Našim članom iščemo "boljšo polovico" za resno zvezo
Nisem jaz tako mlada, 37 imam.
Poznam pa dosti 40-50 let starih tipov, ki so srečno samski. Zanimiv fenomen. |
Prikaži več možnosti
|
Kar anita sedaj rabi je: motor, mir in….mene
![]() Anita dobro poisci ![]() Opozorilo: Analiza, ki je zgoraj opisana je izkljucno mnenje avtorja in v nikakrsni smeri ni investicijski nasvet, ampak je namenjeno informiranju in izobrazevanju o delovanju posameznih pravnih subjektih na financnih trgih. Vsaka odlocitev o nakupu ali prodaji posameznega financnega instrumenta je v izkljucnu domeni lastnika/prodajalca ali kupca financnega instrumenta. |
Prikaži več možnosti
|
Saj nisi samski?
Hvala. Čakam, da pride en na idejo, da odpre temo, Aniti iščemo fanta. |
Prikaži več možnosti
|
Kaj ponujas, da te ozenimo? ![]() Mislim da bo forum spet ozivel ![]()
Mein Kopf ist ein Labyrinth. Mein Leben ist ein Minenfeld.
|
Prikaži več možnosti
|
Marca sem dobil kosarico ![]()
Am…prevzem dela kredita, imam voznisko z A kategorijo ![]() Opozorilo: Analiza, ki je zgoraj opisana je izkljucno mnenje avtorja in v nikakrsni smeri ni investicijski nasvet, ampak je namenjeno informiranju in izobrazevanju o delovanju posameznih pravnih subjektih na financnih trgih. Vsaka odlocitev o nakupu ali prodaji posameznega financnega instrumenta je v izkljucnu domeni lastnika/prodajalca ali kupca financnega instrumenta. |
Prikaži več možnosti
|
Ko je ze ravno tema - kdaj clovek ve da je dovolj?
Urejal Bavaria fan, 26.07.2023, 19:59.
|
Prikaži več možnosti
|
Ali pa prijatelja v stiski
Kupio bmw umro od gladi.
|
Prikaži več možnosti
|
Bančnik, sočustvujem. Drži se.
|
Prikaži več možnosti
|
Kako to misliš? ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ja, da potegnes crto in obrnes nov list ![]()
|
Prikaži več možnosti
|
Če se sprašuješ, kaj mi tega treba...potem je dovolj. Samo moški smo trmasti in tiho trpimo ker to je moško... najhuje je potem obžalovanje ko si star , zakaj nisi ovo ono ... |
Prikaži več možnosti
|
Jaz nisem poročen, in se tud ločit ne morem. Jbg, dve fešti sta manj. ![]() Sicer pa ja. 18 let sva že skupaj z mojo boljšo polovico ![]()
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ah…sem izplaval iz ta hudega :D Opozorilo: Analiza, ki je zgoraj opisana je izkljucno mnenje avtorja in v nikakrsni smeri ni investicijski nasvet, ampak je namenjeno informiranju in izobrazevanju o delovanju posameznih pravnih subjektih na financnih trgih. Vsaka odlocitev o nakupu ali prodaji posameznega financnega instrumenta je v izkljucnu domeni lastnika/prodajalca ali kupca financnega instrumenta. |
Prikaži več možnosti
|
Idealni scenarij je, da se zmenita. Odkriti pogovori pa v načetem odnosu velikokrat niso možni. Se partnerja umikata in izogibata soočenju
A si probal kakšen app? Mene je po treh minutah FB datinga vse minilo. :-) |
Prikaži več možnosti
|
Če bi se vsak zase brigal,bi imel za celo življenje dela |
Prikaži več možnosti
|
Vsakodnevna hoja po 8-10km, mi je kar razbistrilo glavo, sem se fokusiral na siht, fitnes in voila … lahko recem, da sem nekje na 90% tistega kar sem nekoc bil ![]() Opozorilo: Analiza, ki je zgoraj opisana je izkljucno mnenje avtorja in v nikakrsni smeri ni investicijski nasvet, ampak je namenjeno informiranju in izobrazevanju o delovanju posameznih pravnih subjektih na financnih trgih. Vsaka odlocitev o nakupu ali prodaji posameznega financnega instrumenta je v izkljucnu domeni lastnika/prodajalca ali kupca financnega instrumenta. |
Prikaži več možnosti
|
Probi ona on. Naceloma malo bolj resni iskalci zveze kot pa na tinderju in podobnih. |
Prikaži več možnosti
|
Ne, hvala.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Cas celi vse rane ![]() Jst predlagam novo temo; zmenkarije hehehe Tako old school, glede na populacijo.
Samo ne se zapirat vase. Sej ves kako gre to. Vec je mest kjer se doloceni zadrzujejo.. zberi pogum in skoci tja pa pusti te appe in ostala jajca. Na koncu bos vedno mela analogno zvezo ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Analogno ![]() Hahahah Opozorilo: Analiza, ki je zgoraj opisana je izkljucno mnenje avtorja in v nikakrsni smeri ni investicijski nasvet, ampak je namenjeno informiranju in izobrazevanju o delovanju posameznih pravnih subjektih na financnih trgih. Vsaka odlocitev o nakupu ali prodaji posameznega financnega instrumenta je v izkljucnu domeni lastnika/prodajalca ali kupca financnega instrumenta. |
Prikaži več možnosti
|