Skoči na vsebino

Nakup G30 BMW 5 LCI

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
248 odgovorov v temi
M4-CS
M4-CS
  • Uporabnik
  • Sporočil: 3 804
  • Avtomobil: Vsakega nekaj

Evo jaz ti ga dam za 35k, pa ti 10k doplačam za tole.. https://www.avto.net...&display=BMW M4

Mislim da sem fer.. Jaz razumem, tudi v mojih očeh ni vreden 40k.. Samo P**** ko grem kaj drugega gledat pa se prodaja že 1 leto, pa zabetonirana in čist nerealna cena.. Pa ne spusti niti €.  Zakaj bi potem jaz dajal nekaj ugodno, če pa ko bom šel po drugega bom (pre)plačal kot budalo.. 

Še enkrat ne gori voda, jaz če ne bom dobil dober denar zanj pač ne bom prodal.. Nisem pa nor da bi ga preprodajalcem dajal za 40k, mogoče pa se najde še nekdo v slo ki kupuje rabljen avto zase in ne za preprodajo. 

Daj svojega v račun, pa nič ne sprašuj koliko je kateri avto vreden, rečeš doplačam 10-12k eur in pika, če ti proda ti proda, sigurno pa lažje proda dizla kot pa M4.

Sedaj se gredo vsi kdo bo prej popustil, trgovci dlje kot imajo na zalogi več poupušijo, dokler jim bodo banke pustile dihat(tisti ki imajo financirano zalogo) bo še šlo ko bodo pa minusi preveliki bodo pa banke prodajale. Samo so pa eni trgovci res totalne budale, vidim da imajo eni še iste avte na zalogi kot pred več kot dvema letoma, ker so mislili da imajo "investicijske" stvari na zalogi in bo cena samo rasla. :crazy Samo da prej so isti avto prodajali za 160k zdaj pa pa za 100k in takrat tudi niso hoteli spustiti cene, sedaj pa so popušili 40% plus financiranje zaloge. Pa če ti ne gori kupi ali pa zamenjaj avto v jeseni ko se vsi streznijo od poletja. :laugh

Prikaži več možnosti
    • nejči je všeč

yamasaki
yamasaki

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 10 183

Evo jaz ti ga dam za 35k, pa ti 10k doplačam za tole.. https://www.avto.net...&display=BMW M4
Mislim da sem fer.. Jaz razumem, tudi v mojih očeh ni vreden 40k.. Samo P**** ko grem kaj drugega gledat pa se prodaja že 1 leto, pa zabetonirana in čist nerealna cena.. Pa ne spusti niti €.  Zakaj bi potem jaz dajal nekaj ugodno, če pa ko bom šel po drugega bom (pre)plačal kot budalo.. 

Še enkrat ne gori voda, jaz če ne bom dobil dober denar zanj pač ne bom prodal.. Nisem pa nor da bi ga preprodajalcem dajal za 40k, mogoče pa se najde še nekdo v slo ki kupuje rabljen avto zase in ne za preprodajo.

Te popolnoma razumem.
Nr ponujas lizinga in menjave staro za staro…
Kupio bmw umro od gladi.
Prikaži več možnosti

Egon
Egon
  • Uporabnik
  • Sporočil: 714
  • Avtomobil: Bmw 6GT,Ford EDGE, s5

Daj svojega v račun, pa nič ne sprašuj koliko je kateri avto vreden, rečeš doplačam 10-12k eur in pika, če ti proda ti proda, sigurno pa lažje proda dizla kot pa M4.
Sedaj se gredo vsi kdo bo prej popustil, trgovci dlje kot imajo na zalogi več poupušijo, dokler jim bodo banke pustile dihat(tisti ki imajo financirano zalogo) bo še šlo ko bodo pa minusi preveliki bodo pa banke prodajale. Samo so pa eni trgovci res totalne budale, vidim da imajo eni še iste avte na zalogi kot pred več kot dvema letoma, ker so mislili da imajo "investicijske" stvari na zalogi in bo cena samo rasla. :crazy Samo da prej so isti avto prodajali za 160k zdaj pa pa za 100k in takrat tudi niso hoteli spustiti cene, sedaj pa so popušili 40% plus financiranje zaloge. Pa če ti ne gori kupi ali pa zamenjaj avto v jeseni ko se vsi streznijo od poletja. :laugh

Moras se zavedati tudi da veliko "kontejnerskih" trgovcev,kateri imajo avte na zalogi tudi mio vredne,so jim vozila le krinka. In jim dol visi kdaj se bo kaj prodalo

Urejal Egon, 11.06.2025, 09:54.

Prikaži več možnosti
    • M4-CS je všeč

Bavarec fan
Bavarec fan

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 13 297
  • Avtomobil: e86 3.0 si

Moras se zavedati tudi da veliko "kontejnerskih" trgovcev,kateri imajo avte na zalogi tudi mio vredne,so jim vozila le krinka. In jim dol visi kdaj se bo kaj prodalo

Ne samo kontejnerskih, tudi takimi z hudimi saloni... Tam pa imajo fante da to mal kšeftajo sem pa tja.. 

If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
Prikaži več možnosti

M4-CS
M4-CS
  • Uporabnik
  • Sporočil: 3 804
  • Avtomobil: Vsakega nekaj

Presenetilo bi vas koliko trgovcev ima kompletno zalogo financirano preko bank in leasingov.
Prikaži več možnosti

MajoR
MajoR

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 10 155
  • Avtomobil: E39 X2 = 14 Zyl.

V Nemčiji skoraj vsi, razen tistih iz zgoraj omenjenih razlogov.

Sej je logično, rajši večji strošek firme, malo manjši zaslužek ampak veliko manjši riziko. Trg gre v maloro, naenkrat se pojavi 5 firm ki napišejo rni taki firmi račune za usluge in ode denar papa (je rešen), podjetje pa v stečaj.

Urejal MajoR, 11.06.2025, 10:22.

Objavljena slika
Prikaži več možnosti

Bavarec fan
Bavarec fan

BMW fanatik

• Uporabnik

Presenetilo bi vas koliko trgovcev ima kompletno zalogo financirano preko bank in leasingov.

Jaz sem dva vzel kjer sem čakal da so oni prvo naredili "nakup" in da sem ga potem lahko kupil jaz od njih. Mislim da so uporabljali izraz da ga imajo "na banki"..

If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
Prikaži več možnosti

yamasaki
yamasaki

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 10 183

Jaz sem dva vzel kjer sem čakal da so oni prvo naredili "nakup" in da sem ga potem lahko kupil jaz od njih. Mislim da so uporabljali izraz da ga imajo "na banki"..

Na financiranju zaloge  :ok2

Kupio bmw umro od gladi.
Prikaži več možnosti

Bavarec fan
Bavarec fan

BMW fanatik

• Uporabnik

Na financiranju zaloge  :ok2

Ja ker sta začela mutit pred mano, a tega imamo na banki? Pa sem gledal čudno, P**** če ga imate v salonu..  :crazy  :fight

Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.