Evo jaz ti ga dam za 35k, pa ti 10k doplačam za tole.. https://www.avto.net...&display=BMW M4
Mislim da sem fer.. Jaz razumem, tudi v mojih očeh ni vreden 40k.. Samo P**** ko grem kaj drugega gledat pa se prodaja že 1 leto, pa zabetonirana in čist nerealna cena.. Pa ne spusti niti €. Zakaj bi potem jaz dajal nekaj ugodno, če pa ko bom šel po drugega bom (pre)plačal kot budalo..
Še enkrat ne gori voda, jaz če ne bom dobil dober denar zanj pač ne bom prodal.. Nisem pa nor da bi ga preprodajalcem dajal za 40k, mogoče pa se najde še nekdo v slo ki kupuje rabljen avto zase in ne za preprodajo.
Daj svojega v račun, pa nič ne sprašuj koliko je kateri avto vreden, rečeš doplačam 10-12k eur in pika, če ti proda ti proda, sigurno pa lažje proda dizla kot pa M4.
Sedaj se gredo vsi kdo bo prej popustil, trgovci dlje kot imajo na zalogi več poupušijo, dokler jim bodo banke pustile dihat(tisti ki imajo financirano zalogo) bo še šlo ko bodo pa minusi preveliki bodo pa banke prodajale. Samo so pa eni trgovci res totalne budale, vidim da imajo eni še iste avte na zalogi kot pred več kot dvema letoma, ker so mislili da imajo "investicijske" stvari na zalogi in bo cena samo rasla. Samo da prej so isti avto prodajali za 160k zdaj pa pa za 100k in takrat tudi niso hoteli spustiti cene, sedaj pa so popušili 40% plus financiranje zaloge. Pa če ti ne gori kupi ali pa zamenjaj avto v jeseni ko se vsi streznijo od poletja.