Znamka: BMW
Model: Z4 23i roadster
Letnik 1. registracije: 05/2010
Dejanski letnik vozila (leto izdelave): 2010
Barva vozila: metalik rjava
Tip menjalnika: 6 stopenjski ročni
Moč motorja: 150kW (204 KM), 2.497 ccm
Kilometri: 165.400 km
Realnost kilometrov: realni kilometri
Oprema vozila:
ABS, DSC
električni paket
Climatronic
BI Xenon + pranje žarometov
lita platišča 18 col
BMW radio CD Professional
način izbire vožnje
športna, usnjena, ogrevana sedeža
dodatki iz lesa v notranjosti
športen, usnjen, multifunkcijski volan
potovalni računalnik
naslon za roko
parkirni senzorji spredaj in zadaj
senzor za dež
usnjena armatura
...
Splošna brezhibnost vozila: brezhiben, brez napak
Tehnične napake vozila: brez napak
Vizualne napake vozila: brez poškodb, brez napak
Pretekla omembe vredna popravila:
redno servisiran pri Schumiju
Moj opis vozila: avto je od moje mame. Brezhiben. Prodaja, ker kupuje uvoženega cabrio serijo 4.. Avto je v prodaji in na voljo za ogled pri Olimobile, Cesta na Vrbje 7, Žalec, tel: 041 776 776)
Slike vozila: v priponki
Cena: 21.490 €
Kontakt: 041 776 776 (Olimobile, Žalec)
P: 2010 Z4 23i roadster
|
Prikaži več možnosti
|
Barvna kombinacija + les: Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
Sicer ne poznam trga teh vozil, samo ko sem gledal avto.net so cene nore..
Kupio bmw umro od gladi.
|
Prikaži več možnosti
|
Krasen! Urejal PIC, 06.09.2023, 06:39. |
Prikaži več možnosti
|
Cena pa čisto "Slovenska" . Mobile.de, 2010 Z4 do 160k km 23i.. 14-18k, 2010 35i do 160k km 18-20k.. Pa še prištejte da smo mali trg in da moraš v večini primerov dat boljšo ceno, kot pa da si ga nekdo gre iskat v D identičnega da prodaš zadevo.. Pač jebiga...
If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
|
Prikaži več možnosti
|
Fantje, prodajati in prodati sta 2 zelo različni zadevi, sicer pa prodajalcu želim obilo uspeha in zadovoljnega novega lastnika.
|
Prikaži več možnosti
|
Saj meni je tudi hud Z4, jaz se kritiziram kot kupec. Jaz sem se postavil v kožo forumaševe mame, torej kot prodajalec. Upam trdit da če bi sam imel takšnega Z4 bi postavil ceno na 17k, bil pripravljen spustit na 14-15k in držal pesti da bi našel kupca za takšno zadevo. Fantje dajejo gor na net hude avtomobile za "Nemške" cene, brez vračunanim uvozom itd.. Pa nihče niti pokliče ne..
If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
|
Prikaži več možnosti
|
Sem prišel do iste ugotovitve glede cene |
Prikaži več možnosti
|
Cena je nastavljena v povprečju med ponudbami glede na slovenske oglase avtoneta. V Nemčiji jasno, da je večja izbira in nekaj nižja povprečna cena. Tudi jaz sem imel cmok v grlu, ko sem kupoval Teslo M3 in so v DE cene bistveno nižje, kot pri nas. Na koncu sva s prodajalcem prišla skupaj za manj, kot so imeli nastavljene cene pri nas za trojke in več, kot je povprečna cena primerljivih avtov v DE. Meni je bil nekaj vreden tudi čas in to, da sem vedel, da ima avto točno toliko km, kot jih ima. Pa tudi uvoz na koncu ni zastonj.
Kakorkoli, bomo videli, kako se bo stvar razpletla.
Mama ni šla nič v Nemčijo po novega, ona je samo naročila uvoz (natančneje iz NL). Predvsem, ker pri nas ni bilo nobene pametne ponudbe. Urejal stric, 06.09.2023, 13:49. |
Prikaži več možnosti
|
Ja jaz sem pred meseci ko sem kupoval avto, gledal tega ki ga imam zdaj pri našem dilerju.. Pa mi ni bila po godu cena. Itak grem na mobile.de, vpišem vse karakteristike" kar jih ima ta ki se je prodajal pri nas, pa sem ugotovil da ga ta naš diler oglašuje tudi na mobile.de.. Pa za isto ceno kot pri nas in da je bistvu med cenejšimi v D..
|
Prikaži več možnosti
|
https://www.avto.net...&display=BMW Z4
Nova cena. Avto je res brezhiben in vreden ogleda in nakupa, kdor išče ta model. |
Prikaži več možnosti
|
Zanimivo, ko sem jaz začetek tega leta gledal 2003-2008 Z4 3.0i na mobile.de, so bile točno take cene, kot jih ti navajaš za novejši model... Zato sem tudi šel na Švedsko ponj, ker so bili cenejši - našim podobne cene. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
E89 PFL 23i in 30i sta N52, 20i in 28i sta N20, 35i je N54. |
Prikaži več možnosti
|
Hvala za razlago. Tudi meni te oznake že nekaj časa niso jasne več, oz. ne spremljam več toliko. |
Prikaži več možnosti
|
Če prodaja ni nujna, jo preložite na zgodnjo pomlad, bo boljši izkupiček.
|
Prikaži več možnosti
|
Se strinjam, da se čas izteka, ampak ima v lasti že novega (rabljenega) 4 cabrio in mora prodati, ker je šel ta Z4 v račun. |
Prikaži več možnosti
|
Kako to misliš da ga mora prodat, ker je šel v račun? Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
Dobro vprašanje, lahko bi bil 3.0 motor dejansko. F10 523i prvi letniki so bili 3.0L, če me spomin ne vara. In 204KM. Kaj piše v prometni? Za strošek na tehničnem je itak tisti podatek važen |
Prikaži več možnosti
|