotis na avtu ga polijes z vodo pa se nebo nikol vec vrnu k hisi, kaj sele na avto,preverjeno.(Najbolsa voda je Zala,za macka mislim,isto preverjeno) ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Predlog
![]() Strošek mačjega tuša in avtomatskega pranja havbe = cca. 10k sit in uro do dve dela. ![]() Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯ |
Prikaži več možnosti
|
To je to!!! ![]() ![]() ![]() ![]() BMW - UŽITEK V VOŽNJI! BMW - Bob Marley & the Wailers Be My Wife |
Prikaži več možnosti
|
A nebi macek, ko bi "zastartal" uporabil kremplje ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Projektna šefica,
a lahko bolj natančno napišeš za kakšen prašek gre!? Hvala.
My mechanic told me, "I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder."
|
Prikaži več možnosti
|
Tudi mene zanimajo bolj natančni podatki o prahu in tistemu zvočnemu oddajniku. Vodo imam, ampak nimam časa za opazovanje mačk lastnikov idiotov.
|
Prikaži več možnosti
|
LP
Grožnje gor in grožnje dol, ne pomaga ne prš z vodo ali kakšno streljanj ipd. ampak, se da kupiti prašek - škropivo, s katerim poškropiš avto oz podvozje avta in kolesa ter robove branikov.!!! Škropivo katero lahko dobiš kjer koli v semenarni ali kakšni prodajalni z škropivi,povedati je samo potrebno in opisati sledeč problem pa je to to in ti sami vedo najbolj svetovat!!! Ko si to mešanico narediš je brezbarvo oz. kot malo bolj klorirana voda iz pipe!! Tako da se posledica ne vidi!! Za mačke pa je baje strašanskega obupnega vonja in ne grejo več blizu, drugače pa človek tega vonja ne zazna!! ![]() Sam sem pred leti naredil isto, pa se mi od takrat ni spravil noben maček več gor. Ali pa so mačke dandanes prelene, da bi lezle na avte in poležavajo kar na asvaltu. ![]() LP Darko B.
Rajši san lačen, kak pa brez BMW-ja!!!
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Hvala za nasvet, glavno da ne škodi mačjemu zdravju. Za lastnika bi pa res rabil kakšen močan strup. Živčni če je možno.
|
Prikaži več možnosti
|
Lahko. Torej..gre za neko holadnsko revijo Bakker. Oče je tam naročil neke rožice in je zraven gratis dobil še to zadevo. Odganja pse in mačke, ima dolgotrajen učinek in ne škoduje ljudem. Če koga zanimajo točni podtaki kje se to lahko dobi oz. naroči naj me kontaktira na PS. Obstaja še: Odganjalnik mravelj, krtov in voluharejv. LP |
Prikaži več možnosti
|
Ce isces za odganjanje mackov, dobis v skoraj vsaki trgovini za zivali. Dobis lahko v spreju, ki ima zelo mocan vonj po limoni in odganja tako pse kot macke ! Sam sem ga kupil pred 4 leti, ko sem si umislil vovkca, da ne bi vse cevlje in copate raztrgal in je delovalo, sedaj pa ga uporabljam za odisavljanje sten v garazi, da mi macki ne hodijo na avto spat !
Ni pa skodljiv za zdravje psov in mackov, le odganja jih vonj ! Ce ze hodijo naj vsaj spostujejo lastnino, ne pa da vso popraskajo ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Zanimo je to branje, ste mogoče pomislili, da vržeš kar bombo na haubo pa rešite kar dve zadevi naenkrat, avto in mačka
![]() No zdaj pa malo resnosti Sam sem imel enake težave in po nasvetu sosede lepo uporabil poper v prahu z njim posul avto in okoli njega in je bilo na lep način vse urejeno. Bi pa opozoril res to, da ob vsakem podenju muce z vozila bodo ostali res risi v laku, če pa muca prostovoljno in počasi zapusti pločevino teh risov ne bo, kremplji pač, tako, da priganjanje z vodo ipd. ne bo obrodilo sadov zlasti na grd način ne. Torej poper ali kako drugo sredstvo v prahu za odganjanje na lep, miren in kulturen način bo prava izbira ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Alo!
Ma "muceki" so se meni zamerili ko so se en spravili na moj avto (sicer Opel Kadett ampak vseeno) igrat ko smo ga pripeljali sveže pobarvanega domov. Enkrat pač ni uspel skočiti na okno v vratih pa je pustil lepe praske na njih, drugič se je zdrsal po haubi dol, ta tretji greh je pa da ko sem odprl vrata da sem prišel na dvorišče je skurblal na strehi ter preko zadnje haube odkopal dol iz avta ![]() ![]() ![]() Jaz sem pa lahko samo vprašal mojstra kolko mi da popusta na ponovno barvanje avta saj je bil avto pripeljan direkt iz komore... Ko sem uspel sestaviti M5 ki je temno sive barve so se pa prasci spravljali z blatnimi tacami sedet na prednjo haubo ![]() Od takrat: maček - sovražnik! LP, BB od '64 do 92' trenutno 8:1 za BMW proti MB |
Prikaži več možnosti
|