Našim članom iščemo "boljšo polovico" za resno zvezo
Lepa ja, analogno.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ker se nihče ni javil da bi odprl temo, jo bom pa jaz YOU CAN'T BUY LOVE & HAPPINESS! (unless you have cash) |
Prikaži več možnosti
|
Kaj je se vedno samska?
Urejal MG, 27.07.2023, 06:20.
|
Prikaži več možnosti
|
Plus bančniki iščemo punco!
|
Prikaži več možnosti
|
Malo lepše izbiraj besede, če se bomo kregali in če boste grdo govorili bom dal temo izbrisat
https://www.bmwslo.c...36#entry3547855
Ne samo njemu, se še kdo najde, ki jo bo rabil
Urejal MG, 27.07.2023, 06:20.
YOU CAN'T BUY LOVE & HAPPINESS! (unless you have cash) |
Prikaži več možnosti
|
Če si pa sama ne more enga spodobnega deca dobit pa tud adijo pamet...
![]()
|
Prikaži več možnosti
|
Evo pa ti je jerry odprl temo, da ti išče fanta. Me je pa vedno zanimalo, kdaj oz. kaj je tisto, ko vam naredi to je to, dost, grem. Se mi zdi, da more to biti hudičevo težko nardit. Urejal Mr.Fritz, 26.07.2023, 22:39. |
Prikaži več možnosti
|
To ni tako lahko kot bi si kdo mislil, velja pa tudi v kontra smeri, tudi spodobne punce ne rastejo na drevesih. YOU CAN'T BUY LOVE & HAPPINESS! (unless you have cash) |
Prikaži več možnosti
|
Pa je to res nujno potrebno, da moraš met nekoga? Kolikor sam dam veliko sebe v zvezo, sem rekel, da ta ki jo imam (že srečnih 18 let), če bi šel kdaj narazen z njo, ne bi šel več v zvezo. Dost je. Da grem še enkrat skozi vse to, ne hvala, sem raje sam. Še dandanes paše kdaj biti sam, da gre ona na en konc, mali na drugi konc.
Če gledam pri mlajšem bratu (letos bo 30 star), kaj je imel vse zadnjih 12 let. Lahko samo rečem bog pomagaj kakšne punce hodijo po svetu. Pričakovanja taka, da bog pomagaj. Dobro, zdaj ma končno eno normalno in upam, da je to to. Urejal Mr.Fritz, 26.07.2023, 22:43. |
Prikaži več možnosti
|
A še komu iščemo punco/fanta?
Mr. Fritz, točno tako je. Ko greš enkrat narazen z nekom, si po mojem dolgo srečno samski. |
Prikaži več možnosti
|
Lahko še zame eno, pa raje bi punco, če že lahko izbiram. YOU CAN'T BUY LOVE & HAPPINESS! (unless you have cash) |
Prikaži več možnosti
|
Kaj je to zdaj za en trend, vsi narazen? |
Prikaži več možnosti
|
Ko en v zakonu hoče Teslo, drugi pa ne, je to nepremostljiva razlika in preostane samo še ločitev The Shitcoin giveth and the Shitcoin taketh |
Prikaži več možnosti
|
Ja, daj to tam vprašaj, pa ti samski z veseljem odgovorimo.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Pomojem je to odvisno predvsem od dveh faktorjev. Prvi je koliko časa si bil v zvezi in drugi, kaj si dal v tem času skozi. Če si plul po razburkanih vodah in so bili prepiri ves čas na dnevnem redu, potem zagotovo ceniš mir in si ne želiš kar na vrat na nos jovo na novo. Če je bila zveza kratka in/ali če sta se razšla sporazumno, brez hude krvi pa pomojem ni ovir, da nebi poskusil ponovno.
Ne vem, eni pravijo da je precej prispevala tudi korona, je bila kar preizkušnja za pare. Baje je zdaj dosti več ločitev kot prejšnja leta, tako pravijo. YOU CAN'T BUY LOVE & HAPPINESS! (unless you have cash) |
Prikaži več možnosti
|
Vpliv korone se je pokazal med samo korono, to je zdaj že zdavnaj mimo. Je pa ločitev že zadnjih 20 let najbrž tam-tam. Moderni časi pač... |
Prikaži več možnosti
|
Meni so pa zanimive te hitre ločitve, 1-2 leti po poroki. Zakaj se v takšnem primeru sploh poročiš, če očitno že prej konkretno škripa v zvezi. Je to zadnji poizkus iz obupa za rešitev zveze?
Urejal AD1, 26.07.2023, 22:56. |
Prikaži več možnosti
|
Čimprej drugega tipa al pa punco, sej ne rabi bit resna zveza.
Đabe to čas celi vse rane...kr neki. Nov korenjak ali muca pomagata, da ne razmišljaš preveč za nazaj in greš lahko naprej. Pravi klošar nima strehe nad glavo |
Prikaži več možnosti
|
Meni to ni problem, če imava s partnerko različne interese. Jaz ženske razumem v tem smislu da jih ne bom nikoli razumel, tako da tudi če je navdušena privrženka EV, če vsako nedeljo gleda fuzbal (ki ga jaz recimo ne prenašam) in če je po politični orientaciji levičarka, me to ne moti. Dokler je ženska. Kar pomeni da se oblači kot ženska (ne kot dec), da nosi žensko frizuro in da nima kakšnih čudnih idej o tem, da smo moški in ženske enakopravni. S tem da tudi to zadnje odpade če mi naredi generalko na bavarcu in če prinese domov 5 jurjev na mesec, potem bom jaz oblekel kiklo in skuhal kosilo/večerjo, pa tla bom tudi pomil čeprav jih še v življenju nisem. Ampak takih ni, tako da bo ostalo kar tako kot je, jaz dec in ona sqwo.
Ni res, ker niso vse ločitve enostavne, nekatere trajajo precej časa, lahko tudi leta. YOU CAN'T BUY LOVE & HAPPINESS! (unless you have cash) |
Prikaži več možnosti
|