Winterwagen E46 coupe je dobil družbo... winterwagen #2:
2002 Jeep Grand Cherokee 2.7crd Limited
Wrangler je naprodaj, ce je kdo spregledal. Vetta na ogled v Piranu to soboto na furi @tcs. ![]() Urejal powerslide, 30.08.2023, 09:23.
|
Prikaži več možnosti
|
Povej kaj več, sigurno ima zanimivo zgodbo |
Prikaži več možnosti
|
Madona, kaj bo letos tako huda zima?
If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
|
Prikaži več možnosti
|
Tesla prototip? |
Prikaži več možnosti
|
Tele C4 Korvete so izjemno lepe. |
Prikaži več možnosti
|
Ej ful fajni avto |
Prikaži več možnosti
|
Zaenkrat kr, ce se ne bom navelical :D
|
Prikaži več možnosti
|
Js bolj ko se vozim raje jo mam |
Prikaži več možnosti
|
Ravno takega sem hodil gledat 3 leta nazaj dol med tistimi omejitvami. Pa niso hoteli cene spustit, sem se obrnil pa sel. Ima quadra drive 2? ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Nič posebnega... uvožen iz DE leta 2004 in od takrat 19 let pri istemu lastniku v SLO... več, kot solidno ohranjen, nad povprečjem, a vseeno rabi ljubezni in €€€€ (4 mestno
Kolega ima robinzon vikend na morju pa z obstoječim voznim parkom nisem mogel na obisk zaradi 15 km kolovoza... nisem imel izbire
2002 ima prvi quadra drive s hidravličnim LSD, šele FL so imele dvojko, ki ima elektronski LSD
Test drive: F7P 704+M270DE16AL+665921+M50B20+M54B22+M57D25+N53B30 = 37 cyl = 1209 PS |
Prikaži več možnosti
|
Tole pa sem si vedno želel kupit. Sem vozil 5.2 V8 al kar je že bil in je prava leteča preproga. Urejal veloce, 31.08.2023, 17:37.
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
Ker se od mene poslovil E60 je prišel k hiši G21. 6 valnjik. Človek ne more verjeti koliko je širši od stare trojke- tudi 6 valjnika
![]() ![]() I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
Ce ni skrivnost koliko si dal za njega? Ker nazadnje je imel ceno kot da je iz zlata… Where too Much is just right! |
Prikaži več možnosti
|
Tega si ti ponujal za nekih 3k ane? Sedeži so mljask
|
Prikaži več možnosti
|
Dvakrat… Where too Much is just right! |
Prikaži več možnosti
|